reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

sestina, ja jeszcze jak zdąże pod koniec czerwca chce iść na pedicure i bedzie z głowy heh

Magia, no porady to ja moge ci dac heh..bo w teorii to ja jestem dobra, gorzej w praktyce u mnie bedzie hehe

reklama
ja już pazurów u nóg nie maluję, bo stwierdziłam, że i tak przed porodem trzeba zmyć, to mi się nie opłaca... ale leń ze mnie wychodzi ;-) a obcinanie idzie mi całkiem nieźle - tylko w wersji z kolanem z boku brzucha (tak w ramach gimnastyki)

magia widzę, że też się zdecydowałaś na położną? a jaki szpital wybrałaś, jeśli mogę spytać?

em-ka ja też wyobraziłam sobie maqnio przy garze z pieluchami z wałkami na włosach .:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jak ja wam zazdroszczę jeszcze tej chęci dbania o siebie... ja skupiam się na tym by włosy umyć:-D no ale muszę się umówić do kosmetyczki żeby jako tako w tym szpitalu wyglądać

dodi babcia super.... wiec już wiesz nogi do góry ...no się pobrudzą :-D:-D:-D:-D:-D:-D
magia nie zazdroszczę tych wypraw .... a miałaś odpoczywac

dodi a ciuszki już poprasowałaś?

Ja dziś w nocy nie mogłam spać. Brzuch twardy był jak kamień przy leżeniu i no-spie, ale jest jeden plus tej sytuacji. Jak mi twardnieje i nie mogę oddychać to już prawie nauczyłam się oddychać przeponą. :-)
madzia no właśnie, ale u nas jest tak daleko wszędzie i gin każe leżeć, a potem daje mi zadania;-) Najpierw badania, potem pyta czy już z położną mam umowę, potem każe usg zrobić. A to wszystko w centrum. Ja wiem... on indukuje poród u mnie;-)
Pippi wybrałam św. Zofię. Zobaczymy czy i ona wybierze mnie:-) A Ty? Może się tam spotkamy:tak:

Ostatnia edycja:
MADZIA, no ja właśnie od 2 godzin sie zbieram żeby włosy umyć...a dalej z wami siedzę.. ale zaraz zmykam, bo mnie noc zastanie heh

Magia, no te wczorajsze poprane juz wyprasowałam, juz pachna w szafce:):) drugie pranko sie suszy na wiaterku i tez dziś poprasuje... trzecie bedzie jutro:):) chyba jutro wstawię te nowe ubranka i kocyki, ale na samo płukanie, mysle ze wystarczy..
tylko te lumpeksowe na długie pranko wstawiam:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Okrąglinki;)

Wstałam jakąś godzinkę temu, wykąpałam się szybciutko, wciągnęłam płatki z jogurtem i poleciałam po wyniki badań, wszystkie są dobre, w szoku byłam, bo pierwszy raz od początku ciąży mam hemoglobinę w normie;)

Ja dzisiaj wizytuję, więc bardzo ładnie proszę o kciukaski:) Niestety jadę dopiero na 18:20, no ale może to i lepiej, nie będzie już tak parno.

Sis, Konwalianko, też mnie zaskakuje ten mój brat;)

Sis, pogody to Ci tak zazdroszczę… u mnie nadal skwar, zapowiadali takie burze nad Wielkopolską, a tu ani kropla deszczu nie spadła, wrr…

Konwalianko, dużo miłości Wam życzę!

Sestinko, to już przygotowania ruszyły pełną parą, super! :)

Corin, spokojnie, maleńka urośnie duża i nie będzie problemu:) A co do teściowej, to chyba każda ma swoje jazdy… i jeszcze nasilają się im one, jak synowa jest w ciąży…

Gocha, wygląda na to, że będziesz pierwsza, koniecznie nas informuj! :)

Dodi, tak, ja jestem zdziwiona, że byłaś o takiej nieludzkiej porze już na forum;)

Balkan, po sterydach maluszek nie rośnie super szybko, u mojego synusia sterydy nie wpłynęły na zwiększenie masy ciałka, one raczej działy na zwiększenie mojej masy, hehe;)

Malamii, Emkamek, Maqnio, brata nie oddam;)

Emkamek, faaajną pobudkę Ci synulek zrobił;)

Pippi, to dobrze, że masz jeszcze poczucie przyzwoitości, ja już nie mam, śpię ile wlezie, hehe;) A lekarz to faktycznie, baran!

Kwoka, dobrze, że trafiłaś na porządną lekarkę, przynajmniej jesteś spokojna i wiesz na czym stoisz.

Gon1a, trzymam kciuki, żeby to jeszcze nie były wody!

Maqnio, co do potówek, to mi pomaga tylko moczenie łapek w wodzie z lodem, wtedy przestaje swędzieć. Biedna Nika no! Słonko, pisz do nas, jak tylko się czegoś dowiesz, z góry dzięki!

Em_cia, nooo to wreszcie się, kochana, wysypiasz! :)

Margeritko, Mailuj, Wisieńka, Veronique, MADZIA, Baya, Anulka, Basieniak,Magia, witajcie!

Aaaa... przypomniało mi się, że jakiś czas temu miałam sen, że pierwsza lipcóweczka urodziła 7 czerwca, ciekawe czy się sprawdzi... Maqnio, Ty się pisałaś na spełnienie tego snu, prawda? ;) :*

Ostatnia edycja:
weszłam na forum a tu takie informacje o Vero..mam nadzieję, ze będzie dobrze..
ja od 3h w łóżku leżę.. i usnąć nie mogę, każda pozycja jest dla mnie koszmarna, kręgosłup napiernicza w dolnym odcinku, brzuch mnie boli jak ch...ra..nawet nie wiem w którym miejscu dokładnie - cały mam wrażenie, twardy jak głaz, wymiotuję, w głowie mi się kreci..siedzę i stękam jak stara babcia.. pięknie się zapowiada ten dzień rocznicowy.. jestem po prostu bez sił.. na ip mam jakieś 30km, więc już wyprawa, a jeszcze Paweł wziął auto, jaka porażka..

dzięki dziewczyny za życzenia rocznicowe

co do zabiegów kosmetycznych to ja musze nogi wydepilować...... już od zeszłego tygodnia sie za to zabieram....

od piątku zabieram się też za odgruzowywanie łóżeczka Mateusza - na nim leżą poukładane ciuszki i pościele - musze zrobić miejsce w szafie i pochować w torbach..... na razie przekracza to moje możliwości.... :)

psota ukłony za posta ja już po 2 stronach nie pamiętam co chciałem napisać
trzymam kciuki za wizytę i zmykam smażyć kotlety
później wpadnę mam nadzieje ze będzie już coś wiadomo z vero &&&&&

reklama
Do góry