reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

gon1a termin taki sam, ale ja ostatnio dowiedziałam się, że muszę mieć cc i to najlepiej wcześniej żeby nie dopuścić do rozpoczęcia akcji porodowej, bo moja macica może tego nie wytrzymać, więc myślę, że 23.06 to max.

a co do częstotliwości wizyt to u mnie lekarz ustala na bierząco - jak pojawił się problem z szyjką to kazał przyjść po 2 tyg, a jak się poprawiło to zwiększył do 3, a teraz znowu 2...

reklama
Powróciłam :-D kropic zaczyna u mnie mogłoby lunąć konkretnie :-D
sis ja nie umiem siedzieć w jednym miejscu jak widzę,że daję radę chodzić jeszcze :-D
emeczka weź powiedz w szpitalu jak Twój zdania nie zmieni,że nie życzysz sobie wizyt musza Ci to zapewnić jesli tego chcesz bo to Ty rodzisz i Twoje jest dziecko :tak:

orchidea ale u mnie w szpitalu nikt nie sprawdza kto wchodzi, nie beda sie pytali kazdego: czy panstwo do em_ki? tez juz sobie o tym nawet myslalam ale jest niemozliwoscia :-(

witaj MADZIA :-)

emeczka echh to lipa straszna ale jak coś wygoń w cholerę i już wcale nie patrz na znajomych ale na małą i na siebie ;-)
MADZIA :*:*

orchi zazdroszczę u nas piekarnik....siedzę w całkowitym zaciemnieniu :ninja2:
em ka masz racje trzeba jasno i dobitnie mówic o swoich oczekiwaniach... będzie jak zdecydujesz ....:cool2:
mailuj dziekuję za posty pełne spokoju , opanowania ... jesteś moim wsparciem...co ma byc to bedzie ..oby groszek byl zdrowy

orchiś ja raz rozmawialam z jedna znajoma (z ta od ktorej mamy te wszystkie rzeczy) i jej mowie ze ja sobie nie wyobrazam tlumow w szpitalu, ze jestes zmeczona i potrzebujesz spokoju a przede wszystkim musisz sie przyzwyczaic do nowej sytuacji. I ona mi powiedziala ze mnie b.dobrze rozumie bo ona sama byla po cesarce i nie chciala pielgrzymek i ze ona mnie nie odwiedzi w szpitalu, jak juz to zadzwoni zapytac jak sie czuje itd.. wiec sa i tacy ktorzy rozumieja, ale wiekszosc (czyt.98%) ktora nawet nie bierze takiej opcji pod uwage :/

mailuj aaaaaa to w takim razie zapytam w szpitalu czy jest taka opcja :-D wtedy D sie juz ze mna nie bedzie klocil :-D

Magia tak mi powiedziała lekarka ze jestem pod ochrona i wizyty musza byc czestsze , mi to w sumie nie przeszkadza wogóle moge chodzic to blisko

U nas na szczescie do szpitala na sale nie wpuszczaja mozna odwiedzac ale na koryutarzu badz w pomieszczniu wyznaczonym do tego

reklama
Em_cia, nie mogę! ,,państwo do Em_ki?” hehehe;)))))))

MADZIA witaj! Ja też pojechałabym nad jeziorko, mam rzut beretem, ale boję się zakażenia dróg moczowych.

Sis, noooo kochana, chodzić to ja mogę, ale u mnie jest 35 stopni! Nie ma bata, żebym nos z domu wyściubiła;) Nawet Dawidek mniej fika w ten upał, woli się nie ruszać;)

Do góry