reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Silwia Kochana ja też wciągnęłam lody :-D winogronko :-D i zrobiłam koktajl z truskaweczek :-D a co do pizzy hmmm :-) to jest myśl na kojacyjke :-D ale dziś nie moja kolej na jedzonko :-) ja martwie się o jedzonko od poniedziałku-piątku :-) a mąż sobota,niedziela :-)

reklama
Balkan ja tez obwiniam rodzicow bo gdy widza ze taki problem zaistnial trzeba to zlikwodowac a nie puszczac dzieci do szkoly z czyms takim...
Emka ja gdy chodzilam do podstawowki nie mialam takich problemow ale wtedy czesto przyjezdzala pielegniarka teraz podobno juz nie wiadomo kiedy byla i sa skutki...
Ja mam coraz wiecej rozstepow juz nie tylko na udach na brzuchu i piersiach tez, kurde kremy na mnie nie dzialaja ale z drugiej strony gdybym nie stosowala pewnie byloby wiecej(takie pocieszenie):tak:
Lece robic nalesniki, sama nie lubie ale zrobie mojemu za zlozenie lozeczka:-)
Mailuj co do wyjsc facetow moj byl tydz temu w barze bo byl jakis wazny mecz liga mistrzow czy cos, mial to byc ostatni wypad a dzis mnie podchodzi zebym mu pozwolila isc w czw gra Polska z kims tam:tak:

Wydrusia witam:* zdany a w pon ostatni:-Ddzis czuje sie bardzo dobrze ale za to maly za bardzo dokucza ledwo chodze, wczoraj godz bolal mnie brzuch ale przyszla pora na leki i przeszlo, w nocy znowu zlapalo ale minelo;-)a jak u Was?:-)
A i zaczelismy kolejny tydzien:-D

O juz forum dobrze działa. A ja spałam. Jestem ostatnio padnieta i po kilku dniach eufori i siły pusta jak balonik. Nic tylko spię.
Och piję pyszny sok pomarańczowy z mango...pracuję nad zgaga:-D
Anula gratki zdania egzaminu i wejścia w 37 t:tak:
Ide doczytac co pis

Nio to super Rybka:* zdasz następny :-) bystra jesteś :-) mnie znów zaczęło podbrzusze pobolewać:-/ masakra :-( gorąco jak cholera i my z Lileczką też nie śpimy w nocy bo duszno jak cholera:-( Wszystkiego dobrego na reszte tyg :-)

mailuj, to się zapiszę.. jeszcze może zdążę przed porodem ::)

wydrusia, zęby to i ja sprawdzałam (leczyć nie musiałam), ale po moim zapaleniu dziąsła myślałam, że na takie czyszczenie już niebardzo mogę sobie pozwolić..ale fajnie zatem:)

konwalianka piję od poczatku 35 tygodnia 2 filiżanki dziennie i łykam wiesiołek według dawkowania na opakowaniu. Od skonczonego 36t będę 3 razy dziennie piła. Czytałam na innym forum, ze dziewczyny tak piły i tak radziła moja połozna. A te dziewczyny zadowolone bo mówiły, ze poród był krótki

reklama
Do góry