reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

pippi, na stronie Instytutu też jest napisane ze płatne, ale położna powiedziała mi, że od maja darmowe mają, więc sie ucieszyłam.. ja biore pod uwagę jeszcze opiekę poporodową - 12h po porodzie..
[/QUOTE]

ja mam w ramach tej opieki położnej też kilka godzin po porodzie, mam nadzieję, że wystarczy, a potem jakoś się ogarnę ;-)też myślałam o tej opiece poporodowej, ale to już by chyba była przesada - wydać fortunę na poród...

właśnie - jak to jest, bo dzieci teraz są non stop w salach z mamami, co jest generalnie super, tylko tak sobie myślę, co będzie jak będę chciała się zdrzemnąć, albo zwyczajnie będę zmęczona.. czy ktoś wtedy się zaopiekuje moim dzieckiem czy mogę zapomnieć????:eek:

reklama
Psota, to mnie też na tapetę wrzuć z tymi snami :)
emka, grunt to pozytywne nastawienie.. najwyzej jej powiedz, żeby była ostrożna, bo zamierzasz jeszcze korzystać z obu dziurek:-D
pippi, generalnie mnie mówiła położna, że jak chcesz się wykąpać, to sąsiadki z pokoju przypilnują malucha:confused:co mnie nie powiem wkurzyło! ale ja im nie daruje..po to tam są..nie wiem jak jest jak chcesz się przespać.. pewnie też mają to gdzieś

Ostatnia edycja:
Znowu wlazłam pod prysznic, nie daję rady w tym upale dłuzej niż 2 h bez prysznica. Chyba kupię sobie taki dmuchany basen i rozłoże w salonie albo na balkonie i będę tam leżeć cały dzień:-)

konwalinaka :-D korzystac chce, bynajmniej z tej jednej :-D az sie boje co tym razem laska moze spie*rzyc z moimi dziurkami ahahaha

niie nie ale tak na powaznie to cholercia to nie jest smieszne, jak laska ma takie pomylki i nawet krwi dobrze pobrac nie potrafi, to az strach ja dopuscic do pobierania probki na paciorkowce...

Sie zaczelo ...Gonia trzymam kciuki za ciebie i malenstwo,Weroniko trzymaj sie napewno wszystko dobrze bendzie ,konwalianko gratuluje rocznicy dobrze wyczytalam czy mi cos sie pomieszalo?nasze malenstwa same zadecyduja kiedy pojawia sie na swiecie wiec nie ma co licytowac sie :)

Omajgot, omajgot już się człowiek wykąpac nie może . Takie wieści . Gon1a kciuki za ciebie i dzidziusia.
No to się zaczeło
Psotka kładz się spac a potem relacja:-)
Corin współczuję puchnięcia tez to mam aż takie białe placki mi wychodzą:baffled:Mi wymaz robił z dwóch dziurek. Paskudztwo i tyle....

pipi to chyba zalezy od szpitala, ja rodze w takim co niby ma certyfikat "rodzic po ludzku", ale moge zapomniec ze ktos zajmie sie moim dzieckiem poza mna, sasiadka z lozka obok moze ewentualnie spojrzec na dziecko ale nie moze go podniesc, a polozne no coz...niby sa i powinny pomagac ale to marzenie scietej glowy, tym bardziej jesli w tym czasie jest wysyp porodow to zadna nie ma czasu...
psota moze faktycznie zawod zmien co??? jako baba jaga bedziesz kase robic ze hohooh:-):-)

reklama
Do góry