reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Ja odebrałam wyniki moczu - wszystko dobrze, ale obecne ciała ketonowe. Wiecie coś na ten temat? Na 18 wizyta to zapytam gina, ale nie wiem, co o tym myśleć. Psotka, dzwoniłaś już?

reklama
konwalianka Ty niedowiarku heh .....
Jeśli mowa o białku wiec ja od miesiaca mam ślad i nic mi nie puchnie tzn z lekka kostki ale upały były i piłam jak wielbład.
No ale biore"magiczny"urosept i moze dlatego nic wiecej sie nie rozkreca.Ciśnienie podwyższone i tętnio okolo 116 dzien w dzien z lekka mnie przez to poddusza no ale nic sie nie poradzi.

a ja właśnie wróciłam z zakupów ... i nie zabrałam listy więc kupowałam z pamięci. wyniki są takie że połowy zapomniałam . mój cel spakowana torba do końca tygodnia.:cool2:
ja też chodzę do lekarza prywatnie i nie weszłam nigdy na czas. :wściekła/y:
wczoraj mojemu lekarzowi zamontowali nowe usg i uczył się na mnie sprawdzając wszystkie możliwe wymiary , wykresy itd. :-Dbadanie usg trwało 30 min. ale teraz jestem spokojna :cool2:
mogę się was zapytać ile płacicie za wizytę : grzebanko + usg

Ja odebrałam wyniki moczu - wszystko dobrze, ale obecne ciała ketonowe. Wiecie coś na ten temat? Na 18 wizyta to zapytam gina, ale nie wiem, co o tym myśleć. Psotka, dzwoniłaś już?
magia ja nic nie wiem kochana ? dziś wizyta więc lekarz powie co i jak

psotka odezwij się ......

Hej dziewczyny :-) ja dziś mam piekiełko od rana w domu ;-/ przyjaciółki 8mies córcia ryczy co chwile bez powodu... i chce na ręce a ja jej nosić nie mogę;-/ ani na neta wejsc ani nic ;-/ Psocia Niczko będzie dobrze :**

reklama
Do góry