reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hello Brzuchatki!

Buzie w Brzusie z okazji Dnia Dziecka! Ja dziś się obudziłam razem z mężem po 6-tej i tak już mi się nie chciało zasnąć.....

ale oczywiście chce mi się jeść!!! :)

Mailuj, kciukasy za wizytę, super, że wyniki książkowe!

Doberek laseczki bąbelki i dla najmniejszych wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjj z okazji Dnia Dziecka :*:*:* :-D
konwalianka Boszzz całe szczęście ,że tak to się skończyło :*:*:*:* uważaj na siebie !!!
mailuj dawaj szybko znac po wizycie co i jak hihi :-D
balkan ja też mam "ssanie" z rana strasznie aż burczy mi czasami w brzusiu :zawstydzona/y::-D
No a u mnie mąż dziś wolne ma ,bo mu na dachu wczoraj pył wpadł i dziś idziemy do okulisty bo oczywiście u mnie w szpitalu nie ma okulisty :wściekła/y::-(
Burza wczoraj była dziś znów się zapowiada zimnawy dzień więc jest czym oddychać buziam Was mocnooooo :*:*:*

Dzień doberek:)
ja wreszcie dziś pospałam , możne dlatego ze ok 22 wróciliśmy z wieczornego spacerku wiec o północy padłam i tylko raz o 4 wstałam do wc. Za to dopadł mnie allergen lipowy i smarkam:(
Maqnio mam nadzieję że dziś bez " łezek " noc:)
Miłego dzionka mamom i naszym pociechom:)

Orchi, zazdroszczę tej burzy i tego zimnaweg dnia - u nas raczej dzień ciepławy się zaczyna..... :( a z małżem konieczie do okulisty idźcie - ja pamiętam, jak kiedyś Markowi coś do oka wpadło i też okulista musiał wyciągać.....

Hej Sestina, współczuję alergii......

balkan dziwne wogóle to bo do tej pory caą wiosnę nic a nic ( a zwykle smarkam i swędzi gardło już od pocz. kwietnia) ale najwidoczniej lipa jest dla mnie najmocniej uczulająca;) Mam nadzieję ze dzis po deszczu pyłki opadną i nie będę zakatarzona;)

maz odebral mi wyniki- jest dobrze, zelaza duzo takze mała moze zapasy robić, naut i leuko nieznacznie podwyzszone ale to zwłaszcza w III trym normalne. No i bakterii w moczu niet i Ph wreszcie nieco spadło. Brałam żurawit-moze dlatego...

Ostatnia edycja:
Niestety znów wizyta się nie odbyła bo strajkują dalej,jutro idę do gina coprawda nie mojego ale zamierzam sobie z nim poważnie pogadać co mam zrobić w takiej sytuacji,kiedy od 3 tyg nie mam możliwości nie ze swojej winy zrobienia badań:(Ostatnio położna mi doradziła,ze powinnam się domagać usg i ktg skoro jestem zmuszona czekać tak długo na badanie i tak chyba zrobię,przynajmniej będę wiedziała co z małym i już.Myslę,ze to jest jakieś rozwiązanie.

reklama
Do góry