reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Cześć Brzusie:-)
Dziś wracam do żywych! Wreszcie opuściła mnie biegunka. Ale wczoraj wymęczyła mnie tak konkretnie i miałam bóle podbrzusza takie jak na @:wściekła/y:
Jutro mam wizytę to zapytam gina, może mi się tam jakaś bakteria nawraca?

A co do porodu to z jednej strony chciałabym w II połowie czerwca, bo kończę 37 tydzień 18 czerwca, z drugiej strony mam jeszcze tyyyle do zrobienia - malowanie nowego mieszkania, przeprowadzka, uwicie gniazdka :tak: (składanie łóżeczka, pranie wózka itd.)
No ciekawe która pierwsza się u nas rozpakuje - obstawiam bliźniaki albo Rózinkę Maqnio:-)

Dziś moje dziecię (starsze:-D) zażyczyło sobie ciasto czekoladowe na Dzień Dziecka, więc zaraz idziemy po produkty.

reklama
czesc dziewczyny,
z okazji dnia dziecka skladam zyczonka dla waszych pociech.
Veronique1986 ciesze sie z udanego wieczoru. :*
Mimi36 z cisnieniem nie ma zartow, musisz zadzalac, bo wasze zdrowie jest najwazniejsze :*
konwalianka mam nadzieje ze dzisiaj sie czujesz juz lepiej
trzymam kciuki za wszystkie wizyty

milego dnia, buziam

MADZIA haha to mnie rozbawiłaś! no niestety ktoś to musi robić hehe.. najgorsze jej czyszczenie prysznica...ze schylaniem to juz u mnie kiepsko:)
Taka dzis ze mnie babka klozetowa :-D

Cześć :-)

U mnie juz upalnie.....mam dość, dziś ledwo 1 czerwca a upał jak w środku lipca.

Co prawda nie zamierzam jeszcze rodzić, ale zdecydowałam się w końcu poprać rzeczy dla maluszka. Wczoraj dwie duże pralki, dziś tyle samo....plus wywabianie plam - oby się udało ;-) bo niektórych rzeczy mi szkoda. Teraz mam fuuurę prasowania, ale to też ostrożnie, nie wystoję przy desce, zdecydowanie będę prasować na siedząco.

Vero - u nas to było dokładnie 6 tygodni :tak:

balkan - też bym chętnie zrobiła taka imprezę - juz bym miała wszystko dla maluszka i mogłabym wszystko do końca naszykować :-) Może się przyjmie i u nas taki baby shower, bo wydaje mi się że warto. Udanej imprezki :-D

Magia - moje dziecię ma obiecane Lego Duplo (tak smiesznie to wymawia 'deplo duplo' :-D:-D:-D) i czekamy na kuriera, a jak dziś nie dotrze, to wieczorkiem mamy jechać po lalkę Barbie.....Zabrałabym ją na lody, na jakiś fajny plac zabaw, ale sama.....nie chcę się wypuszczać, jestem na lekach, lekarz uprzedzał, że mogę się po nich źle czuć, nie mam ochoty w taki upał jechać gdziekolwiek sama z dzieckiem.....

Kkasiluka miło Cie widzieć:-) masz rację, lepiej nie szaleć. Może pobawcie się w domu w coś, prezent będzie, jakieś słodycze i dziecko będzie szczęśliwe:tak:

reklama
drugi głodek poskromiony- upichciłam jajecznicę na pomidorkach ( nie wiem czy lubicie ale dobrą robię):)obżeram się aktualnie....zapraszam

Do góry