reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
psotka nie konsultowalam tego z lekarzem bo niedawno mi wyskoczyly (ok 2 tyg temu zaczely), co wyskocza to znikaja, jedna mi sie zrobila na gorze na wardze i mam ja juz 2 dni i boli jak dotykam. To tak jak wyskakuje jakis pryszcz na twarzy i przy dotknieciu boli, wlasne to tak odczuwam. WIzyte mam dopiero 27 czerwca :/ ale nie bede panikowac, doczekam do tej wizyty i zapytam czy to z potu czu z golenia czy moze na tle hormonalnym.

Hej dziewczynki, ja dopiero wstałam :-) przed snem wychlałam cały dzbanek wody z soczkiem i w nocy chyba 5 razy wstawałam na siku :-D ale dziś z wami nie posiedzę bo dotarło do nas na biegun... SŁONECZKO!!!!! :cool2: więc wybieram się na basenik delikatnie przyrumienić me lico :-) póki co udało mi się przeczytać co tu nabazgrałyście więc:

Gocha37 - trzymam mocno kciuki i bardzo zazdroszczę, że będziesz mieć maluszka już przy sobie. Oby wszystko poszło szybko i bezboleśnie!! Dawaj jak najszybciej znać jak się macie :*:*:*:*:*

Corin - nie płacz tyle bo cię na łzy szczęścia nie starczy :-)

Balkan - wow, gratuluję rocznicy... Mam nadzieję, że ja też z moim kochaniem wytrzymamy ze sobą do starości!!!!

Veronicque - mnie po wczorajszej wizycie też obleciał taki strach, że spać nie mogłam. :-( wcześniej o tym nie myślałam, bo jakoś miałam cichą nadzieję, że dzidziuś będzie malutki a jak już mi potwierdzili to się podłamałam.... bo jak taki wielgus ma się zmiescić w mojej małej i wąskiej... cipciuni... :szok: normalnie nie mogę przestać o tym myśleć i mam takiego stracha że tragedia... A CC bym nie chciała bo nie lubię blizn, mam jedną centymetrową w pępku po laparoskopii i się strasznie jej wstydzę więc po CC to już w ogóle bym posrana chodziła... :-( także musimy być dzielne i jakoś dać radę (tylko bądź tu dzielna, ahhhhh:baffled:)

Pippi - a to cholera jedna z tego lekarza!!! Ale fajnie ci, że byliście w kinie. Tez bym chętnie męża wyciągnęła ale coraz ciężej mi wysiedzieć te 2 godziny... Zresztą ostatnio poszliśmy do nowego kina na Thor i było nowe nagłośnienie - jeeeeeeeeezu jak bylo głośno :szok::szok::szok: matko boska, mały cały czas skakał, nie wiedzialam czy się boi czy coś... zakryłam brzusio kurtką moją i mojego żeby chociaż troszkę go "wyciszyć"... czy twojej małej nie przeszkadzał hałas?

Corin - no nie, przegiełaś z tymi nalesnikami z truskawkami...!!! :shocked2: teraz będą mi się cały boży dzień marzyć...!!!! ahhhh tragedia!!! A teściową olej - teraz tylko wy się liczycie :-)

Magia10 - współczuje nieprzespanych nocy :-(

Psota - trzymam kciuki i gratuluję dobrych wyników!!!

em-ka - to rzeczywiście niebezpieczne te wasze igraszki :-D

dodi - zazdroszczę, że możesz się tak pięknić!!!! ja to w ciąży aż boję się ruszać kosmetyków bo tylko nivea mnie nie uczula :sorry2: też się szykuję na wizytę ale nie wiem jak ja przeżyję te 3 godziny w fotelu, bo tak mnie dupka od siedzenia boli, że tragedia. A ty pewnie zostaniesz po tych wszystkich zabiegach Miss Porodówki :-) masz rację - kobieta piękna - to kobieta zadowolona z siebie!!!

maqnio - haha z tym brzuchem to przesada. Mnie tez się wydaje że masz go w dobrej pozycji!! A jakby opadł na kolana to... kupisz taczkę i będziesz ciągać i będzie ci lżej :-)

Ps. Trzymam kciuki za Vero mam nadzieję, ze szybko do nas wróci!!!

No nareszcie, aż 14 stron mialam.... teraz uciakm na basenik delektować się słoneczkiem. Pozdrowienia dla wszystkich!!!!

pippi no ale np jak wytlumaczyc ta bulke ktora jest na gorze na wardze sromowej, tam przeciez sie nie gole bo nie rosna wlosy :baffled: z regoly wyskakiwaly mi tylko na ,,bulkach,, no ale ta jedna nie zniknela i juz 2 dni jest

wlasnie przyszla paczka z pieluchami tetrowymi. Hmmm, nie sa najgrubsze niestety, ale nie sa tez mega cienkie, wiec jakbyscie chciały to moge podac namiary. Razem z pieluchami przyszly ez majtki siatkowe. Najpierw nie wiedzialam co to jest. Wygladaja koszmarnie, a jak do mnie dotarlo co to jest to prawie sie posikalam ze smiechu :D

aleksandra wiesz ile ja pozycji przybrałam przez te dwie i pół godziny :-D łącznie z zakładaniem nóg na fotele w rzędzie przed nami (na szczęście puste) i mojego męża.... ale co tam najważniejsza moja wygoda teraz

jak były reklamy głośno to rzeczywiście się ruszała i myślę, że nie jest przyzwyczajona do takich głośnych dźwieków i też mi mąż kazał jej uszy zatykać, więc przykryłam sobie torebką i rękami ;-) ale potem na szczęscie film był cichy i spokojny

a ja baseniku zazdroszczę miłego pluskania:-)

emka hmmmm a może to się roznosi jedna od drugiej? + takie upały....

Ostatnia edycja:
COrin szwagierka przed porodem je zalozyla na probe, zeby zobaczyc jak sie w nich chodzi. Przyszla do nas i nam pokazuje , a ja takie :szok: oczy zrobilam i stwierdzilam ze ich nie kupie :-D nie dosc ze przeswituja to jeszcze sa jak te czepki na glowe, ale podobno to tworzywo jest super i ze niby fajnie przewiewne, choc nie jestem przekonana i chyba kupie zwykle bawelniane.

reklama
emka, teraz z tymi majtkami jest wypas. Jak rodzilam age i sebka to nie bylo takich i musialyśmy chodzic z gołymi dupskami po oddziale. Oczywiście zakladalysmy majty no bo jak utrzymac wkladke chodzac :/ ale jak szli lekarze na wizyte to byl tylko kurz a wiater (jak to mowia) przy sciaganiu majtek, zeby nas nie nakryli :-D

Do góry