reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

orchi lunie na 100%. U mnie już po ulewie, lało jakby ktoś dziurę w niebie zrobil. A teraz już słońce sie przebija.

emka, brak wyczucia ce****e ludzi nietylko po porodzie.
Ja już ledwo łażę, zresztą co wam będę tlumaczyć. Poza orchi ;-) wszystkie wiecie jak się czuję, bo same tak macie ;-) do tego teściowa na karku która niestety trza obsłużyć bo sama od siebie nie zrobi nic, a jak się ja o coś poprosi to poprostu się wymiguje. Tylko gada ile by zrobiła. Nieważne. W niedziele zadzwonił mój ojczym że przyjedzie z moją babcią na caly dzień.
Kuźwa, normalnie bym się ucieszyła, ale niedziela to jest taki dzien gdzie chcialabym sobie wypoczac z nogami u góry i spedzic dzien na nicnierobieniu, a tu szykowali się goście na caly dzień ( z obiadem, kolacją i deserem) Na bezczelnego wiec odpowiedzialam, ze sory, ale nie. Dlaczego? Bo nie.
Oczywiscie obraza majestatu. A ja to mam w nosie. Po porodzie zamierzam dokładnie tak samo robić. Skoro ja moge się powstrzymać od wizyt to i inni tak samo. I bardzo mi odpowiada system odwiedzin u nas w szpitalu (2 x po godzinie na dobe i tylko 1 osoba odwiedzająca)

Ufff, wygadałam się. Zaraz lecę na wizytę. Trzymajcie kciuki.

reklama
psotko ja do wody nie wchodzę....:-(gniję w cieniu i mi to wystarczy
u nas w szpitalu wizyty są ograniczone ale ja nie spodziewam się ,,obcych: wizyt
orchi dzieki
corin no i dobrze powiedzials..... znów wizyta ??trzymam kciukasy

zostawic was na troche i tyle stron hehe

chlop jak chlop norma ze gdzie zostawi tam sa nie wyniesie :) ale nie powiem moj nawet wie jak kosz ba brudy wyglada i tam wrzuca wszystko:) choc nieraz nei powiem jak sie wykapie wczesniej i zalozy nowe zeby wyjsc z psem to jak juz wroci sciagnie i rzuci na tyl lozka... rano znikaja :)

Corin niech leje :-D i brawo kochana i ja też wezmę przykład z Ciebie i jak mi zadzwonią ,że chcą przyjśc to powiem NIE i już całą ciążę uważają mnie za Ufoludka,to ja ich też ładnie potraktuję jak mi przyczłapać będą chcieli :-D ale chamska będe :zawstydzona/y:

Corin, kciukasy zaciśnięte!

MADZIA, ooo to masz zdrowie, tylko tam siedzieć;)

A ja właśnie wymyśliłam, że zrobię sobie SPA w domu, bo zdycham w tym upale;] Chyba można używać wanny z hydromasażami w ciąży?

corin, dobrze zrobiłaś.. ja niemal co 2 dni mam utarczkę ale z moim P,bo on strasznie chce towarzystwa i tylko by kogoś zapraszał..a ja się wkurzam, bo mimo ze on mówi, ze nic szykować nie trzeba to jednak ja nauczona inaczej i nie wyobrażam sobie siedzieć przy pustym stole.. ja mu mówię, ze ja chce teraz odpocząć, ale on nie rozumie.. ech uparciuch i ciągle próbuje.. dobrze, ze za moimi plecami nikogo nie zaprasza:)

dajcie twgo deszczu i u mnie..masakra jakaś jest..wieje ale upał przy tym niemiłosierny.. żaluzje pozasłaniane a w domu 26 stopni:szok:
psota, można, ja używam od hoho i trochę

Mailuj, zapraszam Was wszystkie, męża nie ma, możemy szaleć:)))

Mailuj, Konwalianko, dzięki za potwierdzenie, że nie ma przeciwwskazań, idę lać wodę;)

Ostatnia edycja:
czarek też chciałby prowadzić życie towarzyskie jak przed ciążą. A prowadziliśmy je dosyć intensywnie ;-) Ale jakoś tak jest wymęczony remontem, że sam się moim zmęczeniem wykręca ;-) A jak teraz pojechał do na zlot w sobotę to sam obiecał, że wszystko odpuszcza i skupia się na remoncie i na nas. Kurka w końcu i ja mogę się swoim chłopem pochwalić ;-)
Upał jak 150 a ja jem gorący rosół. I czy ja jestem normalna ???????????

reklama
mailuj jak najbardziej jesteś normalna :-D nie wyobrażam sobie dnia bez gorącego posilku :-D:zawstydzona/y: Smacznego :-D
A jednak nasi faceci dojrzewają hahaha mój ma 17 imprezę integracyjną na którą nie jedzie :szok: powiedział,że w razie W musi być w domu ja mu mówię,że jedź bo jeszcze czas jedt do porodu a On,że nie bo wieczór jest dla nas a nie dla kolegów :szok: (to mój mąz ?????????)

Do góry