reklama
margerita126
Fanka BB :)
konwalianka Ty niedowiarku heh .....
Jeśli mowa o białku wiec ja od miesiaca mam ślad i nic mi nie puchnie tzn z lekka kostki ale upały były i piłam jak wielbład.
No ale biore"magiczny"urosept i moze dlatego nic wiecej sie nie rozkreca.Ciśnienie podwyższone i tętnio okolo 116 dzien w dzien z lekka mnie przez to poddusza no ale nic sie nie poradzi.
Jeśli mowa o białku wiec ja od miesiaca mam ślad i nic mi nie puchnie tzn z lekka kostki ale upały były i piłam jak wielbład.
No ale biore"magiczny"urosept i moze dlatego nic wiecej sie nie rozkreca.Ciśnienie podwyższone i tętnio okolo 116 dzien w dzien z lekka mnie przez to poddusza no ale nic sie nie poradzi.
MADZIA
mama majuni i groszka
a ja właśnie wróciłam z zakupów ... i nie zabrałam listy więc kupowałam z pamięci. wyniki są takie że połowy zapomniałam . mój cel spakowana torba do końca tygodnia.
ja też chodzę do lekarza prywatnie i nie weszłam nigdy na czas.
wczoraj mojemu lekarzowi zamontowali nowe usg i uczył się na mnie sprawdzając wszystkie możliwe wymiary , wykresy itd. badanie usg trwało 30 min. ale teraz jestem spokojna
mogę się was zapytać ile płacicie za wizytę : grzebanko + usg
ja też chodzę do lekarza prywatnie i nie weszłam nigdy na czas.
wczoraj mojemu lekarzowi zamontowali nowe usg i uczył się na mnie sprawdzając wszystkie możliwe wymiary , wykresy itd. badanie usg trwało 30 min. ale teraz jestem spokojna
mogę się was zapytać ile płacicie za wizytę : grzebanko + usg
MADZIA
mama majuni i groszka
magia ja nic nie wiem kochana ? dziś wizyta więc lekarz powie co i jakJa odebrałam wyniki moczu - wszystko dobrze, ale obecne ciała ketonowe. Wiecie coś na ten temat? Na 18 wizyta to zapytam gina, ale nie wiem, co o tym myśleć. Psotka, dzwoniłaś już?
psotka odezwij się ......
margerita126
Fanka BB :)
psotko wiec do łózeczka:* nie martw się wszystko będzie dobrze.
Madzia ja za wizytę płace od 100 do 230 zł zalezy.AAA i gratuluje daty porodu szczęsciaro;-)
Madzia ja za wizytę płace od 100 do 230 zł zalezy.AAA i gratuluje daty porodu szczęsciaro;-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej dziewczyny :-) ja dziś mam piekiełko od rana w domu ;-/ przyjaciółki 8mies córcia ryczy co chwile bez powodu... i chce na ręce a ja jej nosić nie mogę;-/ ani na neta wejsc ani nic ;-/ Psocia Niczko będzie dobrze :**
Corin
Mama Trójki :)
Madzia, ja płace różnie. Czasem 90 a czasem 180 to zależy czy robi dokładniejsze USG czy tylko ot tak, żeby sprawdzić czy serducho bije.
Psotka w takim razie do wyrka i doopka w górę :-)
Psotka w takim razie do wyrka i doopka w górę :-)
reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Corin ja dziś gołąbki robie :-)