reklama
konwalianka
Mały bąbelek
no teraz wszyscy siedzą jak na szpilkach..
zuzu, ale masz zagwozdkę
zuzu, ale masz zagwozdkę
mailuj
Fanka BB :)
Aż dziw, ze w Faktach nie mówia o Goni- naszej bohaterce. Też myślę, że maluszek już poznał mamusię z innej strony ;-)
Em_ka o tych twoich ogórkach mowią w całym świecie. Więc seks przerwany na poziomie europejskim. Nie byle co ;-)
Em_ka o tych twoich ogórkach mowią w całym świecie. Więc seks przerwany na poziomie europejskim. Nie byle co ;-)
Wisieńka
zuzu ja miałam wtedy cykl strasznie długi jak zwykle a myślę, ze moj test wyszedł bo to byłoa 10 a nie 25, zresztą ja miałam chyba duże przyrosty bety bo też te moje objawy o tym świadczyły. Ważne, że obie zaciążyłyśmy
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
veroniko bidulko szczerze współczuję ci tego bólu, może zrób sobie jakiś okład a póżniej spróbuj zasnąć, może się uda, gdyż na bół najlepsze lekarstwo to sen
Najważniejsze że z Waldusiem wszystko Ok :-) trzymaj się kochana buziam
Najważniejsze że z Waldusiem wszystko Ok :-) trzymaj się kochana buziam
Wisienko pewnie taak.. no ja 25 robilam takim z promo tanim heheh no pewnie ze zarz beda bable ze się udalo hihi ;-) czekam na smsaaa chyba spać nie bede ale ide pakowac wkoncu torbe bo nie ma zartów ale chce wytrzymać do 25 bo slub brata rodzonego ech........
konwalianka
Mały bąbelek
o matko! mamy naszego lipcowego maluszka.. gratulacje Gonia
Mimi36
Zuzu czekaj kochana,ja miałam om 28 września,lekarz mi wyliczył,ze zapłodnienie ok 6 pażdziernika i wg om termin na 5 lipca,mój gin jednak się upiera ,zeby liczyć wszystko wg wskazań 1 szego usg i stąd wg niego termin na 12 lipca,zamotane to wszystko
reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Gon1a moje najszczersze gratulację !!! cudownie