reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
a mój po ostatniej rozmowie też się ,,udomowił"
najgorsze jest to że mam problem nawet z chodzeniem ....ale nie narzekam wiec bez skrępowania wykorzystuje go jak mogę
ja też na obiados rosól ale poczekam na wszystkich i zjemy razem

mailuj oby tak zostało chociaż nie powiem On nigdy na piwo po pracy nie chodził i nie chodzi ale takie spotkanie to zawsze 1szy się pchał :-D No i dobrze, namawiała Go nie będę ;)

Elo dziewczynki! Dajcie tą burzę i do mnie pliss.....:-) coraz czesciej mysle, ze predzej padne z tej duchoty niz dotrwam do porodu... :dry:
Corin trzymam kciuki za Twoja wizyte. Ja mam jutro USG, w koncu. Z wynikiem mam podejsc do mojej gin miedzy pacjentami. A tak to wizyty mialam co 2 tyg ale dlatego, ze tak przedłużała mi zwolnienie. Nie wiem czy teraz czesciej bede chodzic..

Wczorak kupiłam w koncu fotelik na allegro do kompletu, do X-Landera XA (kolor Rocky). Powinien przyjsc jutro. Jeszcze tylko laktator i biustonosze...
A i mialam zapytac Was o krem do buźki dla dzidzi - jaki kupiłyście? jakis z wysokim filtrem czy tylko nawilzajacy? I jakiej firmy? Patrzyłam w sklepach ale nie widzialam takiego od 1 dnia życia... :confused:

katerina ja kupiłam oillatum krem ale zwykły
podobno te z filtrami lepiej starszym dzieciom, a noworodki po prostu chronić od słońca mechanicznie - parasolka, budka, cień, nie wychodzić 11-15 na spacer... i tak chyba będę robić

A moj jak moze wychodzi z domu ... nie na dlugo ale to 30 min to godzina dwie aby sie spotkac z koleami i poplotkowac :) ... ale tak to zmeczony po pracy...
Mailuj calkiem to normalne ze zjadasz goracy rosolek bo ja wcinalam przed chwila goraca pomidorowke :)
aleee SKWAR ale nad kujaw.pom chmury Sasasas moze popada ... :D

Em_cia, nie mogę! ,,państwo do Em_ki?” hehehe;)))))))

MADZIA witaj! Ja też pojechałabym nad jeziorko, mam rzut beretem, ale boję się zakażenia dróg moczowych.

Sis, noooo kochana, chodzić to ja mogę, ale u mnie jest 35 stopni! Nie ma bata, żebym nos z domu wyściubiła;) Nawet Dawidek mniej fika w ten upał, woli się nie ruszać;)

Moj Walduś tez dzisiaj skromnie sie rusza ...
Ja z kosmetykow polecam rowniez dobry odpowiednik i zamiennik oilatum Emollium :) tanszy i rownie dobry a moze nawet lepszy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Brzucholki!Aleście napłodziły:)Ja po badaniach krwi i moczu dziś,odebrałam wynik z usg,przyszłam do domu i padłam spać.U nas to dopiero piekarnik.Wilgotność sięga do 60%,temperatura grubo ponad 30 i tak od rana do nocy,wiatru zero,Jak szłam do przychodni to tchu nie mogłam złapać a była godz po 8 jakoś.
Uspokoiłam się trochę bo przetłumaczyłam sobie wynik z usg i wychodzi wszystko ok.Wagą 2273 też się nie przejmuję bo wg norm mój synuś się mieści,a do końca napewno podrośnie.Ułożony jest pośladkowo jeszcze,łożysko na tylnej ścianie.Nie mam pojęcia tylko jesli chodzi o wody płodowe jest napisane AFI 9.Któraś z Was wie coś na temat norm wód płodowych?

reklama
Katerinko, ja kupiłam wszystkie kosmetyki Musteli, krem z filtrem +50 też, jest niby od pierwszych dni życia, ale i tak zapytam wcześniej pediatrę, czy mam go używać, czy lepiej nie.

Mimi, u mnie w dokumentach norma AFI jest 5-20

Ostatnia edycja:
Do góry