reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mimi Słońce wiem wiem Kochana, ale kurcze normalnie jakos tak inaczej nie potrafie, ja cie faktycznie umarłabym ze szczescia jakbym Moją Ziutkę za dwa dni juz tuliła:)
pipi no po cesarce to to dochodzenie do siebie pewnie troche trwa, ale nic to bedziemy cierpliwie czekały na newsy:)

reklama
No... to mi się wyśnił 7 czerwca... aż się popłakałam...

Trzymam mocno kciuki za Gon1e!

Ania, cudnie, że u Was wszystko dobrze!

A teraz muszę dojść przed wizytą do siebie po tym newsie...

Ostatnia edycja:
pippi - cena porażająca! Ale położna na pewno Ci pomoże przy porodzie! Jak pisałam u mnie w szpitalu nie ma takich praktyk.
My z kolei chcemy pobrać krew pępowinową - to jest jeszcze droższa imprezaa..

Trzymam kciuki za gonię!! Kurcze, widzicie, nasze kolejki nie obowiązują.. Nasze maleństwa mają chyba swoją własną kolejkę ;)

Iwonuś - ja mam na 28 lipca więc jak co to Ty będziesz przedostatnia ;)

corin, nie tylko Twój, ten państwowy, jak go określam, jeszcze mnie przepraszał..ale podejrzewam, ze bardziej chodziło o to że chciał sprawdzić długość szyjki i to rozwarcie.. ale badanie było baaardzo niefajne..
pippi, na stronie Instytutu też jest napisane ze płatne, ale położna powiedziała mi, że od maja darmowe mają, więc sie ucieszyłam.. ja biore pod uwagę jeszcze opiekę poporodową - 12h po porodzie..
balkan, mnie nic na opuchnięte nogi nie pomaga :(

reklama
psotka ja tez chce znac swoja date porodu :-D

u nas pobieraja z dwuch dziurek i to nie robi lekarz tylko laska (chyba pielegniarka) ktora asystuje w gabinecie. Pewnie jak zwykle mi sie trafi ta mloda ktora sie pomylila w ilosci glukozy i ktora mi mega krwiaka zrobila na rece po pobieraniu krwi :baffled:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry