reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

widzisz dodi przyjemność po mojej stronie..może będzie proroczy, wówczas mogłybyście mówić do mnie "jasnowidz" :-D
ja herbatę kupiłam w sklepie zielarskim, w aptece nie mieli:eek:
wydrusia, pewnie Tobie się nie przyda, wiec nie ma co żałować
emka, mięte? raczej meliskę ci proponuję.. a ze zmęczeniem i ja tak mam..dzisiaj jestem nie do życia i zaraz pewnie się znowu położę..

dzisiaj moja siostra na odchodnym się mnie pyta czy spakowałam torbę a ja że nie i dostałam opieprz :cool2: wiec jutro chyba muszę zacząć i P. ma łóżeczko złożyć.. tak mnie ostatnio stresują tym zbliżającym się porodem ;-)

reklama
konwalianka, no może sie spełni, dostałabym zloty medal...ale cos wątpie, pewnie pierwsze będą te kobitki co za parę dni odstawiają leki:) chociaż wszystko mozliwe hehe
jejku w takim razie to ja musze sie spakować skoro to ma być juz niedługo..na szczęscie wyprałam dziś torbę to sie z grubsza popakuję hehe :-D

w poniedziałek zaczynam pranko dla małej..nie ma na co czekać :-)

Gon1a ja też mam nogi spuchnięte a dokładnie kostki:-( co do CC to Ty chociaż wiesz że masz dostać skierowanie :-( a ja nawet nie wiem na co się w końcu szykować :-(
Marzenka pozazdrościć weny :-)
Em_ka zrób sobie meliske :-)
Konwalianka powiem Ci że teraz mam głowe pełną i do 21 czerwca będę w stresie ;/

Hej Pisarki!!

ale miałam dzis zakrecony dzien, był grill u rodziców i moje stesknione spojrzenie na basen, eh jak sie nie rozpakuje do przyszłego weekednu bede sie taplac ile wlezie. teraz siedze i ledwo dycham, bo objadłam sie dzis jak bąk - o ile to obzarstwo mozna nazwac objedzeniem:) przeleciałam posty po łebkach i tyle zapamietałam:*

em_ka
jak to mozliwe, ze Ty nasza em_ka - spioch tak wcześnie była dzis na forum??:) az oczy ze zdziwniena przecieram:-)i świetna masz tesciowa, bije nas - mlode na głowe, krzepka babka:)
magia, anula, wisienka, madzia gratuluje 36 tygodnia!!
corin super wiesci!! gratuluje!!

wszystkim mamusiom słodkich snów:*

Mnie to chyba nigdy nie zobaczycie na forum o tak wczesnej porze haha.. to by było dopiero zdziwienie:) :szok:

maqnio, jak masz fajnie.. ciekawe czy będziesz pierwsza rozpakowana:) wtedy konwalianka nie bylaby prorokiem hehe

dodi eh sama jestem ciekawa, ciekawe czy proroctwa konwalianki sie sprawdza, jesli tak - i jesli bedziesz pierwsza, to chyba ja poprosze o jakies wrózenie z reki czy cos hiih:)

spijecie dobrze mamuski!!!!

A ja skończyłam własnie prasować ubranka 0-3, spakowałam do wielkiej walizy, upychałam aż urwałam końcówkę od zamka. Odłozyłam trochę do szpitala jakby co;-) W Końcu jak torba kupiona to można ją zacząc pakować. Czekam jeszcze az skończy się pranie, powieszę i spróbuję się połozyć. Jak nie ma męża to zawsze dużo robię;-)
Stawiacie kiedy która urodzi. ja się w to nie bawię gdyż jak tylko starałam się przewidzieć plec waszych maluszków to skuteczność mialam -100%

Pysiaczki ja uciekam spać bo już padam :-( i tak w nocy będę sie męczyć pewnie :-( bo spać nie mogę z wyprostowanymi nogami tylko z podkurczonymi bo coś mnie ciągnie jak mam prosto :-( i to krocze:-( jutro do mamci więc pewnie będę miała co czytać wieczorkiem :-) buziolki i kolorowych senków dla Was i Maluszków :*

mailuj, jak widać każda ma jakieś przeznaczenie na forum.. jedna od płci, inna od terminów hahaha
oj ciekawe jak z tymi naszymi proroctwami będzie, maluchy na pewno maja na to "wylane" i wyjdą jak im sie podoba!:-D

to żes kobieto zaszalała z tym prasowaniem.. a ja jeszcze nie mam poprane:) ale coś w tym jest, ze jak chlopow nie ma to się więcej robi w domu.. jak mój A jest, to nic mi się nie chce robic.. a jak odjeżdza to wtedy dopiero "od nowa" wprowadzam swoje porządki w domciu:)

maqnio, coś czuję że to ty bedziesz pierwsza, więc juz niech ci będzie..wpuszczę cię przed sobą w kolejkę...ale tylko ciebie! potem już mogę ja rodzić, a reszta musi poczekać ;-):-D:-D

reklama
Do góry