reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Wisienka szkoda się nakręcać i tak nie mamy wyboru,urodzić musimy:)mnie też wczoraj kumpela nastraszyła,ze cesarka wcale nie jest taka fajna:)Co ma być to będzie

reklama
dodi widzisz kurka, wy mi wrózycie poród za piec minut - do czego az sie pale, a ja mysle, ze mała urodzi sie po terminie i zazdrosc bedzie mnie zżerac jak bede ogladala te Wasze Skarby na fotkach eh..:-):-)wiec przypuszczam, ze powitam mała w nowej fryzurec, a co!! niech se Rózinka pomysli, ze jej mamuska wyglada calkiem całkiem:)
emka..biedny ogórek z dymem poszedł:-D:-D

mimi ja miałam cc i cię nie postraszę, bo nie było w nim nic strasznego ani nie bolało, ani długo do siebie nie dochodziłam
Maqnio na na wystaranych to dziewczyny terminuja się jedna za drugą, jeszcze ja je dogonię:-D

Corin teraz to ja mojego zemęczę ,żeby tam jechać w weekend :-D nie podaruję tych arbuzów :-D są przepyszne no i krajowe :-D:-D
maqnio doczytałam o Twoich potówkach,może no w domu w kapciach nie chódź ale są w aptece maści takie tanie są bardzo ,bo ja kupowałam mojemu w zeszłym roku wiesz cały dzień na dachu w tych ogrodniczkach sexi to na udach miał straszne potówy :baffled: ale nie pamiętam nazwy zapytam Go jak wróci z pracy czy pamięta co to było :tak:
Serio liczycie te ruchy bąbli ?? Ja nic kurka wodna nie liczę :confused:

Ostatnia edycja:
Ja tez nie moge sie doczekac kiedy utule nsza malutka Nadie:)ale narazie lece liczyc jej kopniaczki bo juz ta godzina ,pojem tez winogronek ,zycze milego dzionku :)a wy zyczcie zeby burza albo chociaz ulewny deszcz dzisiaj do mnie zawital :)

reklama
maqnio, życzę ci żebys dotrawala do fryzjera (ale to brzmi haha) potem niech się dzieje co chce:) ale czuję tak jakoś, że będziej jedna z pierwszych mamusiek:) jakos tak nie wiem dlaczego, ale wyobrażam sobie Rozinkę, tzn jak wygląda:):) co do innych ciężarówek nie mam takich wizji, ale co do ciebie tak:) moze dlatego, że ma takie piękne, inne imię kwiatowe:)

Jak sie zrobię na bóstwo, to zrobie sobie fotkę i wstawie (ale to tak za godzinkę) z moim zapałem heh
Jak siedzę to wydaje mi się, że brzucho mam nisko, bo opiera mi sie o udka:) aż z nogami szeroko rozstawionymi musze siedzieć:) ale jak patrze na niego z boku w lustrze to mi się tak nisko nie wydaje..

Do góry