reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

magia ja też tam :-) umowę podpisałam w sobotę, a na kiedy masz termin? są szanse, że rzeczywiście się spotkamy

madzia a mąż może ci warkoczyki zaplatać....ha ha będzie miał zajęcie :-D

ja teraz cały czas prawie w sukienkach zasuwam w te upały, więc nogi muszę golić...

konwalianka nie wygłupiaj się;-) coś tam kiedyś przebąkiwałaś o tej rocznicy, ale myślałam, że to tylko żarty....

reklama
super, ze z Weroniką wszystko w porzadku......

Konwalianka, dzwoń do gina, albo bierz taxi i jedź na IP.... w romantycznym wieczorem się nie martw.... można przełożyć na jutro - mam nadzieję, ze już się lepiej czuć będziesz.....

Ło matko dopiero dotarłam do domku i widzę co.ś z Vero :szok: ...
Ja łaziłam prawie 3godziny :-D słońce wyszło i znów zachodzi :-D wstawiłam pranko,zupka się gotuję a ja wlazłam tutaj :-D:zawstydzona/y:
Co do gotowania moja mama przyjeżdża do mnie na 2-3 tyg także będzie na bieżąco pomagała mi :tak:
konwaliank 100000 lat i kolejnych rocznic życzymy :*:*:*
dodi hahah babcia the best nie ma :-D:-D
Corin no się zaczyna tak jak z moją babcią ... zabierała się do wszystkiego ale później nic nie zrobiła tylko do sąsiadki wybywała :tak: wróćiła wieczorem a dziadziuś sam musiał wszystko ogarniać echh Aaaa Corin chciałam zapytać czy stoją już przy drogach z arbuzami ze szklarni tam u Ciebie,bo to chyba jakoś w czerwcu się zaczynało pamiętam jak jeździliśmy na Czantorię to sprzedawali już hmmm
malamii ja nawet nie pytałam o zzo u siebie w szpitalu ciekawe czy jest dostępne ...
Pisałyście o wątróbce..moja mama była w szoku jak przeczytała w gazecie ,że jej dużo jeść nie wolno w ciąży i powiedziała,że mam jeść więc jem kiedy mam chęć :-D ale tylko drobiową ,mniammm z kaszą i ogórkiem rozmarzyłam się :-D:-D
wszystkie które pominęłam buziammmm mocccccno :*:*:*:*

Ufff... dobrze, że u Niki to nic poważnego, się pewnie bidulka wystraszyła...

Em_cia, hehehe, i skończyło się rumakowanie;)

Konwalianko, odpocznij, do wieczora Ci minie i milusio spędzicie czas:)

No ja zaczełam od pillingu i maseczki na twarz.. teraz strasze hehe, dobrze że jestem sama:):) wtedy wskakuje pod prysznic te wlosy myc..
Jak szaleć to szalec heh

Jeszcze tylko 7 dni do wizyty u fryzjera, bo juz mnie dobijaja te włosy i odrosty.. wtedy to bede dopiero pikna do porodu heh.. wcześniej nie ide rodzić!

em_ka, my zawsze wylączamy lub wyciszamy tv, bo inaczej to korci żeby spojrzeć jak cos ciekawego sie slyszy w tv hehe

orchi, moja mama to i codziennie mogłaby u mnie byc z obiadkiem:) będzie miała wakacje, więc co innego do roboty by miala hehe, no ale nie będe jej tak perfidnie wykorzystywac na codzień:) no i samotność tez jest czasem wskazana:)

idę sie kapkac, bo mnie juz ta maseczka na twarzy ciągnie.. zaschnieta już..pewnie dlatego że wiatraczek mam włączony hehe

Ostatnia edycja:
Konwalianko to współczuję Ci naprawdę. Miejmy nadzieję, że szybko przejdzie.
Pippi termin mam na 9 lipca, ale w badaniu wyszło, że może być dużo szybciej. Główka pcha się na świat:) A Ty na kiedy masz termin? Może więcej okaże się po usg 16.06. Byłoby super spotkać się tam:-)
Ja miałam podpisać umowę w niedzielę, ale rozminęłam się z położną.
Niczko jak to dobrze, że nic poważnego. Ściskam Cię.
Maqnio narobiłaś mi smaka i właśnie wcinam rosół Knorra z makaronem:tak:

Ostatnia edycja:
Kochane moje piszecie i piszecie a ja nie mam siły czytać takich ilości:-DMałż już prawie w pracy, poszedł jeszcze po truskawki dla mnie. Upał nieznośny, ciągle łaże pod prysznic. Nogi spuchnięte. Jutro mam pediciure :-DMoże odnajda moje paznokietki.
Wstawiłam fotkę na brzuszki mozecie mnie obgadać

dodi ja mam prawie 300km do domciu rodzinnego więc mojej mamie się nie będzie opłacało przyejżdżać na weekendy np :-D a z nią to mogę i mieszkać jest wspaniałą kobietą :-D
emcia hahaha dobre z ty6m ogórkiem :-D :-D

dodi to obrocic sie w strone TV i problem z glowy :-D ahaha

a ja cala spocona przy malym, glodny juz byl (powinien przynajmniej wytrzymac po butelce 3 h ale czasami jest szybciej glodny i trzeba mu dac po 2,5 h ) i wydzieral sie ze az sie spocilam, a tesciowa zamiast zrobic mu butelke to nie wiem na co czekala :baffled:
znowu dzisiaj bede padnieta :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie !ale goraco ,u nas zadnego deszczu ani burrzy juz od dluzszego czsu niema ,a ja wlasnie czekkam zeby cos bylo bo wtedy rzesko by sie zrobilo.a dzisiaj bylam po wypis ze szpitala ,co wtedy lezalam ,no i czytam a tu pisze duzymi literami POROD ZAGRAZAJACY PRZEDWCZESNY:szok:kurcze troche zestresowalam sie bo nic mi niemowili jak lezalam ,chociaz liczyc ruchy kazala ,nic musze za tydzien na wizycie spytac sie o co chodzi

Do góry