reklama
margerita126
Fanka BB :)
konwalianka wiec do łozeczka kochana leż i odpoczywaj .
Ja swojego szpitala nie oglądam bo znam go na pamięc rok temu tam gościłam ......z resztą u nas jest mega brzydko i nie ma co oglądać buuuu.
A co do truskawek to ja juz sie przejadłam i od dziś mowie im stop
Ja swojego szpitala nie oglądam bo znam go na pamięc rok temu tam gościłam ......z resztą u nas jest mega brzydko i nie ma co oglądać buuuu.
A co do truskawek to ja juz sie przejadłam i od dziś mowie im stop
Ostatnia edycja:
tusiaczek1987
Mama Zuzi
No właśnie zazdrość nie unikniona..... staram sie ją przygotowywac ze bedzie dzidzia,z e jest w brzuszku to przychodzi całuje głaska ale mysle ze łatwo nie bedzie..... co do tych bóli to jest problem bo ja nie mam jeszcze popranych i poprasowanych ciuszków dla bobasa tyle tylko co je przyniosłam stanie jest trudne..... lekarz powiedział bym sie zgłosiła do niego bo to moze byc zapalenie pochwy
Konwalianko cena truskawek swietna! u mnie na rynku po 8zl sa nadal. W ogole to nie wiem gdzie Wy takie tanie rzeczy kupujecie, jak nie japonki to truskawki... Ja chyba nie mam szczescia do tekich promocji
A co do szpitali to ja chyba wole nie ogladac Bede miala czas przyjrzec sie dokladnie jak zaczne rodzic
A co do szpitali to ja chyba wole nie ogladac Bede miala czas przyjrzec sie dokladnie jak zaczne rodzic
Ostatnia edycja:
katerina84
Witam w ten cholernie upalny (przynajmniej u mnie) dzień! ;-)
A pamietam jak kilka miesiecy temu pisalam, ze chcialabym by bylo juz cieplutko... Kurde, ale nie az tak!!! Masakra!!!
A z tych milszych rzeczy - wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka, dla Was kochane i dla Waszych maluszków! :*:*:*
A pamietam jak kilka miesiecy temu pisalam, ze chcialabym by bylo juz cieplutko... Kurde, ale nie az tak!!! Masakra!!!
A z tych milszych rzeczy - wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka, dla Was kochane i dla Waszych maluszków! :*:*:*
balkan
właśnie osiągnęłam szczyt roztargnienia ciążowego..... depiliuję się przed wizyta kremem.... posmarowałam rzecz samą, odczekałam 10 mim, scieram i nic..... spoglądam na tubkę - krem PO depilacji..... no i całą procedurę muszę powtarzać od początku..... a nie jest to łatwe....
tusiaczek1987
Mama Zuzi
a u mnie buuuurza!!!!
Balkan Nie martw sie, zdarza sie nawet najlepszym Ja bym dzisiaj prawie na szczoteczke do zebow nalozyla krem przeciwko rozstepom, bo stal akurat na wierzchu NA szczescie w pore zalapalam ze to nie to
tusiaczek zazdroszcze burzy! u nas tez by sie przydala.
tusiaczek zazdroszcze burzy! u nas tez by sie przydala.
reklama
MADZIA
mama majuni i groszka
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dwłaśnie osiągnęłam szczyt roztargnienia ciążowego..... Depiliuję się przed wizyta kremem.... Posmarowałam rzecz samą, odczekałam 10 mim, scieram i nic..... Spoglądam na tubkę - krem po depilacji..... No i całą procedurę muszę powtarzać od początku..... a nie jest to łatwe....