reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no my juz napchani obiadkiem:) u nas blyskawice i grzmoty brr...

no własnie ja nie wiem jak co tu sie dzieje?!!?!? wpychają sie babiszonki przed kolejke jak nie wiem, robie transparent i bede strajkowac:-):-)a tak na powaznie to faktycznie jeszcze nam sie gocha z gon1a pierwsze rozpakują, beda szybciej od morgenrood:-)

sis udanej imprezki kochana:)
zorah super, ze dzidziol przybrał na wadze, to najwazniejsze:)

reklama
zorah no i super, że maluch nadgonił wagę i już nie musisz się martwić, a teraz leż i niech nerka odpoczywa... już niedługo
wydrusia tylko tam nie rodź na urodzinach, bo babcię zestresujesz ;-) a tak poważnie - dobry pomysł, odstresujesz się i zajmiesz głowę czym innym to pewnie ci przejdzie

bosz... ja tylko wyskoczyłam po torcik dla mojego mężusia do cukierni, powiesiłam pranie i zjadłam dwa głębokie talerze klusków z truskawkami :) Wracam i co widzę? nowe 10 stron zapisane!! Jesteście niemożliwe :)

Dziewczyny ile płacicie za opiekę położnej? Moja gin powiedziała, że u nas w szpitalu się tego nie praktykuje, bo też się zastanawiałam nad umówieniem się z jakąś położną. Ale może jak już przyjadę do szpitala to coś się da na zachętę położnej.. :p

Dobrze, że z Weroniką OK!! Niech jeszcze poczeka z rozpakowaniem.

Pisałyście o majtkach siateczkowych. Ja kupiłam sobie dwie paczki (pakowane podwójnie: jedne majtki wyższe i drugie niższe na potem, jak już nie trzeba będzie nosić tych gigantycznych podpasek). Wydaje mi się, że sprawdzą się one o wiele lepiej niż te jednorazowe. Te, które ja kupiłam są na prawdę fajne: miękkie i miłe w dotyku i w ładnym lilowym kolorze. A że prześwitujące to się nie martwię, przecież i tak wszystko będzie zasłaniać podpaska :p

A tak z innej beczki, to w czwartek przywiozą mebelki do pokoju szkraba :) już się cieszę :)

Jak wy to robicie, ze macie tyle siły:szok:Ja się męczyłam żeby zasnąc i tak wisiałam między snem a jawą. Zgaga mnie męczyła a Emilcia tak sie ułozyła, ze gniecie mi wątrobę i grzebue rączką w pachwinie
Maqnio ty pilnuj kolejki:-D
Ja rezerwuję ma 20 albo 29 czerwca. 2o bo jeszcze bliźniak jak mamusia a 29 bo w imieniny taty:-D
zorah dwa tygodnie śmigną, będzie dobrze
malamii ja nie biorę takiej ale we wro 500-600 zł
wydrusia miłej imprezki

malamii w Wawie 1500, ale jest to oficjalna cena na stronach szpitala - wszystko legalnie, spisuje się umowę - jestto po prostu nazwane jako " ponadstandardowa usługa okołoporodowa";-) my po godzinnym spotkaniu z tą położną jesteśmy dużo spokojniejsi i cieszę się, że będzie tylko ze mna od początku do końca - tak nawet dla komfortu psychicznego, choć liczę, ze i praktycznie mi pomoże :-)

to teraz ja lecę pranie rozwiesić, bo słońce wyszło

jak antygwaltki to chyba jednak zaryzykuje i je kupie.... i tlumy szaleja :-D :-D :-D

emka bawełna ci tak nie przepuści powietrza jak ta siateczka podobno jest niezastąpiona, a że prześwitują? to tak wiesz, sexy, prawie jak bielizna z sex shopu...:-D

psotka @@@@@ czekamy na relację

no to z Corin dalyscie mi do zrozumienia ze te sexi przeswitujace antygwaltki (jaki paradoks :-D) sa niezastapione i zainwestuje moze w jedna paczke :-D

em_ka kurcze taki nastrój a tu lipa,przez takiego ogóraska :-D
Iwonus no widzisz ty kobito jaki los mnie spotkal, to ja sie nameczylam zeby przekonac kochanego ze nic zlego mi sie nie stanie po przytulaniu, on w nerwach sie w koncu zdecydowal a tu masz ci babo placek, reklama ogoraska wyskoczyla i pozamiatane :-D

maly usnal pewnie i mi zaraz sie zachce spac, wiec nie zdziwcie sie jak znikne na jakis czas :-D
najadlam sie tak ze zaraz mi uszami wyjdzie :-D

Pippi ja myślę, że mogą nam dużo pomóc położne. A jak podpisywałaś umowę to jakoś Cię badała czy nie?
Wydrusia nie rodź bez kolejki, he he he:-)
Wisienka ja też od jakiegoś czasu czuję gmeranie w pachwinach i czkawkę w kroku:-D

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie po burzy. Pies się zestresował maksymalnie ;-) Ale lżej się oddycha. Wydrussia, Veronique bez świrów bo zaczne talony rozdawać, potweierdzone notarialnie, z numerkami ;-)

Do góry