reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Orchi, są dwie opcje zakładania konta na allegro.
1. ta o której pisze emka. Czekasz tydzień na kod - wysyłaja go pocztą
2. płacisz chyba złotowkę albo dwie, kod dostajesz natychmiast smsem, a pieniadze ci zwracają. Musiałabyś poczytac, bo juz dokładnie nie pamiętam

A tu masz jak kupować bez konta:
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Więc jeśli gośc ma w aukcji zaznaczone "płacę z allegro" to nawet nie musisz do niego dzwonić tylko kupuj. :)

reklama
Hello!

ja to jednak suseł - mimo braku męża dziś w nocy całą noc przespałam.... obudziłam się tylko nad ranem, bo mi było strasznie zimno - nie przykryłam się kołdrą..... a znowu potem zbudziłam się, bo było za gorąco.....

i znowu się szykuje gorący dzień..... :( nawet Mateuszowi się nie chce za bardzo ruszać i mamusię tym denerwuje.....

Hej hej:) Corin jak tam Twoje skurcze?
Ja w nocy miałam taki mega skurcz, że nie mogłam oddychać. Aż się wystraszyłam. I to nie trwało kilka sekund.
Na szczęście dziś jest dobrze, uff...

Dziś wchodzimy w 36 tydzień:)

Ostatnia edycja:
witam
corin i ja czekam na fotusię ewuni..trzymam kciuki
orchi załóż przyda ci się ;-)
magia super że skurcz przeszedł
balkan ehhh wolne łóżeczko ci służy .... :-D:-D:-D:-Du nas też szykuje się upał ... tez muszę do sklepu skoczyc
em ka może uda ci się odespac popołudniu a teściowa super babeczka wielki szacun :-Da twój pan niech wstaje z tobą i przyzwyczaja się do uroków porannego wstawania :baffled:
emi z tymi komórkami nie jest pewnie tak źle,:cool2:
dodi na poranne problemy otręby + popic przegotowaną wodą u mnie tym temacie przesadny luzzzzzzzzzzzzz ( dosłownie ) :-D:-D:-D:-D

Witajcie mamuski i maluszki

Ja tez nie moge spac w nocy sie budze wstałam o 3 w nocy wyspana jak diabli właczyłam tv i za jakas godzine usnełam obidziłam sie znowu o 6 i juz nie usnełam , a ze mnie zawsze taki spioch był a teraz wczas wstaje i jestem wyspana

corin daj znac zaraz po wizycie u lekarza

Magia a co to masz za skurcze ??

Magia wczoraj sie kurczylam do 23.00 nic nie pomagało. Przeszło dopiero jak zasnelam. Dziś póki co jest super. Energii mam za dwoje, zaraz lecę na USG, potem zakupy, teściowej kazalam gotować zupę :-D a potem biorę sie za mycie mebelkow u Ewci i wprowadzanie jej :-)

Marzenka, jak twoja opuchlizna?

reklama
Witam:-)
Mnie znowu w nocy bolal brzuch jak na okres ale przeszlo...moj w koncu ma skladac lozeczko ale to na razie checi, byc moze to moj przedostatni weekend w domu bo 16 odstawiam leki a patrzac na to co sie dzieje powinno szybko pojsc:-D
Emka ze spaniem ostatnio tez tak mam i moj maruzi ze sie krece:tak:
Corin czekamy na Ewunie:-D
Orchidea ja zamwialam lozeczko gdy nie mialam konta, mozna kupic bez gdy jest "kup teraz"ale w koncu zaleozylam kod aktywacyjny przyszedl szybko ale i bez niego moglam zamiawiac tylko nie mozna wtedy brac udzialu w licytacjach:tak:
Magia dobrze ze skurcz przeszed, musisz wylezec 2 tyg;-)
Marzenka ja tak samo mam przez upaly tylko ze ja zalezana i wystarczy mi przejsc sie kawalek:tak:
Zaraz nastawie pranie i zupe;-)
Dzis zaczynam kolejny tydz:-D

Do góry