reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie! Mam wiadomość od gona1 z lublina. Będzie dziś pierwsza lipcówką a raczej czerwcówką. Niestety plynely jej wody. Dziś pojechala na izbę i bedzie miala cesarkę po 18!!! Trzymajcie za nią kciuki!!! Aby maluszek byl caly i zdrowy Gosia jest w tym samym tyg ciazy co ja!!!!!!! Jak cos bede wiedzieć dam Wam znaka!!!!

reklama
malami a w Piasecznie 1500zł, z kolei w Instytucie Matki i Dziecka 1000zł,
pippi. magia
, u was w szpitalu 1500? a ile za znieczulenie płacicie?

ja jeszcze bez obiadu, ale apetytu tez dzisiaj nic a nic nie mam.. zjadłam jabłko i tyle
emka, majty zakup bo są wyjątkowe.. mój mężulek wymyślił, że jak mi coś zostanie, bo później po połogu odpowiednio je wykorzytamy..aż boję się pomyśleć, co mu po głowie chodzi:-D:cool2:
zuzu wpisz do ese mesów i wieści z porodówki.. dobrze, ze ma już skończony 36 tydzień..no to worek się otworzył..

Trzymam mocno kciuki za Gonię!!!
No to się zaczęło...
Mailuj Ty już doświadczona z tymi notariuszami;-)
Konwalianko 1500 zł. Cieszę się, że już Ci lepiej:-)
Czuję, że my już też niedługo się rozpakujemy:tak:

zuzu az mi sie cieplo zrobilo jak to przeczytalam o gon1...no to sie zaczynamy sypac powoli, tylko patrzec jak kolejne poleca... aj aj aj... :-) przekaz calusy od nas wszystkich i powiedz ze trzymamy kciukasy za malenstwo i za nia.

konwalianka 600 zł za ZZO, ale na razie o nim nie myślę, może uda się bez

zuzu ale wieści!!! a mówili jej wcześniej że to nie wody, to co, lekarze nie potrafią rozpoznać? :szok: @@@ już trzymam, będzie dobrze

a ja z kolei cały dzień głodna dzisiaj... idę chyba coś poszukać na drugi obiad ;-)

reklama
Zuzu informuj jak tylko będziesz coś wiedziały.Laski wszystkie zbiorowo trzymajmy kciuki za Gonię!!Kurdę jednak i moja mama i położna miały rację,ze jak 36 dobiegnie końca to nie znasz dnia ani godziny!!echhh

Do góry