reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Spoko nie ma co panikować masz rację sis :tak: z rozwarciem chodzą dziewczyny więc takie odejście nawet czopa to nie od razu poród ;-)
Ale będę musiała męzowi w tym sexi stroju zrobić fotkę nawet w skurczu moim hahaha :-D:-D taki zielony ludek z niego będzie hahahahaha
Ja z rana pogadałam z moją córcią,że wcześniej niż za 6tyg niech nie wyłazi i siedzi tam w ciepełku :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Konwalianko, ciekawe, czy kiedyś same będziemy tak potrafiły postawić się do pionu;)

Sestinko, już od jakiegoś czasu torba stoi i czeka;) Ale ja i tak trzymam się tego, że przyda mi się dopiero za minimum dwa tygodnie;)

Sis, pewnie, że tak! A co mi panika da, jak będzie się miało zacząć, to i tak się zacznie, szkoda stresować maluszka i siebie.

Cześć Brzucholki !-życzę Wszystkim miłego dnia i niższych temperatur. U mnie dzisiaj trochę chłodniej ale słonecznie. Mam dzisiaj pracowity dzień. Powinnam spakować torbę do szpitala, sprzątnąć mieszkanie i nagotować żarcia swoim "dzieciom". Właśnie wstawiłam pościel do prania. :-D
Mam tylko nadzieję, że nie zabraknie mi natchnienia i moje plany nie spalą na panewce jak ostatnio :-)
A na jutro mam w planach kino-chyba ostatnia wizyta przez dłuższy czas :zawstydzona/y:

Konwalianko no właśnie, matce zawsze serce pęka jak jej dziecku jest żle, czy ma 6, 9 czy 20 lat:tak: Mój synek ma 6 lat, gra na pianinie i zawsze przy byłam - na egzaminach i koncertach.

Konwalianko-niech siostra wytrzyma. Moja córka dwa lata temu (miała 11 lat) pojechała pierwszy raz na kolonie do Wisły. Pojechała w czwartek w południe a w piątek już był telefon, że jest źle. Już z mężem byliśmy nastawieni, że w sobotę jedziemy po nią, a ode mnie do Wisły jest 12 godzin jazdy w jedną stronę. Ale daliśmy na przeczekanie i już w piątek wieczorem było lepiej a w sobotę rano całkiem ok. Pomijając zwierzątka typu karaluchy w pokoju. :-D

Witam brzuchatki :-)

Madzia, gratuluje terminu - to prawie na moje urodziny ;-)
Psota, nie denerwuj się, tak jak dziewczyny mówiły, to bez czopka można chodzić i kilka tygodni :-)

Jejku, jaka obolała jestem od rana. Miednica mnie boli i stopy mnie bolą. A poza tym tak sobie właśnie myślę o tych skurczach przepowiadających czy jakiś tam innych, i tak mnie zastanawia czy ja je już mam... Bo z jednej strony mam taki ból wieczorami że czasem aż stękam, i na początku myślałam że to Filip mnie kopie po pęcherzu, no ale to się zdarza codziennie i nie wiem czy on tak sobie uplanował na wieczór kopać, czy może to coś innego. No a poza tym to się dzieje o mniej więcej stałej porze, więc już zgłupiałam.

reklama
Konwalianko, no to dobrą strategię przyjęłyście, hehe:) kurcze, że ja mam tylko braci;)

Magia, co prawda Dawidek jest moim pierwszym dzieckiem, ale mam 6-letniego braciszka, więc siłą rzeczy traktuję go, jak synusia;) Jeździ na kartingach i trenuje judo, zawsze woziłam go na treningi i jeździłam z nim na wszystkie wyścigi i zawody, a teraz, jak nie mogę, to też czuję takie ukucie w serduszku, więc doskonale rozumiem, że Ci dziwnie, że nie możesz być na koncercie synka.

Aneta, nie denerwuję się, jestem wyjątkowo, jak na mnie, spokojna;)

Uciekam do internisty po skierowanie na badania. O10 zadzwonię do gina, a później napiszę Wam co powiedział.

Ostatnia edycja:
Do góry