reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Właśnie wróciliśmy z kina, mały przez cały film szalał i się wystawiał, już nie wiedziałam jak mam siedzieć, ale co tam, niech fika;) Nie mam siły wszystkiego czytać, jestem padnięta, przepraszam!

Konwalianko, cieszę się, że wszystko cudnie:)

Sestinko, to pani doktor sobie w kulki poleciała, nie ma co…

Wszystkie Was mocno ściskam i życzę dobrej nocy, buziaki!

reklama
psota, to mialas dzis atrakcje, fajnie tak chyba po takim czasie w domku gdzieś wyjśc:)

Mój brzuch też dziś cos dokucza..rano mnie bolało podbrzusze, ale to od tego że nie moge cos ostatnio normalnie sie wyproznic.. normalnie rano az zgieta czasem chodze, tak mnie boli, jakbym miała tam pełno gazów..
I brzucho ogólnie taki obolały, jakby skopany przez kogoś (hmmm ciekawe przez kogo hehe) i troszkę się stawiał.. ale nie wiem czy to skurcze były czy mała tak się wypina... jakos nie odrózniam tego

Hejaaaaaaaaa, ja juz od 4:30 nie spie, to jakas masakra jest!! Skad sie bierze ta bezsennosc po tym, jak caly dzien zdycham zawsze ze zmeczenia :baffled: nie kapuje w ogole! Jeszcze moj sie tak wiercil w lozku ze chocbym chciala to bym nie zmruzyla oka. Eh... o 10:30 jestesmy umowieni ze znajomymi, przywioza z D lozeczko do montazu i cala siate rzeczy :-D juz sie ciesze, moze dlatego spac nie moge bo podswiadomie juz czekam na ta 10 rano :-D
ciekawa jestem ktora sie pojawi na forum jako ta druga, ktora bedzie raanym ptoskiem :-D

"Tsecia" :-D:-D doberek kochane te bezsenne i te śpiochy :*:*:*:*
emcia chyba 1szy raz tak rano jesteś na BB hihi :-D:-D ja się wczoraj do prawie północy przemęczyłam a i tak dupaaaa bo wstałam równo z moim :-D
Corin ale pokażesz później i nam Ewunię :zawstydzona/y: ??:zawstydzona/y::-D
sis jak film ?? podobał się?? szczególnie moment "gniazdo pająka" hahahahah :-D:-D:-D
DODI słonko ja piję zawsze szklankę przegotowanej wody z rańca i pomaga a też się męczę :baffled:

Ostatnia edycja:
Corin ale fajnie sie masz, ja jeszcze troszke musze poczekac, najbardziej mam obawy na temat plci, zeby przypadkiem mi nie powiedzieli ze to chlopiec :szok:
i pochwal sie nam od razu zdjeciami ^^

orchi no ladnie, ja usnelam o 1:30 i wstalam o 4:30, rewelaaaaaaaa znowu bede wygladac jakby mnie czolg przejechal

Orchi, pewnie ze pokaże :-) Nawet jeśli to miałby być tylko nosek ;-)

Ja jeszcze wyleguje sie w wyrku. Cały tydzień czekalam na weekend żeby sie wyspać i wstalam wcześniej niż w tygodniu...

Emka, tez obawiam sie zmiany. Ale biorąc pod uwagę "złoty strzał" 3 dni przed owu, deliatne ruchy i zadarty nosek jak u Agi raczej nie powinno być niespodzianki na tym polu :-)

Ostatnia edycja:
Ja na salonie siedze z laptopkiem bo od mojego bym dostala gdybym klikala klawiatura w lozku.
Ide zrobic sobie platki sniadaniowe, moze mi po cieplym mleku sie zachce spac, albo sr.. :-D :-D :-D predzej to drugie, jak kazdego ranka :-D

a dziewczyny jedno pytanko, nie wiecie moze ile czasu mniej wiecej idzie przesylka z allegro z termometrami i takimi *******kami? jest jakis okreslony czas czy kazdy ma swoj wlasny?

Ostatnia edycja:
reklama
No pojadłam jeszcze prysznic i o 8mej ruszam w miasto na zakupy :-D krocze mnie ciągnie jak diabli ale co tam niech mała się maluśkimi kroczkami szykuje do wyjścia :-D
Corin myślę,że nie sam nosek zobaczysz :-D ale Ci superrrr ja muszę do 16tego czekać na kolejną wizytę
emeczka rozumiem Twojego D bo mnie wkurza jak ja zasnąc chcę a mój pyka na gierce i wali w te klawisze a mi aż skacze ciśnienie :-D ojj tam i to i to na S hahaha

Do góry