reklama
uff super, że z Niką w porządku... pewnie od tyc infekcji i różnych leków tak się biedulce wyjałowiło... ale dobrze, że nie rodzi jeszcze
magia ja mam na 5 i po ostatniej wizycie moja gin twierdzi, że donoszę, bo nic nie zapowiada się na wcześniej, usg mam w czwartek to jeszcze podejrzę co i jak
he he ale by śmiesznie było...
magia ja mam na 5 i po ostatniej wizycie moja gin twierdzi, że donoszę, bo nic nie zapowiada się na wcześniej, usg mam w czwartek to jeszcze podejrzę co i jak
he he ale by śmiesznie było...
maqnio
Mamusia Różyczki
konwalianko tulam cie mocno, oby przeszło:*
dodi ja fryzjera mam na 16-tego, bo tez juz strasze, małz ma nadzieje ze nie zdaze tam dotrzec, bo stwierdzil ze nie usmiecha mu sie siedziec tam ze mna 2 godziny wiec wolałby zeby sie do tego czasu malutka urodziła
emka to by było na tyle przytulania, atmosfera poszła z dymem
teska oni maja takie swoje formułki szpitalne, które musza wpisac w wypis, bo takie maja przepisy, poki co najwazniejsze ze maluszek jeszcze w brzuszku
dodi ja fryzjera mam na 16-tego, bo tez juz strasze, małz ma nadzieje ze nie zdaze tam dotrzec, bo stwierdzil ze nie usmiecha mu sie siedziec tam ze mna 2 godziny wiec wolałby zeby sie do tego czasu malutka urodziła
emka to by było na tyle przytulania, atmosfera poszła z dymem
teska oni maja takie swoje formułki szpitalne, które musza wpisac w wypis, bo takie maja przepisy, poki co najwazniejsze ze maluszek jeszcze w brzuszku
dodi_misia
Fanka BB :)
em_ka, no jak coś ciekawego leci to czasem tak próbuje oszukiwać hehe.. ale mój się nie daje nabierać, że akurat na tym boku mi lepiej hehe.. więc na zaś wolimy wyłączyć
maqnio, na twoim miejscu bym obstawiała, że nie zdąże i umówiła sie wcześniej hhe.. no ale moze mała poczeka te kilka dni i da mamusi sie zrobic na bóstwo haha
maqnio, na twoim miejscu bym obstawiała, że nie zdąże i umówiła sie wcześniej hhe.. no ale moze mała poczeka te kilka dni i da mamusi sie zrobic na bóstwo haha
Wisieńka
emka doczytałam o ogórku
Teska jakby coś się działo to by cię nie wypuścili, nie martw się
Teska jakby coś się działo to by cię nie wypuścili, nie martw się
reklama
Wisieńka
Jak myslę , ze niedługo my się rozpakowujemy to mam dreszcze