Hej dziewczynki, ja dopiero wstałam :-) przed snem wychlałam cały dzbanek wody z soczkiem i w nocy chyba 5 razy wstawałam na siku
ale dziś z wami nie posiedzę bo dotarło do nas na biegun... SŁONECZKO!!!!!
więc wybieram się na basenik delikatnie przyrumienić me lico :-) póki co udało mi się przeczytać co tu nabazgrałyście więc:
Gocha37 - trzymam mocno kciuki i bardzo zazdroszczę, że będziesz mieć maluszka już przy sobie. Oby wszystko poszło szybko i bezboleśnie!! Dawaj jak najszybciej znać jak się macie :*:*:*:*:*
Corin - nie płacz tyle bo cię na łzy szczęścia nie starczy :-)
Balkan - wow, gratuluję rocznicy... Mam nadzieję, że ja też z moim kochaniem wytrzymamy ze sobą do starości!!!!
Veronicque - mnie po wczorajszej wizycie też obleciał taki strach, że spać nie mogłam. :-( wcześniej o tym nie myślałam, bo jakoś miałam cichą nadzieję, że dzidziuś będzie malutki a jak już mi potwierdzili to się podłamałam.... bo jak taki wielgus ma się zmiescić w mojej małej i wąskiej... cipciuni...
normalnie nie mogę przestać o tym myśleć i mam takiego stracha że tragedia... A CC bym nie chciała bo nie lubię blizn, mam jedną centymetrową w pępku po laparoskopii i się strasznie jej wstydzę więc po CC to już w ogóle bym posrana chodziła... :-( także musimy być dzielne i jakoś dać radę (tylko bądź tu dzielna, ahhhhh
)
Pippi - a to cholera jedna z tego lekarza!!! Ale fajnie ci, że byliście w kinie. Tez bym chętnie męża wyciągnęła ale coraz ciężej mi wysiedzieć te 2 godziny... Zresztą ostatnio poszliśmy do nowego kina na Thor i było nowe nagłośnienie - jeeeeeeeeezu jak bylo głośno
matko boska, mały cały czas skakał, nie wiedzialam czy się boi czy coś... zakryłam brzusio kurtką moją i mojego żeby chociaż troszkę go "wyciszyć"... czy twojej małej nie przeszkadzał hałas?
Corin - no nie, przegiełaś z tymi nalesnikami z truskawkami...!!!
teraz będą mi się cały boży dzień marzyć...!!!! ahhhh tragedia!!! A teściową olej - teraz tylko wy się liczycie :-)
Magia10 - współczuje nieprzespanych nocy :-(
Psota - trzymam kciuki i gratuluję dobrych wyników!!!
em-ka - to rzeczywiście niebezpieczne te wasze igraszki
dodi - zazdroszczę, że możesz się tak pięknić!!!! ja to w ciąży aż boję się ruszać kosmetyków bo tylko nivea mnie nie uczula
też się szykuję na wizytę ale nie wiem jak ja przeżyję te 3 godziny w fotelu, bo tak mnie dupka od siedzenia boli, że tragedia. A ty pewnie zostaniesz po tych wszystkich zabiegach Miss Porodówki :-) masz rację - kobieta piękna - to kobieta zadowolona z siebie!!!
maqnio - haha z tym brzuchem to przesada. Mnie tez się wydaje że masz go w dobrej pozycji!! A jakby opadł na kolana to... kupisz taczkę i będziesz ciągać i będzie ci lżej :-)
Ps. Trzymam kciuki za Vero mam nadzieję, ze szybko do nas wróci!!!
No nareszcie, aż 14 stron mialam.... teraz uciakm na basenik delektować się słoneczkiem. Pozdrowienia dla wszystkich!!!!