reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Pysiulki dziękuję że jesteście :** też uciekam pod prysznic i do wyrka... jestem padnieta ale i tak obudzę się ok 2 i tak do 4-5 będę się męczyć znając życie... zresztą jak co noc :-/ spokojnej noc wszystkim życze:-)

reklama
wydrusiu, wcale nie musisz później mieć nieprzespanych nocek... Michasia była bardzo grzeczna, budziła sie na jedzonko i jak miała pisiu..nawet nie płakała, tylko poprostu sie przebudzała.. po cichutku wstawałam, w polmroku dawalam jej jesc, przebierałam jeśli była potrzeba i dalej spać szla do swojego lozeczka... więc nie jest mówione że ci bedzie mała płakać całą noc:) ważne żeby mieć ustalony rytm, nie zapalac swiatła, nie rozmawiać i kłaśc do łozeczka z powrotem, bo potem cięzko od swojego lozka odzywaczaić:):) a i z małą bys sie tak nie wyspała, bo to jednak ciągle czuwanie, czy nie przygnieciesz, jak sie ruszy to też zaraz sen przerwany bys miała:)

a po kilku miesiącach dzidzia przesypia juz całe nocki:)

dobranoc kuleczki!

wydrusia, będzie będzie.. szkoda że to dzieciom mija z czasem, bo teraz z niej niezły brój... no ale ze spaniem problemow nie ma heheh

ja tez ide juz spać, pa!

Ostatnia edycja:
Doberek laseczki poweekendowo :-D troszkę Was starałam się doczytać żeby być na bieżąco :tak: połowa do porodu się szykuję,a ja tam nawet nie myslę o nim,bo mam jeszcze sporo czasu,bardziej myślę o jedzeniu pestkowców czy zdążę wszystko spróbować :-D:-D morelki jakieś śliweczki hihihi
gocha no to faktycznie możesz być 1sza ale najeważniejsze żeby dzidzia była zdrowa więc jak potrzeba taka będzie niedługo cc to pewnie,że trzeba robić ;-)
wydrusia współczuję tych nocy nieprzespanych ja w sumie bardzo rano wstaje,ale nie umiem spać jak widzę słońce oczy mi się wielkie robią i pozamiatane :-D ale jakoś nie lubiłam nigdy spać długo "ranek to panek" jak mój tata to mówi :-D:-D
Madzia jak dobrze pamiętam wylegiwała się nad jeziorkiem mmmm super sprawa kochana :-D
Corin no to powiem Ci,że dzieci masz cud miód wspaniałe (mają to po mamie pewnie) hihi :-D
No i chyba moja pamięć na tym się skończyła :-D Aaaaa ten olejek rycynowy nie wiem czy wiecie,ale rycyna jest trucizną i nigdy nie wcisnęliby mi żadnych jej pochodnych do picia ani smarowania czy czegoś podobnego ;-):wściekła/y: a na malinowe szaleństwo mam czas jeszcze :-D
Buziam mocnooo wszystkie :*:*:**: A bóle krocza to ja mam też myslę,że nasze psychiczne nastawienie na takie bóle daje dużo ja się usmiecham jak mój pyta co tak stoję w pokoju i się nie ruszam odpowiadam zawsze " zbliżamy się wielkimi krokami do narodzin i uśmiech strzelam" a za chwilkę przechodzi ;)

Czesc slonca

Orchi, jesteś ostoja spokoju. Tak trzymaj. Ja już mam schize na maksa, co przejawia sie w snach. Dziś przeżyłam wręcz koszmar. Nawet nie będę wam opowiadać :-(

Materac kupiłam wczoraj kokosowo gryczany, ale wyczytalam ze na gryce dziecko może spać dopiero od 6 mies życia.

Zwazylam sie dziś. Wiecie ze od poprzedniej wizyty schudlam pól kilo :szok:

ja tez się witam porannie lipcóweczki:-)
wczoraj już mi się nie chciało forum uruchomić;/ dzisiaj ciąg dalszy upałów.. czyli wyjdę dopiero wieczorkiem.. póki co pochłaniam śniadanko:) dzisiaj obyło się bez rewolucji skurczowych, więc jestem happy.. za to półdupki to mnie tak bolą.. auć.. tylko na wznak jak śpię jest dobrze, ale znowu boję się o małego wtedy i przekręcam na boki..

corin, teraz tak jest podobno.. ja co prawda przytyłam, ale tylko 1kg i sie bardzo ucieszyłam :D
miłego dnia

Corin kurde Ty to masz z tymi snami :baffled: może jakąś komedie przed snem oglądaj :nerd:;-) ?? Ja nie wiem pytałam siostry o materacyk ona ma kokos pianka kokos i chwali sobie go więc i ja takowy zakupię :tak:
mailuj czemu zakaz wszystko dobrze u Ciebie ??? Dobrze się czujesz z Krzysiem ???
konwalianka 3mam kciuki żebyś tych skurczy i bóli żadnych dziś nie miała ;-)
A ja lecę się kąpać śniadanie i ruszam na pocztę :-D

reklama
Orchi czuję się bardzo dobrze. Troche mam schizę, że mi wody się sączą ale chyba nieuzasadniona. Jutro robie test i będzie po sprawie. Mama wydala zakaz bo w Koszalinie temperatura ok 35 stopni. I nie ma co ryzykować spacerów, puchnięć itp.

Do góry