reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

mimi, faktycznie musisz pogadać z lekarzem prowadzącym, takie ciśnienie nie jest niskie, ale teraz stresując się tylko pogarszasz stan kochana, bo dodatkowo się dołujesz.. a maluszek przeżywa razem z Tobą..

reklama
Tak zamierzam zrobić i niech mój gin decyduje a tam nie zamierzam wracać za 2 tyg bo nie ma po co,szkoda nerwów i sił w największy upał by odejść z kwitkiem

Ostatnia edycja:
Corin ja mam w kołysce kokos pianka gryka a w łóżeczku pianka kokos. Ten kokos jakis taki strasznie twardy.
gon1a skoro sprawdzała to a pewno upławy, ze mnie też czasem mocno leci
mimi współczuję coraz mniej wierze w tą cholerną służbę zdrowia i tam mają ludzie z powołaniem pracować

Cześć Dziewczynki !
Widzę, że nie tylko ja miałam problemy z netem. I że nie jestem jedyna, która szykuje się na lipcowy poród w czerwcu :-D
Ja we wtorek będę znała termin cc a od środy będę już w szpitalu. Coś czuję, że zrobię lekarzom w szpitalu prezent i urodzę w niedzielę :-) -poprzednie dwa cięcia też musieli mi robić w niedzielę.

Hej Kochane ja we wtorek też do ginka idę... masakrycznie puchne... wiem że to niby normalne ale nie aż tak chyba... na dodatek te boleści :-/ kumpela mi powiedziała że przesadzam i że ginek sie wkurzy jak mu znów przyjdę ale co zrobie jak wizyte mam na 21 czerwca dopiero... a się martwie... w koncu jest moim lekarzem prowadzacym

reklama
Konwalianka, raczej tak.
Wprawdzie termin mam tak jak TY na 5 lipca, ale ze względu na problem z łozyskiem w dwóch poprzednich ciążach lekarz powiedział, ze nie b,ędzie ryzykował. Ja chyba też już jestem wystarczająco przerazona, żeby dłużej czekać. Tym bardziej, że z USG wynika, że ciążą jest wyżej. :happy2:

Do góry