reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin -no no kochana....zapomniałaś o mnie! Ja też mam termin na koniec lipca, na 23 (wg mnie, bo krótkie cykle) a wg lekarzy 25 lipca (bo liczą 28dni cyklu - ta.......jakby to było 28 to bym tu z Wami nie gadała...)

margerita - u mnie też szyjka długa i zamknięta, owszem, jest zmiękczona, ale przy kolejnej ciąży to normalne. Leją się dzieciaki? Ja z siostra też sobie nie szczędziłyśmy razów....:p

tusiaczek - 2 lata to świetna różnica wieku! Dzieciaczki są mądre, ale szybciej się przestawią na to, że teraz będzie jeszcze ktoś.....że już nie będzie sama. Potem, im dziecko starsze, tym może być trudniej, bo będą bardziej świadome, może zazdrosne. A bóle - mnie też czasem krocze pobolewa, nie martwiłabym się tym za bardzo, ale na zimne też czasem trzeba podmuchać i lekarza można nawiedzić.

Nie mam dziś weny do prasowania, dla odmiany wstawiłam jeszcze dwie pralki - udało się wyprać Majki ulubioną przytulankę, na razie nie zauważyła jej braku, suszy się na słoneczku, więc wygląda na to, obejdzie się bez płaczu ;-)
A po 14 mężuś ma po nas przyjechać i podrzucić do miasta, do CH - Maja ma obiecane frytki, piłki i ah...raz jest się dzieckiem - lalkę Barbi :D A w domu będą czekać Deplo Duplo ;-)

kkasiulka hej:* ciesze sie ze u Ciebie juz jest ok ufffff oszczędzaj sie kochana.
No to Majunia będzie miała wypasiony dzien dziecka tez jestem tego zdania ze dzieciom nie ma co załować;-)
U nas dzien dziecka przeniesiony syn do soboty na zielonej szkole ...córce kupie coś słodkiego a jutro lub pojutrze wraca mój mąz i kupujemy im mega wypasioną trampolinę.:-p jest do 100 kg więc sie jeszcze załapie:-D
No dzieciaki sie tłuką jak jasna cholerka ale co sie dziwić ja z bratem tez sie lałam tzn on mnie:confused2:

wiecie, z tym biciem, to normalne jest, ja najmłodsza jestem, mam dwie starsze siostry, rodziłyśmy się co 3 lata i naszych bijatyk nigdy nie zapomnę..jak np. siostra mi butem przywaliła, a tamte naparzały się lampką i teraz obie mają blizny nad łukiem brwiowym:-D to były czasy.. do tej pory wspominamy jak to fajnie było..

a i ciekawe książeczki Książki dla dzieci - Oczami Maluszka, świat oczami dziecka

Ostatnia edycja:
Corin - pomysł klubu dobry, ale jeśli mam być szczera wolałabym żeby nie istniał on zbyt długo :p
konwalianka - truskawki po 1,99zł?? to ja nieźle dzisiaj przepłaciłam 7,50!! A dobre chociaż? :)

Ja bóli póki co nie mam, ale pewnie wszystko przede mną. W końcu to 32 tydzień..

tusiaczku express z Ciebie:nerd:

konwalianka hahaha no tak to były czasy a co do łuku brwiowego ja tez mam ślad jak mnie brat pchnął na róg maszyny do szycia:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry