reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witam poranne ptaszki :) ja dziś wyjątkowo udana noc bez żadnej pobudki w nocy. Za to od 5 rano na nogach bo pęcherz sobie przypomniał o istnieniu. :) Ale to dzidzia była spokojna, bo mój mąż przyjechał do nas :) Dziś już tak nie będzie pewnie standardowo da mamusi popalić.

reklama
witajcie
sestinko, wiem co przeżywasz, bo juz od jakiś 2 tygodni pamiętam każde najmniejsze poruszenie w nocy i te wycieczki do wc..aż jestem już na nie zła..ile można, co 45 minut!
czy Wy tez tak macie, ze jak śpicie na lewym boku to bardzo drętwieje Wam prawa ręka? i te żebra wtedy mnie tak bolą.. straszne to jest..
my dzisiaj na wizytę, ale dopiero na 17:20.. cały dzień oczekiwania ;/

wszystkie ranne ptaszki witam słonecznie a śpiochom życzę jeszcze kolorowych snów;-)

Hej Dziewczyny!

Współczuję Wam tych nocnych atrakcji - ja ostatnio nawet jakoś mniej sikam w nocy - choć to oczywiście jest wprost proporcjonalne do ilości wypitej wieczorem wody..... a dzis spałam znowu jak suseł, mimo, że burza i trzeba było okna szczelnie zamknąć....

teraz siedzę z pełnym pęcherzem i czekam do 8-mej, bo musze dziś na mocz i morfologię jechać.....

mam nadzieję, że Goni i Jej synkowi ta pierwsza noc w nowej rzeczywistości minęla spokojnie. A Gocha już na izbie - jestem ciekawa, czy wyprzedzi Maqnio.....

konwalianka nic mi nie drętwieje ale boki i zebra i nie wiem co tam jeszcze bolą zwłaszcza od godz popołudniowych, kiedy juz lekko zmęczona jestem. Wtedy prawy bok, lewy bok, prawy bok, czasem chwilę na wznak ale oddech tracę hehe , wkońcu siadam po czyw wstaje i tak wkoło macieju hihih

witam

ja też kiepsko spałam...ale to norma
trzymamy kciuki za Gochę (a to może imionami leci?hmmm;-))
balkan udanych wyników

Madzia, mam nadzieję, że nie imionami,bo ja również Gosia jestem..... a mi zostało jeszcze 4 tyg i 1 dzień i mam zamiar się tego terminu trzymać!!!!!!

Idę się myć i sikać, bo nie wytrzymam.....

ja tez lece pod prysznic, potem trochę spraw do załatwienia i koło południa wracam i Was czytam! tylko niech się żadna nie waży rodzić jak mnie nie będzie;)buziaki

Hej dziewczyny. Ja znów z problemem. Tylko w takich sytuacjach wyskrobuje troche czasu na bb:baffled: Czy któraś zetkneła sie może z cholestazą ciążową? Którys dzień z rzędu wstaje z swędzącymi dłonmi i stopami, a wieczorem nie mogę usnąc bo co raz co innego mnie swędzi albo nogi albo ręce. Dziś tak mi się to daje we znaki że chyba oszaleje. Po 6 jak wstałam swedziały mnie dłonie i stopy a teraz swędzą przedramienia i przy zgięciach w łokciach. Doczytałam że to właśnie pierwsze objawy cholestazy. Żab pytal czy chce do lekarza ale kazałam jechac mu do pracy. Muszę zadzwonić do położnej ale nie wiem czemu strach mnie blokuje:no:

dziób dziób z tego co pamiętam na cholestaze robi sie póby watrobowe. może najpierw wynik jak blokujesz się zapytac. trzymam & żeby to nie było to

reklama
Dla badań tez muszę skontaktować się z położna. Bo nie wiem jak przebrnąć przez tutejszą opieke bo tylko z ciążą korzystałąm z niej. Idę na godzine do łózka i poczekam co bedzie jak sie znów obudze. Najwyżej poproszę koleżanke żeby podwiozla mnie do przychodni w dodatku ona jest tu bardziej obcykana w opiece zdrwotnej. Zrzera mnie stres :baffled:

Do góry