reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

orchi dzieki kochana, byłabym wdzieczna za nazwe:):)
dodi kochana dzieki, Ty to zawsze potrafisz mnie pocieszyc i miejsce w kolejce mi oddajesz, normalnie jestes niezastapiona:)!! ja tez siedze z nogami rozkraczonymi- inaczej sie nie da, mnie sie wydaje ze równeiz brzucho nisko a gin mowi ze bardzo wysoko. W takim razie zastanawiam sie gdzie on bedzie - przy kolanach???:szok::-D - jak sie obnizy:) a i czekamy na foto:)

Ostatnia edycja:
reklama
Tak sobie pomyslałam teraz i sie zasmucilam...bo juz niedługo jak sie rozpakujemy, to pewnie nie będzie czasu już na forum tyle siedzieć i sie towarzystwo rozpadnie.. a ja juz Was traktuje jak kogos bliskiego:)

ja z oddychaniem nie mam problemów, no chyba ze na wznak sie poloze..ale to rzadko.. no i jak mala mi wysoko coś wypchnie:) a tak to spoko:)

magia heh to niezły pewnie masz ten brzucho, ja poki co brzucha na kolanach nie mam, za to piersi na brzuch mi opadaja:)
orchi dzieki :*:*:* alantan mm to posmaruje a talk sie kupi:)
wisienka moze ci nasi faceci to jacys fachowcy co? ze tak potrafia ocenic wysokosc brzuchola, musze mojego podpytac, niech sie wypowie:):):)
dodi ja mam nadzieje ze mimo wszystko znajdziemy wszystkie choc odrobine czasu, zeby sobie pogadac, wiadomo ze bedzie go mniej niz teraz jednak jestem dobrej mysli:)

reklama
ja tam dalej zgrywam twardziela i mowie wprost ze sie nie boje :-D poczekajcie tylko jak bedzie blizej mojej daty, czy dalej bede twardziochem ...a moze mieciochem? :-D (bo najwazniejsze to dobre nastawienie psychiczne, a ja to jestem tak psychiczna ze az nastawienie nie ulegnie zmianie :-D )

a ogorasek bidok padl po reklamie, wydaje mi sie ze nie mial COLI :-D ale tylko mi sie wydaje... :rofl2:

dodis juz kiedys pisalam o tym jak to bedzie wygladac z czasem po urodzeniu i stwierdzilam ze od czasu do czasu bede zagladac oczywiscie bez nadrabiania stron :-D

Ostatnia edycja:
Do góry