reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Sestinka w domku... jutro ide do gina do szpitala...
Madzia nogi zaciśnięte na maksa :-)
Balkan teraz pozostaje tylko czekać i liczyć :-)
Pippi na razie są nieregularne co 30min/40min a nawet 60min i trwają ok 40-50 sek. Macica niech sobie ćwiczy oby moja Niunia nie ćwiczyła wychodzenia :-)
Ja też czekam na swoją kolejkę :-)

reklama
właśnie wydrusia, kolejka to kolejka.. nie ładnie tak się wcinać :) zresztą u ciebie jeszcze 36 tydzień nie minał, więc rozmawiaj z maluchem i już:-)
takie kłucie co piszesz, to ja mam co 18 minut, ale nie wydaje mi się, że to skurcze.. te nocne nieco inaczej bolą.. a to tylko tak "smyra", ale wziełam dodatkowe leki na wszelki wypadek.. i odkryłam, że jak siedzę nieco rzadziej występują

balkan
a ja bym wzięła czerwone boa..ono zawsze przyciąga wzrok
no a Gocha, to też się w kolejkę "wcięła":-D ni stąd ni z owąd.. teraz każda chce być zdobywczynią złotego medalu
u mnie tak duszno, że się żyć nie da..

Ostatnia edycja:
Pippi na razie są nieregularne co 30min/40min a nawet 60min i trwają ok 40-50 sek. Macica niech sobie ćwiczy oby moja Niunia nie ćwiczyła wychodzenia :-)

e to jeszcze nie ma dramatu
a nospę brałaś? zmiana pozycji też podobno pomaga, jeśli to skurcze przepowiadające

mówię ci pippi co za czasy:-D:-D

zaraz się zacznie " Pani tu nie stała" ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny, napewno was nie nadgonie z czytaniem bo wczoraj wróciłam ze szpitala... otóz złapały mnie skurcze i nerka prawa straszliwie bolałą... w szpitalu skurcze opanowali ale z nerką okazało sie ze mam zastój w niej przez uciskającą macice...lekarze powiedzieli ze musze małą jeszcze 2 tyg donosic i wtedy moze zrobią planowaną cesarkę...teraz musze w łózku lezec na lewym boku zeby te prawa nerke odciążyć.... z tego co mi powiedzieli to takie zastoje często sie zdarzają w ciąży i po porodzie powinno minąć. niestety nie pojechałam na egzaminy w szkole i teraz musze pisac podanie o przeniesienie ich na sierpień...ech co za życie ,płakac mi sie chce bo juz nie mam siły na tym jednym boku spac i leżec... i jeszcze ta cesarka bo liczyłam ze moze tym razem urodze naturalnie...jeszcze nie ma czym oddychac tak jest gorąco, była burza coprawda ale zytnio nic to nie zmieniło w jakosci powietrza...aha na usg wyszło ze mała waży 2700g a jestem w trakcie 36 tyg ...to juz nie martwie sie ze mała bedzie z niedowagą... pozdrowionka brzuchatki

Pippi ale to zabrzmiało świetnie :-D "Pani tu nie stała":-D uciekam sie Kochane szykować na urodzinki babci :-D
Biore no-spe od 3 dni i nic :-/ ale mam nadzieje że te 4 tyg wytrzymam :-)

reklama
Do góry