reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Gon1a mi Starszaka wywoływali w 37 tygodniu. I wszystko z nim dobrze do dziś. Nie martw się.
Gocha no to trzymam kciuki, żeby do cesarki było wszystko ok.
Wydrusia jak tak Cię boli to idź. Lepiej sprawdzić.

reklama
witam ponownie dziewczynki!

maqnio, ja szlachetna??? poprostu duupką trzęsę i nie chcę tak pierwsza, moge byc druga haha

no ale jak widać to Gpcha nas przegoni wszystkie, cos tak czuję, więc juz niech będe trzecia :-D;-)

gon1a, nic sie nie martw, dzidzia juz sobie poradzi na świecie, a szybciutko nadrobi wagowo na cycusiu:) dasz radę kochana, zaciskaj nożki!

wydrusia, ty mi tu nie wychodz przed szereg haha, kolejka to kolejka, zapisy już były ;-):-D więc modły nic nie pomogą:) możesz być czwarta, no chyba że gon1a urodzi wcześniej, to wtedy piąta będziesz :):) ;-)

Ostatnia edycja:
Gon1a-blixniaki rodziłam na przełomie 36/37 tygodnia, córka urodziła się w 37 tygodniu więc z Antosiem wyjdzie pewnie podobnie. :-)
Uciekam dziewczynki, jeszcze na koniec dopadło mnie jakieś uczulenie na dłoniach.
Do jutra Mamusie ;-)

za miesiac połtora bedzie juz po wszystkim i bedziemy miec inne problemy ale ja wydrusiu tez mam dosyc psychicznie i fizycznie tez
najwazniejsze zeby dzieci urodziły sie zdrowe
i nocki sie boje ciekawe co z tymi wodami moimi
dodi obys miala racje, ale w 1 ciazy bylam nieswiadoma a teraz znacznie duzo wiem i wiem tez jak to wyglada rodzic przed czasem
zycze wszystkim spokojnej i udanej nocki bez skorczow i innych dolegliwosci ciazowych

Ostatnia edycja:
Gon1a ja nie pamiętam nocy którą przespałam :-( budzę się co chwile i łaże potem pół nocy bo krocze boli :-/ dla Ciebie również spokojnej nocy bez skurczów :*
Magia nie mamy innego wyjścia :-)

gon1a, wytrzymasz te dwa tyg, mówię ci, chociaz prorokiem to ja nie jestem:) i dzidzia będzie donoszona:)

wydrusia, pewnie że idz jeśli cie to niepokoi, po co sie stresować:)
mówisz, że nie pamiętasz kiedy noc cala przespałaś.....ja za to nie pamietam kiedy jej nie przespałam...śpioch ze mnie niesamowity...tylko na siku wstaję po ciemku, i dalej komaruje:)

jutro narwe sobie liści malin od mamy z ogrodu i nasusze na słoncu:) a co tam, bo jeszcze mnie przegonicie w tej naszej kolejce i bedę oglądać maluszki wasze, a ja dalej z brzuchem bede chodzic:)

Ostatnia edycja:
reklama
wydrusia, po przespaniu 3h w nocy też do wc nie mogę dojść, bo boli.. ale pewnie, ze idz..

dziewczyny im bliżej porodu każda już schizuje i ma gorsze i lepsze dni.. teraz jednak musi być już dobrze i z górki, więc nie zamartwiajcie się.. ja idę pod prysznic i spać.. kolorowych

o kurcze..właśnie zaczęła mnie zgaga palić.. blee..

Do góry