reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

To jest trudne bo ja mam tak co drugi dzien ale wtedy siadam na lozku i biore wdechy glebokie wdechy i mowie sobie "przestan babo sie uzalac nad soba wstan !!! jeszcze troche wytrzymaj " Duzo mi to daje ze Pawel mnie pociesza ale ... nawet jak niewiadomo bardzo staralby sie zrozumiec to ... nie rozumie tego jak ja sie czuje .... a czasami mam ochote WYKRZYCZEC MAM DOSC !!!! Tego bolu ociezalosci ... ale za chwile poruszy sie WAldek i ... mowie idiotko co robisz opanuj sie ... wytrzymaj czestooo juz sama nie wiem moze to dziwne ale prosze Boga zeby mi dal jeszcze silyy zeby dotrwac do konca

reklama
katerina84 - ja kupiłam kremik do buzi z filtrem 50 z Biodermy. On jest od 1 miesiąca, ale wcześniej i tak dziecko trzeba osłaniać przed słońcem. Nawet po tym miesiącu nie myślę, żeby wystawiać małego na słońce, ale z racji, że mam jasną karnację to liczę się z tym, że szkraba będzie sam wiaterek opalał. W aptece polecali również Mustelę.

chodzę Madzia prywatnie a w tej przychodni co przyjmuje ona mowią że do konca tyg. Tylko znajac ją szkoda jej bedzie stracić tyle kasy heheh i prywatnie zacznie wczesniej przyjmowac. na razie nie odbiera...

Witam nadrobilam wszystko troche to zajelo:tak:wlasnie zjadlam pomidorowa, wczesniej bylam na egzaminie, zdalam na 4 i juz po sesji zakonczylam ja z jedna 3 i jedna 4 reszta 5:-D
Co do facetow moj po sobie sprzata ubrania jak juz leza na podlodze to moje:-Di jeczy ze moglabym w koncu sie nauczyc i poukladac w szafce bo inaczej sam mi to zrobi:-D
Noc mialam tragiczna spalam malo, ciagle na siku wstawalam a przed 5 wstalam jesc myslalam ze padne z glodu a zjadlam wielka kolacje:dry:
A porodu jakos sie nie boje nie mam wyjscia trezba urodzic i juz:tak:bardziej sie martwie tym ze moze mi sie po lekach zablokowac :no:
Piszecie ze u was dzieciaczki spokojne a moj szaleje w te upaly:szok:kazdy mi mowi ze przytylam sporo ale co tam schudnie sie:tak:

chodzę Madzia prywatnie a w tej przychodni co przyjmuje ona mowią że do konca tyg. Tylko znajac ją szkoda jej bedzie stracić tyle kasy heheh i prywatnie zacznie wczesniej przyjmowac. na razie nie odbiera...
ale mogla chociaż powiedzieć co i jak :-D
anula za teegzaminy dzis stawiasz wieczorem drinusie ...co ty na to??:cool:a od wagi niech sie wszyscy od...

reklama
wcięłam makron piórka pełnoziarnisty z sosem pomidorowym serem i bazylia....mniamczkam teraz az się ułozy i mam fajny cytrynowy sorbecik w lodówie:)

Do góry