reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Gocha a dlaczego tak szybko?????????????????
Wydrusia ja tez puchnę jak balon, schodzi po basenie albo śnie ale nie do konca. A jakie boleści. Jak masz sie martwić to idz, gin jest dla ciebie a nie ty dla niego więc co cię obchodzi czy się wścieknie

reklama
Wisieńko najgorsze że mi powiedziała znajoma że panikara jestem i że ona by to zignorowała... wkurzyła mnie na maksa a gadałam z położną i powiedziała że mam iść bo nie wiadomo co oznacza ten ból... a ona sie boi żeby rozwarcia nie było...i żeby nie było za późno bo sama do siebie mogłabym mieć pretensje... a obrzęki też masz??
Gocha ale tak masz termin czy coś Ci dolega?? czy badania dla maluszkow są niebezpieczne?

No cóż Dziewczynki, któraś z nas musi być pierwsza ;-)
A ja coś czuję, że dopada mnie depresja przedporodowa - chyba ze strachu. Chociaż jak przypomnę sobie depresję po urodzeniu Julki, to zastanawiam się po co mi to było... znowu.:szok:

no u mnie gocha ciąża wg. usg też bardziej zaawansowana..ale jeszcze nie masz tych problemów z łożyskiem? lekarz chce dmuchać na zimne??
wydrusia, musiałabyś zobaczyć moje stopy..a zwłaszcza prawą.. o każdej porze dnia i nocy, bez względu na to czy moczona w wodzie czy nie jest napuchnięta jak balon.. mój lekarz tego nie skomentował ;/ ale jeśli Ciebie wizyta uspokoi to pewnie, że idź..nie ma co się czaić.. tym bardziej, ze piszesz o bólach
kolorowych wisienko

Wydrusia pewnie jakiś wpływ mają, ale mając do wyboru strach a uspokojenie, wiadomo co wybierzemy. Co tydzień lekarz robi mi przepływy ze względu na łożysko.
18 lat temu lekarze też mieli wątpliwości i przez to straciłam bliźniaki a z córką było podobnie. 0 18 na KTG wszystko było ok a o 20.15 mała była już na świecie.
Teraz wolę nie ryzykować. Gin obiecał ,że przemyśli datę cięcia ze względu na maluszka, ale chyba nie bedziemy długo czekali. Tym bardziej, że ja też zaczynam dostawać schizy.

Konawalianka to puchnięcie mnie tak nie martwi jak to że spać muszę z podkurczonymi nogami bo mnie ciągnie... kłuje mnie krocze i brzuch boli jak na okres... w ogóle jak wstaje w nocy do wc to szok... boli w cholerke
Gocha to rzeczywiście poszło :-) kurcze te ciąże teraz to masakra... każdej coś dolega... kiedyś rodziły i miały jedną wizyte po skierowanie i to wszystko...
Wisieńko dobranoc Słonko:*

gocha to wczesnie
a Twoja cócia tez tak wczesnie sie rodziła??
ja chce jeszcze ze 2 tyg zeby dziecko było wieksze bo u mnie z usg to min do tyłu 1 tydzien

a u mnie o 20 szyjlka zamknieta a o 3 nad ranem saczace sie wody i przez to teraz tak panikuje
ja tez schizy dostaje długo tak nie pociagniemy:-(
ja dzis spanikowałam ze tak wczesniej znowu ten poród, nie wiem ile jeszcze pociagne

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry