reklama
MADZIA
mama majuni i groszka
co do zabiegów kosmetycznych to ja musze nogi wydepilować...... już od zeszłego tygodnia sie za to zabieram....
od piątku zabieram się też za odgruzowywanie łóżeczka Mateusza - na nim leżą poukładane ciuszki i pościele - musze zrobić miejsce w szafie i pochować w torbach..... na razie przekracza to moje możliwości....
mnie depilacja nóg też zceka obowiązkowa..... co by futro w upały mnie nie grzało .....a z drugiej strony zapuszcze może do szpitala i w takich wiszących pójdę....buahahhahahhahahah to by się pigułeczki zdziwiły ....:-):-):-)
corin -maqnio:,,...dziewczynki Veronique pojechała na ip, zaczeła plamic zywa krwią, obiecala sie odezwac jak bedzie wiedziała co sie dzieje.
Ostatnia edycja:
dodi_misia
Fanka BB :)
balkan, ja dwa dni temu nogi depilowalam..bo sukienke chciałam ubrać hehe
psota, za to jutro pewnie sobie to "odbiję" do południa mnie nie zobaczycie na forum heh, a że niby ma padać u nas jutro, to jeszcze lepiej sie bedzie spało
konwalianka, wspolczuję kochana.. wytrzymaj aż mąż wróci i jak co to na IP
Idę myć te kłaki, ale będę zaglądac co jakiś czas
Magia, ja to dziwna jestem, bo nie lubie zostawiać czegoś jak juz zaczne to robie do końca..bo by mi sie śnilo w nocy heh
a po drugie to póki sie nie położę do łozeczka i nie wyłącze tv, wszystkiego nie posprawdzam, to nie zasnę.. ale jak juz głowa na poduszcze to od razu odlatuję
MADZIA a zrób im takiego "psikusa"
psota, za to jutro pewnie sobie to "odbiję" do południa mnie nie zobaczycie na forum heh, a że niby ma padać u nas jutro, to jeszcze lepiej sie bedzie spało
konwalianka, wspolczuję kochana.. wytrzymaj aż mąż wróci i jak co to na IP
Idę myć te kłaki, ale będę zaglądac co jakiś czas
Magia, ja to dziwna jestem, bo nie lubie zostawiać czegoś jak juz zaczne to robie do końca..bo by mi sie śnilo w nocy heh
a po drugie to póki sie nie położę do łozeczka i nie wyłącze tv, wszystkiego nie posprawdzam, to nie zasnę.. ale jak juz głowa na poduszcze to od razu odlatuję
MADZIA a zrób im takiego "psikusa"
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
dziękuję psotka. To faktycznie nieciekawie. Teraz to i ja się martwię.
MADZIA
mama majuni i groszka
w kucyki i koki powiążę :-)MADZIA a zrób im takiego "psikusa"
Konwalianko, zadzwoń do swojego lekarza, po co masz się denerwować.
Dodi, pewnie, że tak, chociaż mnie się tam dobrze śpi w każdą pogodę i o każdej porze dnia i nocy, hehe
Corin, nie ma za co. Oby nic złego się u Niki nie działo…
Dodi, pewnie, że tak, chociaż mnie się tam dobrze śpi w każdą pogodę i o każdej porze dnia i nocy, hehe
Corin, nie ma za co. Oby nic złego się u Niki nie działo…
maqnio
Mamusia Różyczki
psotka a tak tak ja sie pisze na poród nawet juz w tej chwili , super, ze wyniki masz takie dobre!!!, i mocno trzymam z Rózinką &&&& za wizyte!!
madzia, emka no ładnie mnie zaszufladkowałyscie, ja z walkami przy garach? - uwielbiam Was!!!!!
dziewczyny mam newsa od Vero, zaraz wrzucam na watek z sms, na szczescie to nie początek porodu, uf..
madzia, emka no ładnie mnie zaszufladkowałyscie, ja z walkami przy garach? - uwielbiam Was!!!!!
dziewczyny mam newsa od Vero, zaraz wrzucam na watek z sms, na szczescie to nie początek porodu, uf..
powiem waam jaka mielismy wczoraj smieszna sytuacje z moim D
chcielismy sie poprzytulac... no i ok ... TV wlaczone, swiatla zgaszone i sie przytulamy, a nagle reklama w TV (z powodu tej akcji z ogorkami zatrutymi i wrzeszcza tlumem : ,,estamos contigo pepino" co znaczy ,,jestesmy z Toba ogorku" )
No to jak padlismy ze smiechu oboje na lozko, ja sie tak skladalam ze myslalam ze zaraz urodze, moj mnie przygniutl ze smiechu i skonczylo sie przytulanie
i sobie mysle.. ze tez nie mieli kiedy puscic tej reklamy nastepnym razem trzeba obnizyc glos w TV xD
chcielismy sie poprzytulac... no i ok ... TV wlaczone, swiatla zgaszone i sie przytulamy, a nagle reklama w TV (z powodu tej akcji z ogorkami zatrutymi i wrzeszcza tlumem : ,,estamos contigo pepino" co znaczy ,,jestesmy z Toba ogorku" )
No to jak padlismy ze smiechu oboje na lozko, ja sie tak skladalam ze myslalam ze zaraz urodze, moj mnie przygniutl ze smiechu i skonczylo sie przytulanie
i sobie mysle.. ze tez nie mieli kiedy puscic tej reklamy nastepnym razem trzeba obnizyc glos w TV xD
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
nie zamierzam kochana, ale rocznica z takim samopoczuciem mi się nie podoba a mieliśmy iść na kolację i wogóle.. marnie to widzę..Konwalianko czy Ty przypadkiem nie chcesz urodzić w Waszą rocznicę????
maż w trosce o moje stopy przysłał mi co z nimi robić.. może którejś się przyda: Sposoby na opuchnięte stopy Uroda - Dłonie i paznokcie - Artykuł - Dłonie i paznokcie - Uroda - Polki - Kobieta - Pielęgnacja dłoni, stóp i paznokci