reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Taaa mój stwierdził,że będzie mi na załośc robił w puszce będzie kupował i robił pstrykkk przy moich uszach :-D:-D:-D a ja mu na to,że dam radę i niech się o to pstrykkk nie martwi :-D
wydrusia ja to widzę,że rosnę codziennie :-D ale dobrze niech mała rośnie u nas dobrze jakiegoś powera dostaję w tych ostatnich tygodniach :-D ot co taka wariatka ze mnie,że na pupie mi ciężko usiedzieć :zawstydzona/y::-D a jak Wy się czujecie i jak Lilka ??????????? oććć na drożdżówęęę :-D poprawimy czereśniami i truskawami :-D

Orchiduś my zależy od pogody :-) teraz te upały nas wykańczają :-) ale jakoś damy rade te 4 tyg :-) chyba że nie bedzie cesarki to 5 tyg ;/ ale już bliżej niż dalej :-) My też rośniemy:-D Kiedy tera wizyta?:-) oki już wychodzę :-D wezme lody i koktajl truskawkowy :-) ale sie objemy :-D a co do piffka:-D to już zdążyłam sobie pyszczek zamoczyć tak delikatnie :-D

Witajcie dziewczyny. Miał być leniwy weekend u rodziców z powodu upałów u nich chłodniej. O 6 rano obudził mnie taki huk, już myślałam że blok się wali albo mnie jakieś dziwne sny nawiedzają to sąsiadom sufit w przed pokoju poleciał. Na szczęście nikomu nic się nie stało. Ale od poniedziałku mam remoncik w domu - tatuś zarządził powieszane sufity.
Co do rzeczy zimowych u mnie od jakiś 3 lat czyli od momentu wyprowadzki królują worki próżniowe. Wynajmujemy mieszkanie, które ma 24 metry kwadratowe i jakoś musimy sobie radzić. Trudno to nazwać mieszkaniem po prostu pokój z łazienką i przedpokojem - nazwy się to ładnie hotel asystenta ;) dostaliśmy z pracy przydział więc na dwie osoby w sam raz a i opłaty 250 zł za wszystko przekonały nas. Minusem jest kuchnia na oddzielna na 5 mieszkań ale sąsiedzi mili więc da się żyć.

Ja wizytkę kolejną mam 16stego :-D doczekać się już nie mogę .. Aaaa no tak bo Ty w sumie nie wiesz do końca czy cc czy sn ...
Dziewczyny ale jaja teraz tak dociera do mnie,że to już coraz bliżej :-D
339sn7o.jpg
no to jemy :zawstydzona/y:
Ale piwko % ? czy tą bavarię ?/
Basielak yyyyyyyyy sufit :szok: o żesz kurka wodna :szok: słonko ale lepsze takie mieszkanko niż tułać się gdzieś u teściów czy kogoś sami to sami nikt sie nie wtrąca ;)

Ostatnia edycja:
orchi jakie ladne truskawy! To z wlasnego ogrodka czy kupne? Bo moje z rynku to jakies takie poduszone sa:/
A w piwku tez pyska umoczylam-wyssalam mezowi piane z butelki kiedys;)

Orchiduś ja dopiero 21 czerwca :-D i wtedy sie dowiem wszystkiego :-) mmmm :-D jakie pyszne truskaweczki i czeresinki :-D
Im bliżej tym bardziej się nie mogę doczekać :-) mama też mi to wczoraj powiedziała :-) Piwusio % :-D ale tylko sznupkę zamoczylam :-) a jak sie oblizywałam później :-D ho ho
Aniu a co chociaż pomoczyć pyszczki możemy :-D

reklama
Hahahahah na pewno kurde aż mnie ciarki przeszły,łyk piwa.... zimnego... mmmmm marzenia :-D:-D
Dasz znać koniecznie co Ci lekarz powiedział :-D !!!
A Corin zaginęła na tym USG wsiąkła no :-D

Do góry