reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Pippi, właśnie mnie utwierdziłas w decyzji, że musze wykupić opiekę połoznej po cc, bo jak ja będę dochodzić do siebie, to kto się będzie zajmował Mateuszem..... na szczęście taka 12h opieka to już nie takie wielkie pieniądze.....

ale nadal się nie mogę zdecydować co do krwi pępowinowej.....

reklama
Mailuj, chyba na dziennikarstwo śledcze się przerzucę, tam takie wizje są wskazane;)

Wy się śmiejecie, a ja się dzisiaj będę bała zasnąć ;)

Jadę do tego lekarza, mam nadzieję, że utrzymam kierownicę w tych emocjach;)

balkan, po cc zabierają dziecko na jakiś czas (jeśli chcesz), u mojej siostry tak było..przynieśli małego dopiero następnego dnia (mały urodził się przed 18), przynieśli jej na chwilę, ale później zabrali na noc

balkan, po cc zabierają dziecko na jakiś czas (jeśli chcesz), u mojej siostry tak było..przynieśli małego dopiero następnego dnia (mały urodził się przed 18), przynieśli jej na chwilę, ale później zabrali na noc

no własnie wiem, a ja nie chciałabym, żeby od razu po porodzie dziecko leżało samo..... tak własnie teraz sobie wyobraziłam takiego maluszka, który dopiero co został wyciągnięty z bezpiecznego i wygodnego brzuszka, a teraz leży sam z podobnymi sobie i nikt sie nim nie interesuje..... aż mi się łzy w oczach pokazały..... :(

balkan konwalianka ma rację po cc dziecko zabierają zwykle na 12 h. Zabierają na oddział noworodkowy i nie wiem czy tam wpuszczą jakąś wynajęta połozna żeby była cały czas przy dziecku. U nas tatus może odwiedzać

Ostatnia edycja:
gocha trzymam kciuki za ciebie i maleństwo

psota no no szacun wielki .....corin ma rację najlepiej idź się zdrzemnij ;-)
eh zaostrzył się mój apetyt na poród

U mnie w Płocku jest tak że kiedy Amelkę wyciągli o 23:55 to przynieśli ją dopiero rano o 7:00 póżniej przychodziły sprawdzały czy nie ma mokro, przebierały ją, na wieczorek kąpiel póżniej karmienie i pytały czy zabrać dziecko na noc i tak do końca pobytu w szpitalu. Natomiast moja siostra rodziła w innym szpitalu a tam masakra, ona ledwo żyła do łazienki szła po ścianach z wykończenia a oni dali dziecko i rób co chcesz, tylko wykąpali wieczorem i to wszystko, a noworotków w szpitalu było zaledwie kilka. To zależy od szpitala.

reklama
witajcie, gosia napisala ze da na bank znaka... no powoli bije godz 18! strasznie przezywam.......
Co do wymazu mi pobieral z jedej dziurki ale maznal po drugiej jeszcze heheh mowil ze jak sa to daja taki zastrzyk i mozna rodzić naturalnie.
U mnie zagrzmialo wczesniej pare razy i nic.! jakas spiąca jestem ale nie zasnę bo myślami jestem z gonią w szpitalu..... ona ma niepelne 36 tyg. z tego co pamietam...... napisalam jej ze jestescie z nią !!

Do góry