reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witam lipcóweczki :-)
Gorrąco się zaczyna. Na zewnątrz już jest ponad 30 stopni. W środku 26 stopni. Ale jakoś się nie grzeję. Jest znośnie. Za to wczoraj mój nie mógł wytrzymać z tego gorąca i ciągle narzekał i się śmiał, że narzeka gorzej niż ja i że to wstyd.
Właśnie czytam sobie co do szpitala muszę wziąć i w sumie rzeczy tylko dla mnie muszę wziąć. Ubranka dla małego zapewniają, kosmetyki, podkłady, podpaski itp. Fajnie. Tylko muszę się jeszcze zapisać na poznanie szpitala :-)
Wy będziecie oglądać szpital czy u Was tego się nie stosuje?

reklama
Sestina, no to cena całkiem dobra, jak juz z materacem:) mówie ci z tymi terminami to jest masakra jakaś.. rzeczywiscie zamówień ostatnio mają dużo na te łozeczka, no ale zeby tyle czasu? i nic nie było na aukcji napisane że tak długo trzeba czekać, więc sie juz niecierpliwię.. napisałam im że te 8 dni jeszcze poczekam, ale dłuzej już nie mam zamiaru..
Och a już chciałam miec wszystko przygotowane..

Weronika, a dziekuję, czujemy sie dobrze! fajnie, że masz małża przy sobie i sobie romantyczny wieczorek spędziłaś.. ja jeszcze na to musze poczekać 24 dni..obym sie doczekała w dwupaku hehe, bo jak nie doczekam, to wtedy nici z romansu (połóg)

Aneta, ja mój szpital i porodówki znam na wylot heh.. lezałam tam w sumie tydzień na oddziale jak rodziłam malą:)

MADZIA, każdy ma jakies plany co do daty narodzin hehe.. ciekawe jak to bedzie.. teraz to tylko czekac aż pewnego dnia wejdziemy na forum, a tam pierwsze zdjęcie dzieciaczka będzie! a reszta będzie zazdrościć hehe, ciekawe kto złoty medal zdobędzie

Ostatnia edycja:
Ja mnie czeka tak jak moja mama miala po 2 tygodnie przenosila ... :( mamy siostra tak samo ajjj oby nie ...
Ja juz widzialam porodowke :) W toruniu i jestem bardzo mile zaskoczona ... BARDZO LADNIE jesli moge tak napisac nie wiem czego ja sie spodziewalam sceny z "piły" albo czegos innego ale jak weszlam do sali 1 potem 2 3 byla zajeta... to naprawde BARDZO LADNIE :)
Sala porodowaod razu z lazienka pilki mozna chodzic i chodzic i jeszcze raz chodzic potem brac prysznice swiety spokoj naprawde bardzo mi sie podobalo :)
dodi Wlasnie jak to jest z tym pologiem dluuuuuuuuuuuugo to wszystko sie goi >?> Czy to indywidualna sprawa...

Sestinka racja,właściwie po 36 tyg wszystko się może zdarzyć:)trzeba być w gotowości:) chociaż ja wiem?teraz chyba już każdego dnia....

Weronika, mysmy pierwszy raz tak delikatnie spróbowali tak po 4 tyg.. ale jeszcze byłam cała w strachu i to nie było TO i dalismy sobie spokój, dopiero tak po 6-7 tyg byłam troche spokojniejsza i pomału wracałam do zycia (ale naprawde pomału) heh.. chociaz juz nic nie bolało to jakos nie mogłam sie przełamac..ale to indywidualna sprawa, kazda z nas inna jest:) słyszałam o takich kobietkach co juz po 2 tyg sobie pofolgowały heh

U nas tez sale do porodu bardzo ładne, każda ma łazienke z prysznicem, piłki, worki sako i takie tam gadzety.. chociaż to że jest ładna to i tak nic mi nie pomogło w bolach hehe
We wodzie tez można u nas rodzić.

Mimi ty mnie nie strasz, ja w piątek kończe 36 tydzień!

Ostatnia edycja:
ja nie będę oglądać szpitala - w internecie mogę sobie zdjęcia pooglądać.... co do terminu, to o ile nie będzie wcześniej, to dziś powinnam ze swoim lekarzem wszystko ustalić - ja bym chciała 8 lipca, bo to moje urodziny, a ja się urodziłam w urodziny mojego Taty, więc taka mała rodzinna tradycja by powstała.... :) choć może z drugiej strony lepiej, żebym przed 8 urodziła, to jeszcze będę miała 35, a nie 36 lat.... :)

Madzia, imprezę robię 11 czerwca - znalazłam nawet tańszą możliwość zrobienia tortu - nie 110 a 85 zł/kg, więc różnica jest..... teraz szukam zabaw bebyshowerowych - malowanie brzucha, bransoletka z życzeniami dla Malucha itp.... :)

reklama
balkan, no ale sobie to obmysliłaś szczególowo hehe.. plan masz dobry! ciekawe jak będzie:)
Zazdroszcze ci tej imprezki babyshower! fajna sprawa:)

Ide sprzątac kibelek.. będe zagladac co jakis czas:)

Do góry