reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Kurde ja zapytam mojego bo na ostatniej wizycie nic mi nie mówił o paciorkowcach :dry: za dwa tygodnie zobacze czy i skąd pobierze próbki :-D:-D

reklama
:) mnie dzisiaj BARDZO KROCZE boli ... Psotko wszystko bedzie dobrze... !!!!
:) ale w Toruniu przyjemnie ochlodzilo sieee Uuuuuuuuuuu cudownie !!! :D jeszcze mogloby troszeczke popadac

psotka a ja 2 razy juz rodziłam i nie wiedziałam nawet ze jakis czop odchodzi przed porodem nawet nie zauwazyłam czegos takiego ,

Ale jestem napuchnieta nawet na twarzy nie wiecie od czego to moze byc , myslałam ze od upałów ale dzisiaj jest wyjatkowo fajna pogoda bez upałowa a ja jak balon mam wszystko spuchniete

Marzenko, jeśli jesteś taka od rana zapuchnieta i nie schodzi to jutro zrób sobie badania moczu na obecność białka a do tego kontroluj ciśnienie. Jak będziesz miała podwyższone wartości to od razu do lekarza bo możesz mieć zatrucie.

Dzięki za pomysły obiadowe, ale u nas samo sie rozwiązało. Ja mam ochotę na kalafior, dzieci na smazony ser, do tego ziemniaki z koperkiem i obiad z głowy ;-)

Byłam dziś na badaniach i dostałam ulotkę nowego gabinetu USG 3d i 4d rzut beretem ode mnie. Pojechałam tam a tam wszystko zamknięte na 4 spusty. A już sie cieszylam ze nie będę musiała jechać 100km na baddania...

Ostatnia edycja:
Marzenko jesli puchniesz na twarzy proponuje zrobić badanie moczu moze jakies białko sie przyplątało.
Psotka nie bój sie czop jesli nie jest krwisty o niczym nie swiadczy masz jeszcze czas.

Ja niedawno wróciłam z "kolejki" do lekarza o godz.8 byłam 9 :confused2: mam juz tego dość.
Przysięgam ze jak urodze juz mnie tam nikt nie zobaczy:no:

heh my z corin o tym samym .....

balkan, bo teraz te dzieci i wrażliwsze i jakoś tak później nagle szybciej dojrzewają.. jak pracowałam w gimnazjum, to aż nie mogłam się nadziwić, jak te pannice są wyrośnięte no i jak się ubierają:szok:.. a na wakacjach bez rodziców i jak byłam jakoś w wieku 7 lat i chyba tak nie przeżywałam..:)

wiecie, ja też czekam na wyniki moczu, bo jedną stopę - prawą mam ciągle napuchniętą.. wogóle nie schodzi, nawet po kąpieli w zimnej wodzie ani trzymaniu wyżej..dobrze, ze jutro lekarz, bo milion pytań mam do niego..

margerita, ja niby chodzę też do państwowego i niby na umawianie się na godzinę, ale rezerwacja kolejki też obowiązuje.. nie ma jak posiedzieć w gabinecie..:confused2:

corin, Margerita dzieki za informacje jak nie minie do jutra to sie przejde do lekarza, a ja myslałam ze to od moich przedwczorajszych spacerów tak mnie długo trzyma miałam mase spraw do załatwiania w innej miejscowosci , musiałam jezdzic autobusami i duzo chodzic , nogi mnie wieczorem masakrycznie bolały i całe ciało bo to jeszcze taki upał był , ale jak nie minie to lece jutro do lekarza

reklama
:dry:Ale ja chodze prywatnie i dlatego szlag mnie trafia.
prywatnie też chodzę i też niby na godzinę, ale jeszcze nigdy nie weszłam o czasie :)

bo ja taka zestresowana jestem i chodzę do dwóch lekarzy (nikomu nie ufam:-))

corin, mnie też lekarz kazał kontrolować ciśnienie, ale i tak mam stresa, ze tylko ta jedna stopa

Do góry