reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wlasnie przyszla paczka z pieluchami. Hmmm, nie sa najgrubsze niestety, ale nie sa tez mega cienkie, wiec jakbyscie chciały to moge podac namiary. Razem z pieluchami przyszly ez majtki siatkowe. Najpierw nie wiedzialam co to jest. Wygladaja koszmarnie, a jak do mnie dotarlo co to jest to prawie sie posikalam ze smiechu :D
ja poproszę link może kilka dokupię lepszych niż mam ...majtki hmmmm.... bajer są :-)

em ka oby do wizty już zniknęły... a jak nie to na grzebanku sam zobaczy

reklama
Em_cia, masz rację, grunt, to zachować spokój :)

Alexandra, dzięki:) Miłego dnia!

No nic Słonka, idę się ogarnąć, bo jeszcze przed wizytą muszę stacje paliwową zaliczyć. Napiszę wieczorkiem co u nas słychać. Trzymajcie kciukulki:) Buuuźka!

Oczywiście trzymamy z Dawidkiem kciukaski za inne mamy wizytujące, zapomniałam tylko, które jeszcze dzisiaj idą do lekarza:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
witam,
Zuzu, alexandra maluszki duze. ciesze sie z udanych wizyt
Psota brata masz superowego, trzyma kciuki za wizyte i ze wyniki wyszly ok
Corin nie smutaj. Lekarz chyba wie co robi. Jeszcze jest troszke czasu i moze bedzie tak jak sobie zaplanowalas
Sestina przygotowania pelna para, uwijacie gniazdko.
gocha sciskam mocno, czekamy na wiadomosci od Was
Gon1a kciuki za wizyte
Konwalianka Wszystkiego najlepszego.
veronique sciskam mocna i wracaj jak najszybciej do nas
Emka ogorek wymiata.

pozdrawiam

no ja jestem znowu myslalam ze sie przespie ale jak to zrobic jak tel a to kolezanka a to Moj o i po snie ....
pierozki z truskawkami wchloniete:) pycha ze smietanka kto chce 4 wielkie talerze sa jeszcze :)

emka bawełna ci tak nie przepuści powietrza jak ta siateczka podobno jest niezastąpiona, a że prześwitują? to tak wiesz, sexy, prawie jak bielizna z sex shopu...:-D

psotka @@@@@ czekamy na relację

Corin, ja też kupiłam te siateczkowe majty..... może i one piękne są mało, ale przecież nie będę paradować w samych gaciach po oddziale i raczej estetyka majtek w chwilę po porodzie będzie ostatnią rzeczą, która mnie będzie interesować, a są fajne, bo przewietrzne....:)

posprzątałam wreszcie w szafach wyrzucając np 2 boa z piór!..... i tym podobne rzeczy.... zmęczyłam się troszkę.....

Hej Kochane... miałam dziś jakieś przeczucie żeby zadzwonić do przychodni w której mój ginek przyjmuje... No i dzwonie a one że ma wolne i bedzie dopiero 21 czerwca :-/ ale napisałam mu smsa i kazał mi jutro do szpitala przyjść. A według położnej są to skurcze i teraz tylko czekać na to aż będą co 10 min...

Hej laseczki, ale wydrukowałyście że hoho, poczytałam troszkę 5'te przez 10'te na więcej nie mam siły.
Moja maleńka zasneła więc mam chwilke dla siebie :-) Przed chwilką dzwoniła teściowa że narwała mi całą miche czereśni żółtych i czerwonych, mniam :-D kurcze aż mi się mordka śmieje :-) na obiad wymyślę chyba naleśniki z truskawkami,bo nie mam ochoty stać przy garach, czuje się jak słoń :wściekła/y: ostatnio schowałam wagę w ostatnią dziurę bo wchodziłam na nią trzy razy i nie wierzyłam własnym oczom... wyrzucić ją trochę szkoda... pomyślałam póżniej się przyda :tak: więc ją schowałam :-)

Konwalijanka Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy :-)

em_ka kurcze taki nastrój a tu lipa,przez takiego ogóraska :-D

verka trzymam kciuki oby było OK :-)

reklama
balkan nie pakujesz do szpitala boa??zawiodłam się na tobie :-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Do góry