reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
DZien dobry mnie jeszcze troche piecze ale opuchlizna zeszla .... wiec troszke lepiej ....
Gon1a WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Dla Ciebie i okruszkaaa !!!!! :*:*:*:*:*:*:*:* Ale bomba :))) super to juz pierwsza lipcoweczka rozpakowana
Aaaa hmmm kto nastepny ? :>

Dziób dziób ja Cie nie chce ztraszyć ale jak bedzie zlegac zlolc to dla plodu bardzo zle wiec goń do polożej z tym nie ma żartów. Mi gin mówil a zreszta lepiej nie straszyć badania szybko rób. Ja robilam próbę na cholestaze kolo 29-30 tyg ciazy. Ale bedzie dobrze tylko nie bagatelizuj tego.

A tak witam sie z Wami kochane. Ja już od godz nie spię,,, ale mąż przyszedl z pracy i okupowal kompa. Teraz siedze i czytam.
Veronique to dobrze jak zeszla opuchlizna ty to się masz kochana........3 maj się już niedlugo!

A ja niedlugo walę do szkoly bo moje lobuziaki jadą na obóz sportowy ...bezemnie.........ech az mi smutno.... i jade chociaz ich pożegnam...... tyle moego a moze jeszcze ich odwiedzę jak bedzie wsio ok po KTG

Hej slonca :-) u nas od rana leje a mimo to jakos tak mi duszno i helkoptery mnie dopadly i trzymaja. Wlasnie gotuje zupke i zaraz wybywam do kumpeli na pogaduchy :-) ciekawe jak tam gocha na IP :-)

Rano weszlam do kuchni a na drzewie za oknem szalal dzieciol. Stukal jak opetany :-) pomyslalam zeby mi wystukal za ile dni bede rodzic, a on stuknal 6 razy i polecial hihihihi
Zachcialo mi sie wrozb...

Fiu fiu a z tym dzieciolem to nie jest taka glupia sprawa :p ale to chyba tylko ja jestem taka przesadna :p :D Zuzu tylko szybko wracaj do domku bo upal jak cholera !!!! JA licze dzisiaj rowniez na burze.... Jakby Maqnio sie obudzila a liczac jej godzinki to kolo 11 to prosze jej przekazac ze wczoraj Pawel wylaczyl mi telefon zebym zasnela i spalam od praktycznie 21 do 7 :* i przeprosic ja i odezwe sie dzisaiaj jak Pawel mi przywiezie karte dol. :)

no i już po przychodni.... wracając kupiłam truskawki, czereśnie i morele - mam wyżerkę na cały dzień.... jak to dobrze sie wyrwać z domu.... a teraz znowu na kanapie....

Weroniczka, super, że juz mniej swędzi - ja pamiętam, jak mi poprzedni ginekolog mówił, że zbyt dużo higieny szkodzi i zakazał się podmywac po każdym siusianiu..... najwyraźniej miał rację, ale też sądzę, że po prostu masz tak wrażliwe ciało..... mam nadzieję, że niedługo minie - wkońcu musi sie wygoić do porodu....

Dziub, niestety nie pomoge, bo nic nie wiem o cholestazie....

Cześć Marzenka i Zuzu! no i Corin, oczywiście (pojawiłaś się w momencie pisania)..... i Ty nie licz kobieto tych stuków dzięcioła - dostukał się do robaka i tyle..... a Ty spokojnie czekaj do połowy lipca.....

Ostatnia edycja:
spokojnie, ja sobie to wzielam jako zabawe tylko, absolutnie nie zamierzam sie tym sugerować ;-) Tylko śmiac mi się chce, bo szalał jak nakręcony a jak zaczęłam liczyć to nie dość że zwolnil (jakby po każdym stuku się zastanawiał czy jeszcze stuknać) to jeszcze tak malo i skończył :-D Jakby wiedział, że ktoś liczy :-D Nawet się zastanawiałam co będzie jesli dolicze np do setki, hahahaah

Dzień dobry laseczki kochane :*:*:*
Corin i u mnie leje jak z cebra a muszę iśc do chirurga cholera :-D Ty już nie licz tych stuków dzięcioła ;-):-D
balkan owocki fiu fiu teraz mogę i ja je pochłaniać non stop :-D:-D
Dzióbek myślę,że najlepiej jak się skonsultujesz z kimś w przychodni czy coś ;)
sis cieszę się,że wszystko dobrze z Tobą i Dawidkiem :*:*:* i niech siedzi jeszcze sobie i rośnie w brzuniu :-D
I nie wiem co miałam znów napisać :( skleroza dopada mnie straszna :-D

reklama
Do góry