reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Marzena- straty są milionowe, a dopiero co szpital co z długów wyszedł.... najbardziej to sie martwiłam o ten oddział połozniczy i noworodkowy bo przeciez te malenstwa trzebaby było wynosic i jak jakies rodzące by były?wole sobie tego nie wyobrażac.:-( a nad oddziałem połozniczym jest oddział dzieciecy gdzie tez są chore dzieciaczki przeciez...widziałam to wszystko wczoraj na własne oczy i mi sie aż słabo robiło ja widziałm tych wszystkich chorych ludzi - normalnie na łózkach pod gołym niebem byli. straszna tragedia.

reklama
Może i macie rację :-D Jutro muszę odkurzyć na bank, bo mama przyjedzie :-)
Właśnie oglądałam jakie McDonaldy maja w innych krajach i zrobiła mi się ochota na takiego BigMaca :-D

Hej słońca, wchodzę i co Widzę? Znów jecie :-D jesteście niezmordowane :-)

Wszystkiego najlepszego dla brzuszkow ;-) i dla was tez w końcu każda z nas jest dzieckiem rodziców ;-)

Jabbym chciała urodzić tak za 4 tyg. Już mam dość brzucha, ciężaru, zapuchnietych nóg itd. Chciałabym dotrwac do 38 tyg a potem fru i po zawodach. Nie wyobrażam sobie jeszcze 8 tygodni :-(

Ostatnia edycja:
Madzia trzymam kciuki za wizyte i za termin cc...ja swojego dr jutro pomolestuje zeby w koncu sie okreslił:eek:
zorah no biedne dzieciątka jejuu masakra jakaś.

A ja musze sie pochwalić ze w koncu skonczyłam prać i prasowac rzeczy dla małej ....troche mi to zajęło:-D lenistwo górą niestety.Opierniczyłam z 6 kanapek i w koncu czuje sie spełniona:sorry:

i dla was tez w końcu każda z nas jest dzieckiem rodziców ;-)

Ja już po 8 rano smsa od taty dostałam z życzeniami :-D A potem mama zadzwoniła też z życzeniami :-)

Jabbym chciała urodzić tak za 4 tyg. Już mam dość brzucha, ciężaru, zapuchnietych nóg itd. Chciałabym dotrwac do 38 tyg a potem fru i po zawodach. Nie wyobrażam sobie jeszcze 8 tygodni :-(

Też tak sobie planowałam, że chciałabym urodzić w 39 tygodniu... Akurat byłoby na urodziny chrześniaka, hehe :-)

:baffled:Pffff a juz sie łudziłam ze "wymusze" pare dni wczesniej bo według usg termin wychodzi na 5 lipca. Kurcze to niesprawiedliwe bo przeciez a to owulacja mogła być wczesniej a to cykle dłuzsze :confused2:

Hello! :)
Moja gin też sugeruje się terminem wg OM. Pytałam ją nawet ostatnio o to bo ja z OM mam 28 lipiec, z pierwszego usg (potwierdzającego ciążę) 2 sierpnia, a wg usg w 30 tyg mam na 17 lipca! Powiedziała, że kieruje się terminem wg OM i można brać pod uwagę też pierwsze usg, bo im później to ten termin wg usg może się bardziej różnić, dzieciaczki różnie rosną. Więc pewnie rozpakuję się pod koniec lipca.. chyba sama tu zostanę..

reklama
Do góry