reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

kowalianko i ja życzę wam duuuuuuuuzooo szczęścia i może jedz na ip będziesz spokojniejsza

wisienko u nas też bardzo ciepło na szczęście nie ma słońca ;-)wiec jest znośnie

em ka buahahhahahhahahhah rewelka

reklama
uff super, że z Niką w porządku... pewnie od tyc infekcji i różnych leków tak się biedulce wyjałowiło... ale dobrze, że nie rodzi jeszcze

magia ja mam na 5 i po ostatniej wizycie moja gin twierdzi, że donoszę, bo nic nie zapowiada się na wcześniej, usg mam w czwartek to jeszcze podejrzę co i jak
he he ale by śmiesznie było...

konwalianko tulam cie mocno, oby przeszło:*
dodi ja fryzjera mam na 16-tego, bo tez juz strasze, małz ma nadzieje ze nie zdaze tam dotrzec, bo stwierdzil ze nie usmiecha mu sie siedziec tam ze mna 2 godziny wiec wolałby zeby sie do tego czasu malutka urodziła:)
emka to by było na tyle przytulania, atmosfera poszła z dymem:)
teska oni maja takie swoje formułki szpitalne, które musza wpisac w wypis, bo takie maja przepisy, poki co najwazniejsze ze maluszek jeszcze w brzuszku:)

em_ka, no jak coś ciekawego leci to czasem tak próbuje oszukiwać hehe.. ale mój się nie daje nabierać, że akurat na tym boku mi lepiej hehe.. więc na zaś wolimy wyłączyć:-D

maqnio, na twoim miejscu bym obstawiała, że nie zdąże i umówiła sie wcześniej hhe.. no ale moze mała poczeka te kilka dni i da mamusi sie zrobic na bóstwo haha

Pippi ja to bym wolała, żeby Staś poczekał tak do końca czerwca. Ale on i tak zrobi jak zechce;-) Fajnie by było się tam spotkać:-) Będziemy się informować na bieżąco.

reklama
Do góry