reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Jejkuuuuuuu, wszystkie spiochy juz śpią, a potem, że rano dospać nie możecie
Och tez sie klade zaraz, bo dzis nie spałam juz OD RANA hehe.. pa
Och tez sie klade zaraz, bo dzis nie spałam juz OD RANA hehe.. pa
A
Anulka198424
Gość
Mamma mia dochodzi 2ga a ja spac nie moge... a wczesnie trzeba wstac bo ta glukoze musze wypic:/ co tu robic chyba pojde do kuchni i bede ja ogarniac:/ masakra zamiast teraz wysypiac sie to juz cwiczenia nieprzespanych nocy.. a maly wierci sie w brzuszku...
Mimi36
Hej brzucholki!Ja dziś pół nocy nie spałam,mały dokazywałbardzo ciężko mi zasnąć.Wstałam właśnie bo idę na te badania do poradni w szpitalu odnośnie tego podwyższonego ciśnienia.Kochane trzymajcie kciukasy!Jak wrócę to się zamelduję co i jak.Miłego dnia Wam wszystkim życzę!!
konwalianka
Mały bąbelek
hej kochane, ja też już na nogach..także wybieram się zaraz na badania..dzisiaj się czuję znacznie lepiej, maluszek śpi..
wczoraj mój mąż mnie zaskoczył swoją spostrzegawczością
leżymy w łóżku, przysuwa się do mnie, obejmuje po czym stwierdza:
- kurcze, jak ten mały mnie denerwuje, przez niego nie mogę się do Ciebie przytulić, rozdziela nas, już sobie rości prawo do mamy ale mówię Wam tak słodko to powiedział, że myślałam, że padnę..
na szczęście mały nie słyszał, bo spał i nawet fakt, że P przyłożył rękę do brzucha, go nie obudził..
miłego dnia łakomczuchy..ja dzisiaj planuje zakupić produkty do ciasta drożdżowego, tak mnie wczoraj wkręciłyscie
wczoraj mój mąż mnie zaskoczył swoją spostrzegawczością
leżymy w łóżku, przysuwa się do mnie, obejmuje po czym stwierdza:
- kurcze, jak ten mały mnie denerwuje, przez niego nie mogę się do Ciebie przytulić, rozdziela nas, już sobie rości prawo do mamy ale mówię Wam tak słodko to powiedział, że myślałam, że padnę..
na szczęście mały nie słyszał, bo spał i nawet fakt, że P przyłożył rękę do brzucha, go nie obudził..
miłego dnia łakomczuchy..ja dzisiaj planuje zakupić produkty do ciasta drożdżowego, tak mnie wczoraj wkręciłyscie
margerita126
Dzień dobry jak ja Wam współczuje tych nieprzespanych nocy ale chociaz organizm Wam sie przestawia a u mnie.... hmmmm spie w dzien spie w nocy i wiecznie mi mało.
konwalianko ciesze sie ze u Ciebie z samopoczuciem juz lepiej ja niestety mam podobne jazdy ....omdlenia..mdłosci itd .W ogóle nie moge wychodzic na słonce
Dziś Dzień Dziecka więc życze Waszym i Moim bąblom wszystkiego najlepszego.
konwalianko ciesze sie ze u Ciebie z samopoczuciem juz lepiej ja niestety mam podobne jazdy ....omdlenia..mdłosci itd .W ogóle nie moge wychodzic na słonce
Dziś Dzień Dziecka więc życze Waszym i Moim bąblom wszystkiego najlepszego.
reklama
mailuj
Ja dziś dzien zaczęlam od nutelli z dzieckiem :-) Podzieliło się z mamą slodkimi prezentami :-) Na 8.15 mam wizytę, odebralam wczoraj wyniki i okazalo się, że mam lepsze niż przed ciążą ;-) nawet hemoglobina w normie. Miłego dnia Wam i dzidzkom małym. Mają swoje świeto :-)