reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Zaglądac to ja bedę tez. obowiązkowo! i chcialic sie będziemy maluszkami przecież! tylko pewnie tematy rozmów się zmienia.. na kupki, kolki, wysypki, cycki i takie tam hehe

dobra teraz suszonko wlosów..

reklama
jeszcze news od Vero, pisała ze zaaplikowali jej jakis zel na ustabilizowanie flory, wargi ma mega spuchniete, wszystko ja boli, chodzic bidulka nie moze, jest jeszcze w szpitalu, bo chca wykluczyc krwawienie z szyjki.

BOze, az jej to spuchlo?? masakra!
a mi znowu porobily sie jakies takie kuleczki na bulkach.. bulkach a nie wargach. Cos takiego jakby kulki z ropa czy czyms podobnym i tez troszke boli, pewnie znowu przez hormony, z twarzy przeszlo na buly :-(

Moze to potówki em_ka, w upale wiadomo, że tam tez sie poci w gaciach :):-D

biedna Wero, nic dziwnego, że miała taki smutny humorek, jak cos jej dolegało..

wlosy suche, teraz sie wiatrakuję i zaraz przystąpie do prostowania:)

BOze, az jej to spuchlo?? masakra!
a mi znowu porobily sie jakies takie kuleczki na bulkach.. bulkach a nie wargach. Cos takiego jakby kulki z ropa czy czyms podobnym i tez troszke boli, pewnie znowu przez hormony, z twarzy przeszlo na buly :-(
,,jesteśmy z tobą ogórku" :-D:-D:-D:-D

Oj bidulka z tej naszej Weroniki, ale lepiej niech sprawdzą na ip dokladnie co i jak.

Em_cia, kulki z ropą? A konsultowałaś to z lekarzem?

Wiecie co, byłam w sklepie po sorbet cytrynowy, spotkałam kumpla i zasadził mi takim tekstem, że nie wiem, czy uznać to za komplement, czy wręcz odwrotnie... stwierdził, że wcześniej nie byłam taka ładna, jak teraz w ciąży... hmm... tzn, że jak urodzę, to znowu będę brzydka... hehe:) Więc Em_cia, masz rację, że wszystkie w ciąży jesteśmy piękne:)

Ostatnia edycja:
biedna Wedroniczka, ale lepiej niech ją przetrzymają i wyleczą, bo rodzić z taką suchą pochwą to pewnie nic przyjemnego....

Emka, nie lekceważ tych 'bułeczek' rozmawiałam ostatnio z koleżanką (nie w ciąży), której z takiej krostreczki zrobił się ropniak, który musiała chirurgicznie usuwać.... a tak profilaktycznie to pewnie lepiej na razie zrezygnować z golenia i wietrzyć....

ależ Wy macie tempo pisania.... :)

właśnie się dorwałam do truskawek :)

emka racja racja wietrzyc wietrzyc i jeszcze raz wietrzyc:)!
psota hmm no to kolega ma wyczucie jak diabli, jesli go lubisz to uznaj to za komplement a jesli tak nie za bardzo za nim przepadasz pomysl ze bufon jest bez kultury:):):) ja sobie zawsze tak tlumacze:)

no moj amatorski pedicure zrobiony, tearz nogi siup do gory i niech sie wietrza, moze te potowki przestana mnie wkurzac,

reklama
Maqnio, bardzo go lubię, on chyba nie chciał, żeby tak to zabrzmiało, hehe;) Się biedak zmieszał;)

Wy juz wszystkie elegancko wyszykowane, a ja mam dzisiaj wizytę, więc czas najwyższy się ogarnąć i nie mam natchnienia.. ;)

Do góry