reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

witam

mimi musisz chyba jednak postawic na swoim .

mailuj trzymam kciuki za wizytkę .

ja też dzisiaj mam wizytkę na 16: 30. bardzo się dzisiaj denerwuje :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

dziewczyny maj zakończony, obietnica dotrzymana:) wszystkie w dwupakach:)
hurrrrraaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
He he własnie nie mogę bo te badania można zrobić tylko w szpitalu w Klinice przyszpitalnej , Poradni Ciąży Wysokiego Ryzyka a tam sobie lekarze strajkują od 3 tygodni,a bez wyników badań mój gin nie chce decydować jakie leczenie tego ciśnienia itp.Tylko,ze wizytę tam z racji cholernego strajku mam przekładaną już 3 raz i niewiadomo kiedy będzie koniec strajku,więc tak sobie mogę czekać do końca ciąży.Zatem będę na nim wymuszać niech podejmie jakąś decyzję bo ja jestem w kropce już.

Witam porannie:) u mnie dzis znowu piękny, gorący dzień sie zapowiada..
Jaki ja miałam dziś sen pokręcony.. mój kolega z podstawówki tez był w ciąży, a ja urodziłam małego szczeniaczka, potem poszłam do łazienki, a tam dalej mi sie coś ruszało w brzuchu i mówiłam że to malutka he.. a ten piesek sobie biegał:) no i brzuch miałam mały już i było na nim kilka rozstępów :szok: mam nadzieję, że ich nie będzie heh..

Ale w sumie to mnie ostatnio skóra na około pępka swędzi niemiłosiernie..żeby tylko nie pękła heh, bo jest bardzo delikatna już..

Zamówiłam sie wczoraj do fryzjera na farbę i podcięcie na 14 czerwca..ostrzegłam go, że jak nie przyjde, to wiadomo o co chodzi:) śmiał sie:)

mimi, chorerka jak mózna narazać zdrowie pacjentów, przecież ciśnienie w ciązy jest groźne dla was obu! nie rozumiem jak mogą ciezarnej odmówić tak ważnych badań! chore to, jak by się coś stało to byłoby ich winą.. jejku dobrze, że u nas nie strajkują akurat..

MADZIA, to trzymam kciuki za dzisiejszą wizyte!

HAHA, no to która pierwsza w kolejce do czerwcowego rozpakowania??

Ostatnia edycja:
Sestina, nie mam jakos mnie dzis nie "pociągaja" heh
Ciastka sobie jem tak na poczatek dnia:) potem pomysle o śniadanku jakimś dobrym..

Własnie mi napisali, że moga wysłać łozeczko dopiero 8czerwca, no cholera sie wkurzyłam..bo juz i tak ponad dwa tyg czekałam! no ale co zrobić, musze czekać, bo teraz nigdzie indziej juz wcześniej nie zamówie.. to będzie ponad trzy tyg! jejku a jakbym sobie zamawiała w 37tyg? zamówi sobie człowiek wcześniej żeby miec gotowe wszystko a ty takie coś! no oczywiście przepraszają i jeśli nie mogłabym czekać to zwrócą mi kasę..ale na co mi ta kasa, jak łozeczka u mnie w sklepach nie ma takiego jak chce!

Ostatnia edycja:
Dzien doberek urodziny udane z Małzem :) romantyczne ... mimo upalnej nocy
Dodi Misiu jak sie czujesz ?
Jana 14czerwca mam wizyte ... :)jeszcze tylllllllllle czasu :((( a ja sie zastanawiam jak sioe ma Waldus ... :( dluuuzyy sie ten czas BARDZO

dodi ja bym chciała po II połowie czerwca . ale jak wyjdzie nie wiem, mam nadzieję że dziś lekarz ustali mi termin
vero fajnie że się urodzinki udały
sestina właśnie słucham ;-)
balkan robiłaś już tę imprezkę
a ja jeszcze w łóżku :eek:

reklama
Do góry