reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
dodi widzisz kurka, wy mi wrózycie poród za piec minut - do czego az sie pale, a ja mysle, ze mała urodzi sie po terminie i zazdrosc bedzie mnie zżerac jak bede ogladala te Wasze Skarby na fotkach eh..:-):-)wiec przypuszczam, ze powitam mała w nowej fryzurec, a co!! niech se Rózinka pomysli, ze jej mamuska wyglada calkiem całkiem
emka..biedny ogórek z dymem poszedł
emka..biedny ogórek z dymem poszedł
Wisieńka
Fanka BB :)
mimi ja miałam cc i cię nie postraszę, bo nie było w nim nic strasznego ani nie bolało, ani długo do siebie nie dochodziłam
Maqnio na na wystaranych to dziewczyny terminuja się jedna za drugą, jeszcze ja je dogonię
Maqnio na na wystaranych to dziewczyny terminuja się jedna za drugą, jeszcze ja je dogonię
Corin
Mama Trójki :)
orchi, oczywiscie ze stoją I z arbuzami i z truskawkami
emka, padłam
emka, padłam
Corin teraz to ja mojego zemęczę ,żeby tam jechać w weekend nie podaruję tych arbuzów są przepyszne no i krajowe
maqnio doczytałam o Twoich potówkach,może no w domu w kapciach nie chódź ale są w aptece maści takie tanie są bardzo ,bo ja kupowałam mojemu w zeszłym roku wiesz cały dzień na dachu w tych ogrodniczkach sexi to na udach miał straszne potówy ale nie pamiętam nazwy zapytam Go jak wróci z pracy czy pamięta co to było
Serio liczycie te ruchy bąbli ?? Ja nic kurka wodna nie liczę
maqnio doczytałam o Twoich potówkach,może no w domu w kapciach nie chódź ale są w aptece maści takie tanie są bardzo ,bo ja kupowałam mojemu w zeszłym roku wiesz cały dzień na dachu w tych ogrodniczkach sexi to na udach miał straszne potówy ale nie pamiętam nazwy zapytam Go jak wróci z pracy czy pamięta co to było
Serio liczycie te ruchy bąbli ?? Ja nic kurka wodna nie liczę
Ostatnia edycja:
Ja tez nie moge sie doczekac kiedy utule nsza malutka Nadieale narazie lece liczyc jej kopniaczki bo juz ta godzina ,pojem tez winogronek ,zycze milego dzionku a wy zyczcie zeby burza albo chociaz ulewny deszcz dzisiaj do mnie zawital
reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
maqnio, życzę ci żebys dotrawala do fryzjera (ale to brzmi haha) potem niech się dzieje co chce ale czuję tak jakoś, że będziej jedna z pierwszych mamusiek jakos tak nie wiem dlaczego, ale wyobrażam sobie Rozinkę, tzn jak wygląda co do innych ciężarówek nie mam takich wizji, ale co do ciebie tak moze dlatego, że ma takie piękne, inne imię kwiatowe
Jak sie zrobię na bóstwo, to zrobie sobie fotkę i wstawie (ale to tak za godzinkę) z moim zapałem heh
Jak siedzę to wydaje mi się, że brzucho mam nisko, bo opiera mi sie o udka aż z nogami szeroko rozstawionymi musze siedzieć ale jak patrze na niego z boku w lustrze to mi się tak nisko nie wydaje..
Jak sie zrobię na bóstwo, to zrobie sobie fotkę i wstawie (ale to tak za godzinkę) z moim zapałem heh
Jak siedzę to wydaje mi się, że brzucho mam nisko, bo opiera mi sie o udka aż z nogami szeroko rozstawionymi musze siedzieć ale jak patrze na niego z boku w lustrze to mi się tak nisko nie wydaje..