reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dzieki Corin , bo ta moja kumpela wyjezdza 12.06 do polski na 2 tyg i musze tak zamowic zeby doszlo wszystko jak ona bedzie w domu, ale zeby sie nie ociagali dluzej niz 1,5 tyg bo inaczej dojdzie do niej do domu, a ona bedzie juz w hiszpanii i jak to pozniej odzyskam?..
zamowie sobie ten termometr bezdotykowy, aspirator z fridy i sudocrem

ooOOoo hahahahahha tesciowa dopiero wrocila :-D niezle zabalowala kurde noooo, ta kobita jest nie do zdarcia, to ja wytrzymuje max do 4 rano (i to jak w ciazy nie bylam) a ona wchodzi i mowi ze byli nawet na sniadaniu w barze ahahahha xD

Ostatnia edycja:
reklama
Wowwww teściowa przebija wszystkie Hiszpanki :-D:-D niezła imprezowiczka z niej :-D
niech ten czas szybciej leci noooo dziś chyba dla każdej godzina 10.00 ma znaczenie hahaha ja mam meczyk w siatkę o 10 :-D:zawstydzona/y: a od 9tej sklepy musze się wyrobić :baffled:

Ta gram w picipolo hahahahah oglądam tylko mam nadzieję,ze za rok zagram już :-D:-D
No a później teściowa jednym okiem patrzy na małego aż Emka się zlituje i pomoże jej hahaha
Laski jak nie mam konta na allegro i zadzwonie do kolesia zamówić to wyśle mi czy musze mieć to konto zakichane ??

ona to jak juz zejdzie do znajomych do baru to najwczesniej o 3 rano przychodzi, graja sobie w karty i opowiadaja najnowsze plotki. Jak dla mnie masakra, nie wytrzymalabym takiego stylu zycia :-D

a wlasnie, dostalam zje*ke za swierszcza ktory cwierka w terrarium, D wyszedl wsciekly i mowi ze sie obudzil i nie moze usnac przez swierszcza, a ja to co mam kuzwa mac powiedziec jak od 4:30 nie spie i do nikogo pretensji nie mam, a swierszcza probowalam dorwac wieczorem i mi sie nie udalo bo sie dziad schowal, rozwalac terrarium o jednego robala nie bede :baffled:

orchi nikt ci nie wysle produktow jak nie masz konta, to ci gwarantuje! czemu sobie nie zalozysz, to jest sekunda a pozniej ci poczta przyjdzie w liscie aktywacja, nic za to nie placisz wiec na no czekasz, zakladaj, zawsze sie przyda!

No będę musiała założyć kurde :-D ja poprostu za takimi kontami nie jestem ale widzę,że czasem nie ma tego w sklepie a jest na necie :wściekła/y:
A świerszcza niech se sam gania Twój D po terrarium :-D a nie,że spać nie może (pewnie głodny jest i wstał hahaha taka wymówka z tym świerszczem) :-D

Corin no moze i sa tacy co wysla, ale malo. Czasami sa tez problemy jak masz konto bez zadnych komentarzy czyli nowo zalozone badz gdy nigdy z niego nie korzystalas. Ale Orchi jak chcesz to probuj pytac sprzedawcy, moze akurat sie zgodzi a pozniej sobie zalozysz konto bo z tego co pamietam sie tydzien czeka az ci ten list przyjdzie z aktywacja.

orchi a daj spokoj, juz mnie wkurzyl od samego rana. On zadnych poswiecen nie ma z powodu ciazy i raz do roku sie kurde obudzi przez swierszcza i juz haja, normalnie faceci!!!!!!!!!!!! juz sie nacieszylam lozeczkiem :-(

emcia no spróbuję zadzwownię później do tego faceta i zapytam oby był miły i rozsądny :-D :-D
A weź olej to nie warto czasem słuchać tych naszych facetów ;-) mój wczoraj stwierdził,że nie wie jakie łóżeczko wybrałam ale odkąd pamiętam pokazywałam mu jakie i bądź kobito mądra :-D
Dobra idę się kąpać bo nie zdąże nic załatwić :-(
buziammmmmmmmmmmmmmmm :*:*:*:*

reklama
Hej lipcóweczki:)
oj ciężko za wami nadążyć:) przeczytałam wszystko ale większości już nie pamiętam, to pewnie przez te kurczące się komórki mózgowe o których pisała sestina:)
Pozdrawiam więc wszystkie lipcowe mamusie i życzę miłego dnia:)

Do góry