reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Czesc glodomorki:-)
Ja sie dzisiaj tak wyspalam jak juz niepamietam kiedy:-) Ciekawe od czego to zalezy, raz spie jak zabita a raz wcale...
Ja dzis mam wrazenie, ze ktos zrobil sobie moja laleczke woodo (czy jak to sie tam pisze:-p) i wbija mi szpilki w krocze:baffled:
Bolesne i dziwne uczucie ale szybko mija, tylko nie znam dnia ani godziny kiedy znowu mi ktos szpilke wbije..

zorah-no właśnie, najgorzej wstać, lekarz każe leżec jak najwiecej tylko ze to jest nie do zrealizowania gdy ma sie samodzielny dom i dziecko..... boje sie bo niepotrzebnie czytałam w necie o tym rozluźnianiu spojenia a to nie ciekawe ale zgadzaja sie objawy.... chyba dzis sie przejde do lekarza bo nie zasne:)

Madzia, margerita ja z mazur jestem ale losik wypchnął mnie w centralną Polskę ale jeżdzę i korzystam z uroków mojej wsi i jedzonka babuni i tęsknię , tęsknię.... następnym razem się odezwę :zawstydzona/y:
tusiaczek ja od jakiś dwóch tyg mam taki ból i narazie nie przechodzi :-(
margerita rzeczywiście Kubuś jest duży ...ale wszyscy mnie pocieszają że silny co ja najlepiej czuję i moje żebra:-D:-D:-D mi termin z 31.07 po usg przesunął się na około 14.07 :happy::happy::happy: ale podobno nie ma reguły!!!!

witam:-)troche mnie nie bylo ale teraz moge troche chodzic i dokupuje ostatnie rzeczy do tego mam jeszcze 2 egzaminy:tak:zaczelam miec skurcze przepowiadajace czasami bola...
Za 2 tyg odstawiam leki i pewnie zaczne w ciagu tyg rodzic:-)
A co do terminu ja mam na 2 lipiec, pozniej na usg wyszedl koniec czerwca ale lekarz na to nie patrzy;-)co do wagi moj w koncowce 34 tyg mial jakies 2,5 kg

No z tego co czytam to wiekszośc z was ma te bóle.... eh.... ja myslałam ze to cos niedobrego bo pierwsza mija ciąża była bardzo hmm...bezbolesna:) teraz ciagle sie czegoś obawiam...Mam termin na 17 lipca i coraz bardziej obawiam sie co to bedzie po porodzie..... jak maleństwo przyjmie moja 2 letnia córa..... czy sie "cofnie" ? teraz jest bardzo samodzielna, wszystko chce sama.... kocha dzieci ale jak mama sie zbiza do dziecko to juz nie fajnie:) eh.... chyba za wczesnie sie zdecydowałam

Madzia, margerita ja z mazur jestem ale losik wypchnął mnie w centralną Polskę ale jeżdzę i korzystam z uroków mojej wsi i jedzonka babuni i tęsknię , tęsknię.... następnym razem się odezwę :zawstydzona/y:
!
jak następnym razem się będziesz wybierać pisz to moze jakies małe mazurskie spotkanko

reklama
Madziu popuszczanie podczas ciązy podobno jest normalne hahah wiec sikaj nie żałuj:-D
Ania hej ;-) moje przepowiadające tez juz bolą a co najgorsze idą z krzyża:eek:
baya zazdroszcze Wam tych mazur łojjjjjjjj

Do góry