reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Aniaa, ja mieszkam pod Poznaniem, w okolicach Toru Poznań i giełdy i już wiesz gdzie;) A mogę zapytać do którego z lekarzy chodzisz z Polnej?

Wiem gdzie, moj maz pracuje w tamtych okolicach:D Przezmieroro, wysogotowo i te rejony;)
A chodze do dr Hadasia.
Uciekam, bo mezus zaraz bedzie. Do juterka dziewczyny!

W Przeźmierowie:) Może się kiedyś spotkamy na wyścigach na Torze:) z wózeczkami, hehe;)

Ja też zmykam, dobrej nocy Lipcóweczki!

Mamma mia dochodzi 2ga a ja spac nie moge... a wczesnie trzeba wstac bo ta glukoze musze wypic:/ co tu robic chyba pojde do kuchni i bede ja ogarniac:/ masakra zamiast teraz wysypiac sie to juz cwiczenia nieprzespanych nocy.. a maly wierci sie w brzuszku...

Hej brzucholki!Ja dziś pół nocy nie spałam,mały dokazywał:)bardzo ciężko mi zasnąć.Wstałam właśnie bo idę na te badania do poradni w szpitalu odnośnie tego podwyższonego ciśnienia.Kochane trzymajcie kciukasy!Jak wrócę to się zamelduję co i jak.Miłego dnia Wam wszystkim życzę!!

hej kochane, ja też już na nogach..także wybieram się zaraz na badania..dzisiaj się czuję znacznie lepiej, maluszek śpi..
wczoraj mój mąż mnie zaskoczył swoją spostrzegawczością :)

leżymy w łóżku, przysuwa się do mnie, obejmuje po czym stwierdza:
- kurcze, jak ten mały mnie denerwuje, przez niego nie mogę się do Ciebie przytulić, rozdziela nas, już sobie rości prawo do mamy:-D ale mówię Wam tak słodko to powiedział, że myślałam, że padnę..
na szczęście mały nie słyszał, bo spał i nawet fakt, że P przyłożył rękę do brzucha, go nie obudził..

miłego dnia łakomczuchy..ja dzisiaj planuje zakupić produkty do ciasta drożdżowego, tak mnie wczoraj wkręciłyscie

Dzień dobry jak ja Wam współczuje tych nieprzespanych nocy:baffled: ale chociaz organizm Wam sie przestawia a u mnie.... hmmmm spie w dzien spie w nocy:eek: i wiecznie mi mało.
konwalianko ciesze sie ze u Ciebie z samopoczuciem juz lepiej ja niestety mam podobne jazdy ....omdlenia..mdłosci itd .W ogóle nie moge wychodzic na słonce :nerd:

Dziś Dzień Dziecka więc życze Waszym i Moim bąblom wszystkiego najlepszego.

reklama
Ja dziś dzien zaczęlam od nutelli z dzieckiem :-) Podzieliło się z mamą slodkimi prezentami :-) Na 8.15 mam wizytę, odebralam wczoraj wyniki i okazalo się, że mam lepsze niż przed ciążą ;-) nawet hemoglobina w normie. Miłego dnia Wam i dzidzkom małym. Mają swoje świeto :-)

Do góry