reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

witajcie, od 3 dni WAS czytam i co mam cos napisać to ktoś mi glowe zawraca......... Wczoraj bylam poza miastem w kiklu sprawach wrocilam padnięta........... czekalam na kolege ze studiów..... mial być ale ja usnelam po 19 po powrocie i obudzilam sie po 22 wiec juz nie dzwonilam do niego.... okno otwarte....ale tez nie moge spac w nocy jak nie 4 razy pobudka tak walanie sie po bokach i ból jak piszecie w kości lonowej. Też sie pytalam gina to jak mi uciskal to mowil ze nieststy musimy do końca tak pocierpieć....ja ten ból mam już ok mc-a.
Nie pamietam co która pisala ale gratki Anulka za egzamin ważne ze do przodu!!! To się liczy i zglowy.... oceny na studiach uwierz nie liczą się ja ukończylam studia mgr z oceną bdb i co ......... nico........ tylko szczęscie albo dobra wola ze bedziesz gdzieś pracować.....
Emka spokojnie nie denerwuj się olej. Ja jakbym miala się przejmowac co mój mówi i krzyczy...... oczywiscie mu odpowaidam i on po chwili sam się uspokaja i zaczyna normalnym tonem jakby nic sie nie stalo wiec trzeba olac i nie brać tak do siebie i juz. A ty się ciesz tym czym chcesz i kropka.
Moj dziś pojechal na porzeb ok 200km poza ........ech......... a jak wyszedl to się poplakalam chyba te hormony.......albo obawa zeby nic sie nie stalo..... juz sama nie wiem... moze tez ze pokoik mi się malego nie podoba zbytnio inaczej se wyobrazalam cos mi nie pasi. Mala klitka z niego ale........ jak dziś zrobie to ocenicie i podpowiecie co i jak bo co dwie glowy to nie jedna..... i mam jakiegos dola..... spac mi się chce a wstawalam tyle i tatus mnie obudzil bo przyniósl kochanej córeczce uwagaaaaa////////////// CZEREŚNIE///////od kolegi<swoje> bo mowilam ze na czereśnie to sie musze zalapać przed porodem zapukal, otworzylam dal i poszedl heheheeh a mi się oczy kleją....... ale dziś porządki szafa w p/pokoju i lazienka........ macie jakies pomysly na kurtki ziomowe........ gdzie co i jak do piwnicy zbytnio nie chce bo sa czesto wlamania.... tylko buty wyniose dziś jestem bez mózgu......choć mąz oststanio stwierdzil ze i tak mam go malo heheh ;-P Pozdrawiam i juz nie zanudzam was moimi wypocinami!

reklama
witam..
ja już jakiś czas na nogach.mam siostre więc sporo zamieszania.. poszłam spać o 2 w nocy! a wstałam o 6.00..już po śniadanku i szykuje się na zakupy.. nie wiem..niby ten lekarz nie kazał plackiem leżeć, ale i tak staram się oszczędzać.. noga nadal napuchnięta i niestety mnie stresuje..no i te bóle..ech..ciężki żywot :)

aaa i dodi.. śniło mi się dzisiaj, że jako pierwsza z nas urodziłaś!
miłego dnia kochane

Hej kochane, szkoda ze się nie odezwałam z ranca bo mogłabym byc "druga":) Wstałam o 5, łaziłam po kuchni, wciełam 4 kanapki, pozmywałam i właczyłam jakis film . Koło 6 kimnełam no ale budzik po 7 mnie obudził bo wstalismy wczesniej przygotowac do konca kuchnię do malowania. Małż z majstrem pojechali po farby a ja pakuje torbę i spadam na noc dziś do rodziców. na szczeście mają net więc będę mogła wieczorkiem do Was zajrzeć.
Zuzu mi tak tato w tyg truskawy podrzuca i rogale z rana:) a co do zimowych gratów- ja 3 ogromne wory z pawlaczy wyniosłam bo miejsca mi brak tyle nowych rzeczy przybyło. Buty zostawiłam ale kurty, swetry i inne w duze worki i do piwnicy. Mam nadzieję ze nik się nie pokusi. U nas nie zdarza się.
Pokręciłąm się z rana i słuchajcie stopy mnie bolą, pięty - chyba od tego ciężaru. Mała w nocy akrobacje a teraz to niewiniątko ledwo gmera heheh

cZesc dziewczynki:)

od ponad pol godziny nikt nie pisal-widac ze weekend nadszedl:) a mi to bez roznicy, maz i tak w pracy a na dworze tak goraco ze nie chce sie wychodzic, heh. kolejny nudny dzien przede mna.

zuzu widzę,że te bóle krocza to już praktycznie każda z nas ma współczuję Ci,bo i ja je miewam a czereśnie i ja musiałam dziś kupić bo już mi jęzorek kołkiem stawał :-D na targu mówiła,że polskie to wzięłam :-D:-D
sestinka no widzisz trzeba było włączać kompa i pisać z nami :-D:-D i chyba też masz takie ssanie w żołądku z rana jak ja kurcze aż kiszki marsza grają :-D:-D
Ania ja też sama tzn z malutką w brzusiu :-D mój miał do 3eciej robić ale dzwonił i do 1szej robi huraaa :-D ciepło jest fakt ale damy radę co tam lipcowe mamuśki twarde są jak skały :-D :-D atom nas nie rusza nawet ;-) :-D:-D
A ja leciałam jak głupia z miasta jeszcze sobie jak to Wydrusia pisała "jezuski" kupiłam do chodzenia :-D biegnę prawie...a tutaj tel dzowni no więc odbieram ..reklamówki z owocami mi się obijają ale ja prawię biegiem dalej ...a tutaj mój tata mi mówi,że mecz o 15.00 :wściekła/y: myslałam,że usiądę na chodniku i tak zostanę :-D :-D (to się pożaliłam) :zawstydzona/y:
Aaaaa pan bardzo miły mogę złożyć przez tel zamówienie na allegro :-D
Corin wracaj jużżżżż !!! :-D:errr::-D:-D

Ostatnia edycja:
ania , orchi głowa do góry ja też sama .... pewnie że jesteśmy twarde....:-D:-D:-D:-D
ja to nie wiem jak moja noga by wyglądała w ,,jezuskach" :-Dmasakra
sestinko no i przegrałaś następnym razem trzeba od razu zgłosic się i medal by był a tak tylko gratulacje
orchi to nieźle z tym meczem ....
zuzu czereśnie hmmmmm ;-)

no właśnie wracaj corin'o :nerd:

Ostatnia edycja:
orchi, ale mojego mezusia dzisiaj w ogole nie zobacze:( prace o 22 konczy a potem mowil ze chyba na impreze pojdzie... a widze ze Jego dlugie spodnie zniknely-tzn ze pojdzie. I mi jakos smutno. Wszyscy gdzies nad jeziorko zmigaja a ja sama jak taki kołek siedze, heh.

Hej Kochane ja kilka minut temu wstałam teraz mąż poszedł do sklepu i robi śniadanko :-) niestety po 2 się obudziłam i zasnęłam po 4 dopiero :-( ale w miare się czuję :-) idę zaraz szybko pod prysznic bo mokra jestem ;-/ poce się po nocy jak świnka ;-( Dla wszystkich Mamusiek i bobasków milusiego dnia :-)

MADZIA ja myślałam,że jak wielka stopa będę wyglądała,ale źle nie jest (ponoć) :-D:-D
Ania spoko słońce jeszcze zdążymy z maluszkami nad wodę pojeździć jak nie w tym to w przyszłym roku zniesiemy to jakoś :tak: też bym poleżała nad wodą z piwkiem zimnym w ręku :zawstydzona/y::-D jak narazie siedzę ze szklanką mleka i drożdżówką :-D:-D
wydrusia cmokkkk kochana :*:*:*:*

reklama
Orchi w sumie to masz racje! Ja zamierzam jeszcze w tym roku napic sie piwa gdzies nad jeziorkiem. Mleko sie odciagnie i mala bedzie sobie w wozku w cieniu lezala a ja obok na sloneczku piwko pila:)

Do góry