reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Psotka witaj!
Dodi no, to niezła jesteś. Tak późno wczoraj zaczęłaś i skończyłaś. Przyznam się, że nie wierzyłam, że Ci się uda:-D
Konwalianko czy Ty przypadkiem nie chcesz urodzić w Waszą rocznicę????:szok:

reklama
co do zabiegów kosmetycznych to ja musze nogi wydepilować...... już od zeszłego tygodnia sie za to zabieram....

od piątku zabieram się też za odgruzowywanie łóżeczka Mateusza - na nim leżą poukładane ciuszki i pościele - musze zrobić miejsce w szafie i pochować w torbach..... na razie przekracza to moje możliwości.... :)

mnie depilacja nóg też zceka obowiązkowa..... co by futro w upały mnie nie grzało .....a z drugiej strony zapuszcze może do szpitala i w takich wiszących pójdę....buahahhahahhahahah to by się pigułeczki zdziwiły ....:-):-):-)

corin -maqnio:,,...dziewczynki Veronique pojechała na ip, zaczeła plamic zywa krwią, obiecala sie odezwac jak bedzie wiedziała co sie dzieje.

Ostatnia edycja:

MADZIA, ja już kiedyś pisałam, że jestem cwaniara, bo piszę wszystko w Wordzie, a później przeklejam, hehe;) Dzięki za kciukasy!

Corin, Nika pojechała na ip, bo zaczęła plamic żywą krwią.

Ostatnia edycja:
balkan, ja dwa dni temu nogi depilowalam..bo sukienke chciałam ubrać hehe

psota, za to jutro pewnie sobie to "odbiję" do południa mnie nie zobaczycie na forum heh, a że niby ma padać u nas jutro, to jeszcze lepiej sie bedzie spało:)

konwalianka, wspolczuję kochana.. wytrzymaj aż mąż wróci i jak co to na IP:)

Idę myć te kłaki, ale będę zaglądac co jakiś czas:)

Magia, ja to dziwna jestem, bo nie lubie zostawiać czegoś jak juz zaczne to robie do końca..bo by mi sie śnilo w nocy heh
a po drugie to póki sie nie położę do łozeczka i nie wyłącze tv, wszystkiego nie posprawdzam, to nie zasnę.. ale jak juz głowa na poduszcze to od razu odlatuję:)

MADZIA a zrób im takiego "psikusa" :-D:-D

Ostatnia edycja:
Konwalianko, zadzwoń do swojego lekarza, po co masz się denerwować.

Dodi, pewnie, że tak, chociaż mnie się tam dobrze śpi w każdą pogodę i o każdej porze dnia i nocy, hehe;)

Corin, nie ma za co. Oby nic złego się u Niki nie działo…

psotka a tak tak ja sie pisze na poród nawet juz w tej chwili:) , super, ze wyniki masz takie dobre!!!, i mocno trzymam z Rózinką &&&& za wizyte!!
madzia, emka no ładnie mnie zaszufladkowałyscie, ja z walkami przy garach? - uwielbiam Was:)!!!!!
dziewczyny mam newsa od Vero, zaraz wrzucam na watek z sms, na szczescie to nie początek porodu, uf..:):):)

powiem waam jaka mielismy wczoraj smieszna sytuacje z moim D :-D
chcielismy sie poprzytulac... no i ok ... TV wlaczone, swiatla zgaszone i sie przytulamy, a nagle reklama w TV (z powodu tej akcji z ogorkami zatrutymi i wrzeszcza tlumem : ,,estamos contigo pepino" co znaczy ,,jestesmy z Toba ogorku" )
No to jak padlismy ze smiechu oboje na lozko, ja sie tak skladalam ze myslalam ze zaraz urodze, moj mnie przygniutl ze smiechu i skonczylo sie przytulanie :-D :-D :-D :-D
i sobie mysle.. ze tez nie mieli kiedy puscic tej reklamy :-D nastepnym razem trzeba obnizyc glos w TV xD

reklama
Konwalianko czy Ty przypadkiem nie chcesz urodzić w Waszą rocznicę????:szok:
nie zamierzam kochana, ale rocznica z takim samopoczuciem mi się nie podoba:no: a mieliśmy iść na kolację i wogóle.. marnie to widzę..

maż w trosce o moje stopy przysłał mi co z nimi robić.. może którejś się przyda: Sposoby na opuchnięte stopy Uroda - Dłonie i paznokcie - Artykuł - Dłonie i paznokcie - Uroda - Polki - Kobieta - Pielęgnacja dłoni, stóp i paznokci

Do góry