reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dzień Dobry babeczki;-)
Ale dziś upalnie ło jezu ....dziś moj syn wyjechał na zieloną szkołe ech dziecko sie cieszyło a ja juz przezywam i sie martwie:sorry: do soboty chyba osiwieje.
Nie wiem jak Wam ale mi upalne dni dają sie juz mega we znaki wczoraj mało nie zemdlałam u fryzjera pozniej pusciłam soczystego pawia:eek:1 raz w tej ciązy .... dziś zawiozlam dziecko o 7.30 i znowu omdlenie mnie złapało i silny ucisk na żołądek:dry: do tego boli i kłuje mnie krocze.... a o kręgosłupie nie wspominam bo to juz totalna porazka ....no to sie wyzaliłam i najęczałam heh z góry przepraszam .

Nie czytałam postów wstecz ale chyba przeoczyłam urodziny veronique ...przepraszam Kochana 100 lat:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hello Brzuchatki!
Ale żeście się od rana rozpisały.

Veroniczka - wszystkiego najlepszego!!!!!

Gocha, mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie OK i spokojnie doczekasz do 38 - 40 tyg.

Ja należę do nielicznego tutaj grona śpiących, jak susły.... :) A dziś mi się śniło, że miałam ochotę na papierosa.... :szok: nigdy jakś dużo nie paliłam, a rzuciłam natychmiast, jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, ale dziś we śnie baaardzo mi się chciało palić.... :)

Na szczęście z cerą problemów nie mam, a na dzis postanowiłam zrobić sobie dzień piękności - maseczki itp.....

a już się robi ciepło...........

emkamek mniammmm ale chęci robisz :-D:-D
margeritka :*:* kochana to odpoczywaj i nie przemęczaj się !!!!!!!!!!! pij duzo mineralnej ;)
balakn Ale masz fajne dni wczoraj stópki dziś maseczki hohoho wyobrażam sobie co by się działo jakbvyśmy wszystkie na jednym osiedlu mieszkały :-D codzienne zabiegi upiększające i mega wielkie ilości smakołyków na stołach hihi :-D

Dzień Dobry babeczki;-)
Ale dziś upalnie ło jezu ....dziś moj syn wyjechał na zieloną szkołe ech dziecko sie cieszyło a ja juz przezywam i sie martwie:sorry: do soboty chyba osiwieje.
Nie wiem jak Wam ale mi upalne dni dają sie juz mega we znaki wczoraj mało nie zemdlałam u fryzjera pozniej pusciłam soczystego pawia:eek:1 raz w tej ciązy .... dziś zawiozlam dziecko o 7.30 i znowu omdlenie mnie złapało i silny ucisk na żołądek:dry: do tego boli i kłuje mnie krocze.... a o kręgosłupie nie wspominam bo to juz totalna porazka ....no to sie wyzaliłam i najęczałam heh z góry przepraszam .

nie ma za co po to tu jesteśmy .... a może odpocznij dzisiaj sobie ....pogoda nam nie służy
a ja właśnie dojadłam wczorajszego naleśnika z warzywami w sosie czosnkowym i wstawiłam pomidorówkę

balkan ja też popalałam i czasem też mam wielką ochotę ale wtedy najlepsza jest lodówka .

orchidea od dziś leniu****e ostatnio przegięłam a to pichciłam za trzech a to okna myłam i teraz masz babo placek.
balkan ja tez spie jak suseł .... sny jakies tam mam ale widocznie az tyle ich mi sie w głowie kotłuje ze jak sie budze to mało co pamiętam:eek:

orchidea od dziś leniu****e ostatnio przegięłam a to pichciłam za trzech a to okna myłam i teraz masz babo placek.

No to teraz musisz koniecznie odpocząć.
Właśnie przyszyły paczki z allegro :-D
2 piaskownice - jedna dla nas, druga dla dziadków coby rozłożyli dla wnuków. No i torba do szpitala, bardzo fajna, i jakieś kosmetyki dla małego. Teraz czekam na jeszcze jedną przesyłkę i mogę się pakować do szpitala.

hmmm.... warzywa w sosie czosnkowym.... ja zauważyłam, że rano jestem jak odkurzacz - zjadłabym wszystko - a przechodzi mi tak ok 14..... i potem już najchętniej nic bym nie jadła..... wczoraj się napchałam truskawami i dopiero późnum wieczorem zażyczyłam sobie kanapki, bo bałam się, że Mateusz będzie głodować przez noc.....

Orchi, ja też sobie wyobrażam nasze wspólne Lipcówkowe spotkanie - najazd ciężarówek i każda z jakimś smakołykiem w ręku.... :)

Haj brzuchatki!Veroniczko Sto lat,wszystkiego najjjjj i szczęśliwego donoszenia i rozwiązania i nie jesteś stara,co ja mam powiedzieć o sobie! Upały hmmmm,chciałabym takie upały jak w PL:)tu od wczesnego rana ponad 30,gotuję się normalnie,a jeszcze jutro w tym żarże na badania,mam nadzieję,że znów nie odwołają:)

reklama
psocia nie wiem co ze suwaczkiem ja zmieniłam kiedyś bo w ogóle mi skakał :eek:
margeritka ło losie to żeś narobiła się faktycznie leż i pachnij jak to mój mi mówi w weekend hihi :-D
balkan mi się strasznie apetyt poprawił w ostatnim miesiącu szcególnie no i waga w górę przez to poszła już 5,5 kg na plusie :-D
MADZIA hahahaha wyglądało by to mega zabawinie :-D:-D
mimi dawaj do mnie ja roletki zasłoniłam okna balkon pootwierałam i wieje :szok::-D
Aneta szybka jesteś już piaskownicę :-D
A emka objadła się owocami wczoraj i śpi pewnie jak suseł cholero wstawaj i piecz ten drożdżowiec bo zapachu jeszcze nie czuje nic a nic :-D

Ostatnia edycja:
Do góry