reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
witam ponownie dziewczynki!
maqnio, ja szlachetna??? poprostu duupką trzęsę i nie chcę tak pierwsza, moge byc druga haha
no ale jak widać to Gpcha nas przegoni wszystkie, cos tak czuję, więc juz niech będe trzecia ;-)
gon1a, nic sie nie martw, dzidzia juz sobie poradzi na świecie, a szybciutko nadrobi wagowo na cycusiu dasz radę kochana, zaciskaj nożki!
wydrusia, ty mi tu nie wychodz przed szereg haha, kolejka to kolejka, zapisy już były ;-) więc modły nic nie pomogą możesz być czwarta, no chyba że gon1a urodzi wcześniej, to wtedy piąta będziesz ;-)
maqnio, ja szlachetna??? poprostu duupką trzęsę i nie chcę tak pierwsza, moge byc druga haha
no ale jak widać to Gpcha nas przegoni wszystkie, cos tak czuję, więc juz niech będe trzecia ;-)
gon1a, nic sie nie martw, dzidzia juz sobie poradzi na świecie, a szybciutko nadrobi wagowo na cycusiu dasz radę kochana, zaciskaj nożki!
wydrusia, ty mi tu nie wychodz przed szereg haha, kolejka to kolejka, zapisy już były ;-) więc modły nic nie pomogą możesz być czwarta, no chyba że gon1a urodzi wcześniej, to wtedy piąta będziesz ;-)
Ostatnia edycja:
Gocha37
Gon1a-blixniaki rodziłam na przełomie 36/37 tygodnia, córka urodziła się w 37 tygodniu więc z Antosiem wyjdzie pewnie podobnie. :-)
Uciekam dziewczynki, jeszcze na koniec dopadło mnie jakieś uczulenie na dłoniach.
Do jutra Mamusie ;-)
Uciekam dziewczynki, jeszcze na koniec dopadło mnie jakieś uczulenie na dłoniach.
Do jutra Mamusie ;-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Magia a co pewnie że pójdę po co mam się stresować i myślec :-) czy ja jestem panikara? :-(
Dodiś hej Kochana :-)
Gocha dobranoc Słońce trzymaj się :-)
Dodiś hej Kochana :-)
Gocha dobranoc Słońce trzymaj się :-)
gon1a
za miesiac połtora bedzie juz po wszystkim i bedziemy miec inne problemy ale ja wydrusiu tez mam dosyc psychicznie i fizycznie tez
najwazniejsze zeby dzieci urodziły sie zdrowe
i nocki sie boje ciekawe co z tymi wodami moimi
dodi obys miala racje, ale w 1 ciazy bylam nieswiadoma a teraz znacznie duzo wiem i wiem tez jak to wyglada rodzic przed czasem
zycze wszystkim spokojnej i udanej nocki bez skorczow i innych dolegliwosci ciazowych
najwazniejsze zeby dzieci urodziły sie zdrowe
i nocki sie boje ciekawe co z tymi wodami moimi
dodi obys miala racje, ale w 1 ciazy bylam nieswiadoma a teraz znacznie duzo wiem i wiem tez jak to wyglada rodzic przed czasem
zycze wszystkim spokojnej i udanej nocki bez skorczow i innych dolegliwosci ciazowych
Ostatnia edycja:
wydrussia91
Gon1a ja nie pamiętam nocy którą przespałam :-( budzę się co chwile i łaże potem pół nocy bo krocze boli :-/ dla Ciebie również spokojnej nocy bez skurczów :*
Magia nie mamy innego wyjścia :-)
Magia nie mamy innego wyjścia :-)
dodi_misia
gon1a, wytrzymasz te dwa tyg, mówię ci, chociaz prorokiem to ja nie jestem i dzidzia będzie donoszona
wydrusia, pewnie że idz jeśli cie to niepokoi, po co sie stresować
mówisz, że nie pamiętasz kiedy noc cala przespałaś.....ja za to nie pamietam kiedy jej nie przespałam...śpioch ze mnie niesamowity...tylko na siku wstaję po ciemku, i dalej komaruje
jutro narwe sobie liści malin od mamy z ogrodu i nasusze na słoncu a co tam, bo jeszcze mnie przegonicie w tej naszej kolejce i bedę oglądać maluszki wasze, a ja dalej z brzuchem bede chodzic
wydrusia, pewnie że idz jeśli cie to niepokoi, po co sie stresować
mówisz, że nie pamiętasz kiedy noc cala przespałaś.....ja za to nie pamietam kiedy jej nie przespałam...śpioch ze mnie niesamowity...tylko na siku wstaję po ciemku, i dalej komaruje
jutro narwe sobie liści malin od mamy z ogrodu i nasusze na słoncu a co tam, bo jeszcze mnie przegonicie w tej naszej kolejce i bedę oglądać maluszki wasze, a ja dalej z brzuchem bede chodzic
Ostatnia edycja:
wydrussia91
Dodiś pozazdrościć na prawdę :** ale pewnie korzystaj póki możesz :**
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
wydrusia, po przespaniu 3h w nocy też do wc nie mogę dojść, bo boli.. ale pewnie, ze idz..
dziewczyny im bliżej porodu każda już schizuje i ma gorsze i lepsze dni.. teraz jednak musi być już dobrze i z górki, więc nie zamartwiajcie się.. ja idę pod prysznic i spać.. kolorowych
o kurcze..właśnie zaczęła mnie zgaga palić.. blee..
dziewczyny im bliżej porodu każda już schizuje i ma gorsze i lepsze dni.. teraz jednak musi być już dobrze i z górki, więc nie zamartwiajcie się.. ja idę pod prysznic i spać.. kolorowych
o kurcze..właśnie zaczęła mnie zgaga palić.. blee..