reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

W poniedziałek pisałam o problemie z jelitkami dzidzi, i wczoraj miałam powtórkowe USG i wszystko w jak najlepszym porządku, także kamień z serca. Także chłopak zdrów, duży, a mamusia szczęśliwa. Jeszcze raz dziewczyny dzięki za dodanie otuchy. Pozdrawiam.

reklama
wydrussia wiem że są rożne sytuacje ale kto zostawia 8 miescięczniaka z kobietą w ciąży . trzeba się nauczyć asertywności i zacząć odmawiać.głowa do góry kochana i nie noś jakos może inaczej ją zabawisz
aniajw super wiadomości

Madzia ja place za grzebanko i usg 150zl-podobno to duzo. Ale lekarza mam fajnego i wesolego. Jedyny jego minus to ze sam od siebie prawie nic nie mowi, za to jak sie go spyta to odpowie szczegolowo na kazde pytanie.

witam mamusie:-)ja dzis spalam okropnie, zasnelam po 1 i wstawalam 4 razy okolo 22 zagrzmialo, blyskalo a popadalo chwile co nic nie dalo tak goraco ze szok ponad 30 stopni:wściekła/y:do tego maly tak kopie ze czasami juz wkurzona siedzie bo ile mozna...ka za wizyte place 80zl;-)
Psota wiec lez,dobrze ze sie nie denerwujesz ja mam taki plan ale zobcze czy mi sie uda;-)
Marzenka dziewczyny maja racje trzeba spr czy nie ma bilaka w moczu lezalam z taka dziewczyna przyszla do szpitala z cisieniem 186/86 dostala leki i miala specjalna diete.
Konwalianka dzieci teraz tak jak mowisz sa bardziej wrazliwe, moja siostra ma prawie 10 lat chce do nas przyjechac ale jak jeszcze niunia nie bedzie bo jest zazdrosna, mowie jej ze strasza przyjedzie na zjazd i ona moze z nia na 2 dni ale pod warunkiem ze plakac bez mamy nie bedzie, zobaczymy co z tego wyjdzie;-)
Jutro mam egzamin a nie chce mi sie siadac do nauki:zawstydzona/y:
co do torby ja nie mam spakowanej:zawstydzona/y:zrobie to w pon bo 16 odstawie leki i juz musze byc gotowa:-D

MADZIA usnęła hi hi usiadła mi na kolankach i sie przytulila i padła :-)więc mam jakieś 1,5 godz dla siebie :-D do tego czasu to jej mamuśka wróci bo do 12 ma zajęcia tylko :-)
Aniajw super że wszystko ok :-) kurcze ciężarne a narażane na taki stres ;-/
Anulka hej Kochana :** trzymam kciuki za jutrzeszy egzamin :*

Magia, Wydrusia dziekuje:-)mam nadzieje ze pojdzie.
Ugotowac sie mozna, przyszedl listonosz z podkladem a ja jak zawsze z w biustonoszu dobrze ze sie ubralam zanim poszedl:-D
Ja chyba teraz tez nie dalabym rady z takim maluchem:zawstydzona/y:

Madzia, ja płaciłam 200zł, ale odkąd wystawia mi paragon, to wzrosło do 220zł..a w środę wymaz, więc zapłacę i 260zł - zdzierca;-) zawsze mam usg i badanie, a przed tym wszystkim 30minutowy wykład co się akurat dzieje w danym miesiącu i na co zwracać uwagę.. Paweł mówi, że haracz za poród trzeba zapłacić i w sumie tak do tego podchodzimy:-D
aniajw super wieści
psocia to dupka w górze i leżymy
Anula, marsz do nauki! :tak:

reklama
Magia Anulka :-) jakos sobie poradziłam i Wy dałybyście radę :-)
Konwalianka ja chodzę na kase chorych i też mam za każdym razem USG z 20 min wykład i czasem jedna wizyta zajmuje ok 40-60 min :-)

Do góry