reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Hej... ale spałam dziś... super !!!
Już jestem po wizycie teściów i siostry męża, przyjechali do Amelki z życzeniami i z drobnym upominkiem :-)
Mailuj no nieźle się nadenerwowałaś przez to KTG... zresztą ta nasza służba zdrowia to ją w kosmos posłać... aby, kasa i kasa ja nie wiem na co te nasze składki zdrowotne idą...eh szkoda słów, ale najważniejsze że z Krzysiem wszystko dobrze
Już jestem po wizycie teściów i siostry męża, przyjechali do Amelki z życzeniami i z drobnym upominkiem :-)
Mailuj no nieźle się nadenerwowałaś przez to KTG... zresztą ta nasza służba zdrowia to ją w kosmos posłać... aby, kasa i kasa ja nie wiem na co te nasze składki zdrowotne idą...eh szkoda słów, ale najważniejsze że z Krzysiem wszystko dobrze
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Mailuj a to bezczelni ludzie ;-/ ja za KTG nic nie płaciłam... a ile Ci wzieli za KTG?
balkan
Fanka BB :)
Mailuj, to paranoja jakaś, że Ci płacić kazali..... przeceiż mogłas tak po prostu z ulicy się zjawić mówiąc, że ruchów nie czujesz i muszą sprawdzić..... szok jakiś.... ale najważniejsze, że wszystko OK...
Anula, z gazem nie ma żartów, więc sie nie dziwę, że chłop się zdenerwował.....
Anula, z gazem nie ma żartów, więc sie nie dziwę, że chłop się zdenerwował.....
mailuj
40 złotych , wzięlam fakturę, zrobię mała medialna aferę. A dupa, wykorzystam swoje znajomości, juz ie dla siebie ale dla inych babeczek. I oczywiście sprawdza się to co mowiłam jak tylko mama wyjeżdza na urlop- ona pracuje w tym szpitalu- to cos się dzieje...
Anula1989
Mailuj wyobrazam sobie co przeszlas, masz racje trzeba to naglosnic. U mnie z tym problemu nie ma robia ktg nawet 2 razy.Ostatnio gdy bylam w szpitalu dziewczyna zglosila sie ze nie czuje ruchow zaczeli biegac przy niej robic usg, ktg a tu cholera kasa wazniejsza niz dzieckoa gdyby jaksa tam trafila babka z ulicy i np nie miala portfela bo byla na spacerze, odprawiliby ja z kwitkiem?
Balkan wiem wiem, moze to przez te upaly ledwo funkcjonuje...
Balkan wiem wiem, moze to przez te upaly ledwo funkcjonuje...
Corin
Mama Trójki :)
Mailuj, jestem w szoku. W poprzednich ciazach miałam pod koniec Ktg na każdej wizycie, nigdy nie musiałam za to płacić, nigdy nikt nie powiedział ze KTg jest tylko dla przeterminowanych. Normalnie aż mi sie ciśnienie podniosło.
Ja tez nie wiem gdzie wy takie tanie zakupy robicie. Ja dziś chciałam kupić bob, ale jak mi pani podała cenę 37zl/kg to od razu mi przeszło...
No i tym razem zamiast ktg wyskoczylo mi KGB hahahaha
Ja tez nie wiem gdzie wy takie tanie zakupy robicie. Ja dziś chciałam kupić bob, ale jak mi pani podała cenę 37zl/kg to od razu mi przeszło...
No i tym razem zamiast ktg wyskoczylo mi KGB hahahaha
Ostatnia edycja:
maqnio
Mamusia Różyczki
Hej Bąbelki!!
wszystkiego Naj dla Naszych Maluszków w brzuszkach!!!i dla wszystkich dzieciaczków Lipcóweczek, któe już są na świecie!!
sestinka dziekuje, dzis co prawda usnelam ok 3 nad ranem dopiero, ale przynajmniej bez ryczenia sie obyło
madzia &&& za wizyte!!!
balkan super powmys z ta imprezka, oby wszystko sie udało!!
anula &&& za examy!!
mailuj wariaci w tym szpitalu jak nic, no ale najwazniejsze ze maly zdrowy!!
wszystkiego Naj dla Naszych Maluszków w brzuszkach!!!i dla wszystkich dzieciaczków Lipcóweczek, któe już są na świecie!!
sestinka dziekuje, dzis co prawda usnelam ok 3 nad ranem dopiero, ale przynajmniej bez ryczenia sie obyło
madzia &&& za wizyte!!!
balkan super powmys z ta imprezka, oby wszystko sie udało!!
anula &&& za examy!!
mailuj wariaci w tym szpitalu jak nic, no ale najwazniejsze ze maly zdrowy!!
Mailuj ja byb zaplacila zeby wiedziec co z maluszkiem apotem bym golymi rekami ta babe zabila! W ogole nie rozumiem sytuacji... Przeciez mialas skierowanie! Jak idziesz na badania ze skierowaniem to jak moga kase za to chciec
Moj gin ma u siebie w gabinecie KTG, wiec tez inaczej...tylko ze ja chodze prywatnie i jak czytam czasem co Wy przezywacie to widze ile mi nerwow zaoszczedzil prywatny lekarz.
Moj gin ma u siebie w gabinecie KTG, wiec tez inaczej...tylko ze ja chodze prywatnie i jak czytam czasem co Wy przezywacie to widze ile mi nerwow zaoszczedzil prywatny lekarz.
reklama
mailuj
Ania ja się lecze prywatnie i to dlatego. Ja tez bym od razu zapalcila tylko kasa jest na 2 koncu szpitala i balam sie o małego. Badanie było ajwazniejsze