reklama
Veronique1986
Fanka BB :)
mnie dzisiaj BARDZO KROCZE boli ... Psotko wszystko bedzie dobrze... !!!!
ale w Toruniu przyjemnie ochlodzilo sieee Uuuuuuuuuuu cudownie !!! jeszcze mogloby troszeczke popadac
ale w Toruniu przyjemnie ochlodzilo sieee Uuuuuuuuuuu cudownie !!! jeszcze mogloby troszeczke popadac
Marzena197235
psotka a ja 2 razy juz rodziłam i nie wiedziałam nawet ze jakis czop odchodzi przed porodem nawet nie zauwazyłam czegos takiego ,
Ale jestem napuchnieta nawet na twarzy nie wiecie od czego to moze byc , myslałam ze od upałów ale dzisiaj jest wyjatkowo fajna pogoda bez upałowa a ja jak balon mam wszystko spuchniete
Ale jestem napuchnieta nawet na twarzy nie wiecie od czego to moze byc , myslałam ze od upałów ale dzisiaj jest wyjatkowo fajna pogoda bez upałowa a ja jak balon mam wszystko spuchniete
Corin
Mama Trójki :)
Marzenko, jeśli jesteś taka od rana zapuchnieta i nie schodzi to jutro zrób sobie badania moczu na obecność białka a do tego kontroluj ciśnienie. Jak będziesz miała podwyższone wartości to od razu do lekarza bo możesz mieć zatrucie.
Dzięki za pomysły obiadowe, ale u nas samo sie rozwiązało. Ja mam ochotę na kalafior, dzieci na smazony ser, do tego ziemniaki z koperkiem i obiad z głowy ;-)
Byłam dziś na badaniach i dostałam ulotkę nowego gabinetu USG 3d i 4d rzut beretem ode mnie. Pojechałam tam a tam wszystko zamknięte na 4 spusty. A już sie cieszylam ze nie będę musiała jechać 100km na baddania...
Dzięki za pomysły obiadowe, ale u nas samo sie rozwiązało. Ja mam ochotę na kalafior, dzieci na smazony ser, do tego ziemniaki z koperkiem i obiad z głowy ;-)
Byłam dziś na badaniach i dostałam ulotkę nowego gabinetu USG 3d i 4d rzut beretem ode mnie. Pojechałam tam a tam wszystko zamknięte na 4 spusty. A już sie cieszylam ze nie będę musiała jechać 100km na baddania...
Ostatnia edycja:
margerita126
Marzenko jesli puchniesz na twarzy proponuje zrobić badanie moczu moze jakies białko sie przyplątało.
Psotka nie bój sie czop jesli nie jest krwisty o niczym nie swiadczy masz jeszcze czas.
Ja niedawno wróciłam z "kolejki" do lekarza o godz.8 byłam 9 mam juz tego dość.
Przysięgam ze jak urodze juz mnie tam nikt nie zobaczy
heh my z corin o tym samym .....
Psotka nie bój sie czop jesli nie jest krwisty o niczym nie swiadczy masz jeszcze czas.
Ja niedawno wróciłam z "kolejki" do lekarza o godz.8 byłam 9 mam juz tego dość.
Przysięgam ze jak urodze juz mnie tam nikt nie zobaczy
heh my z corin o tym samym .....
konwalianka
Mały bąbelek
balkan, bo teraz te dzieci i wrażliwsze i jakoś tak później nagle szybciej dojrzewają.. jak pracowałam w gimnazjum, to aż nie mogłam się nadziwić, jak te pannice są wyrośnięte no i jak się ubierają.. a na wakacjach bez rodziców i jak byłam jakoś w wieku 7 lat i chyba tak nie przeżywałam..
wiecie, ja też czekam na wyniki moczu, bo jedną stopę - prawą mam ciągle napuchniętą.. wogóle nie schodzi, nawet po kąpieli w zimnej wodzie ani trzymaniu wyżej..dobrze, ze jutro lekarz, bo milion pytań mam do niego..
margerita, ja niby chodzę też do państwowego i niby na umawianie się na godzinę, ale rezerwacja kolejki też obowiązuje.. nie ma jak posiedzieć w gabinecie..
wiecie, ja też czekam na wyniki moczu, bo jedną stopę - prawą mam ciągle napuchniętą.. wogóle nie schodzi, nawet po kąpieli w zimnej wodzie ani trzymaniu wyżej..dobrze, ze jutro lekarz, bo milion pytań mam do niego..
margerita, ja niby chodzę też do państwowego i niby na umawianie się na godzinę, ale rezerwacja kolejki też obowiązuje.. nie ma jak posiedzieć w gabinecie..
margerita126
Ale ja chodze prywatnie i dlatego szlag mnie trafia.
Corin
Mama Trójki :)
Ja mam obie stopy zapuchniete non stop od kilku tygodni, ale bialka nie mam, ciśnienie tez w normie. Lekarz kazał mi zbadać keratyniny. Zobaczymy jak wyjdą. Dziś wyniki.
Marzena197235
corin, Margerita dzieki za informacje jak nie minie do jutra to sie przejde do lekarza, a ja myslałam ze to od moich przedwczorajszych spacerów tak mnie długo trzyma miałam mase spraw do załatwiania w innej miejscowosci , musiałam jezdzic autobusami i duzo chodzic , nogi mnie wieczorem masakrycznie bolały i całe ciało bo to jeszcze taki upał był , ale jak nie minie to lece jutro do lekarza
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
prywatnie też chodzę i też niby na godzinę, ale jeszcze nigdy nie weszłam o czasieAle ja chodze prywatnie i dlatego szlag mnie trafia.
bo ja taka zestresowana jestem i chodzę do dwóch lekarzy (nikomu nie ufam:-))
corin, mnie też lekarz kazał kontrolować ciśnienie, ale i tak mam stresa, ze tylko ta jedna stopa