Witam poranne ptaszki ja dziś wyjątkowo udana noc bez żadnej pobudki w nocy. Za to od 5 rano na nogach bo pęcherz sobie przypomniał o istnieniu. Ale to dzidzia była spokojna, bo mój mąż przyjechał do nas Dziś już tak nie będzie pewnie standardowo da mamusi popalić.
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
witajcie
sestinko, wiem co przeżywasz, bo juz od jakiś 2 tygodni pamiętam każde najmniejsze poruszenie w nocy i te wycieczki do wc..aż jestem już na nie zła..ile można, co 45 minut!
czy Wy tez tak macie, ze jak śpicie na lewym boku to bardzo drętwieje Wam prawa ręka? i te żebra wtedy mnie tak bolą.. straszne to jest..
my dzisiaj na wizytę, ale dopiero na 17:20.. cały dzień oczekiwania ;/
wszystkie ranne ptaszki witam słonecznie a śpiochom życzę jeszcze kolorowych snów;-)
sestinko, wiem co przeżywasz, bo juz od jakiś 2 tygodni pamiętam każde najmniejsze poruszenie w nocy i te wycieczki do wc..aż jestem już na nie zła..ile można, co 45 minut!
czy Wy tez tak macie, ze jak śpicie na lewym boku to bardzo drętwieje Wam prawa ręka? i te żebra wtedy mnie tak bolą.. straszne to jest..
my dzisiaj na wizytę, ale dopiero na 17:20.. cały dzień oczekiwania ;/
wszystkie ranne ptaszki witam słonecznie a śpiochom życzę jeszcze kolorowych snów;-)
balkan
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny!
Współczuję Wam tych nocnych atrakcji - ja ostatnio nawet jakoś mniej sikam w nocy - choć to oczywiście jest wprost proporcjonalne do ilości wypitej wieczorem wody..... a dzis spałam znowu jak suseł, mimo, że burza i trzeba było okna szczelnie zamknąć....
teraz siedzę z pełnym pęcherzem i czekam do 8-mej, bo musze dziś na mocz i morfologię jechać.....
mam nadzieję, że Goni i Jej synkowi ta pierwsza noc w nowej rzeczywistości minęla spokojnie. A Gocha już na izbie - jestem ciekawa, czy wyprzedzi Maqnio.....
Współczuję Wam tych nocnych atrakcji - ja ostatnio nawet jakoś mniej sikam w nocy - choć to oczywiście jest wprost proporcjonalne do ilości wypitej wieczorem wody..... a dzis spałam znowu jak suseł, mimo, że burza i trzeba było okna szczelnie zamknąć....
teraz siedzę z pełnym pęcherzem i czekam do 8-mej, bo musze dziś na mocz i morfologię jechać.....
mam nadzieję, że Goni i Jej synkowi ta pierwsza noc w nowej rzeczywistości minęla spokojnie. A Gocha już na izbie - jestem ciekawa, czy wyprzedzi Maqnio.....
sestina
konwalianka nic mi nie drętwieje ale boki i zebra i nie wiem co tam jeszcze bolą zwłaszcza od godz popołudniowych, kiedy juz lekko zmęczona jestem. Wtedy prawy bok, lewy bok, prawy bok, czasem chwilę na wznak ale oddech tracę hehe , wkońcu siadam po czyw wstaje i tak wkoło macieju hihih
balkan
Madzia, mam nadzieję, że nie imionami,bo ja również Gosia jestem..... a mi zostało jeszcze 4 tyg i 1 dzień i mam zamiar się tego terminu trzymać!!!!!!
Idę się myć i sikać, bo nie wytrzymam.....
Idę się myć i sikać, bo nie wytrzymam.....
Dziób_Dziób
Hej dziewczyny. Ja znów z problemem. Tylko w takich sytuacjach wyskrobuje troche czasu na bb Czy któraś zetkneła sie może z cholestazą ciążową? Którys dzień z rzędu wstaje z swędzącymi dłonmi i stopami, a wieczorem nie mogę usnąc bo co raz co innego mnie swędzi albo nogi albo ręce. Dziś tak mi się to daje we znaki że chyba oszaleje. Po 6 jak wstałam swedziały mnie dłonie i stopy a teraz swędzą przedramienia i przy zgięciach w łokciach. Doczytałam że to właśnie pierwsze objawy cholestazy. Żab pytal czy chce do lekarza ale kazałam jechac mu do pracy. Muszę zadzwonić do położnej ale nie wiem czemu strach mnie blokuje
reklama
Dziób_Dziób
Dla badań tez muszę skontaktować się z położna. Bo nie wiem jak przebrnąć przez tutejszą opieke bo tylko z ciążą korzystałąm z niej. Idę na godzine do łózka i poczekam co bedzie jak sie znów obudze. Najwyżej poproszę koleżanke żeby podwiozla mnie do przychodni w dodatku ona jest tu bardziej obcykana w opiece zdrwotnej. Zrzera mnie stres