Corin
Mama Trójki :)
Witajcie brzuchatki!:-)
Veronique, wszystkiego najpiekniejszego z okazji urodzinkow!:* A pizamki, to chyba na allegro.
Dodi, nie martw sie na zapas, to na pewno jakis blad pomiaru, a jesli nie teraz, to moze wczesniejsze usg bylo bledne?
Co do spania, to synus zorganizowal mi pobudke o 6.15, w nocy tez sie budzil, jeszcze oczuyywiscie doszlo wstawanie na siku i kolejny dzien bede wygladac jak zombie. Moze napije sie ktos ze mna kawki??
I zaczynam sie martwic... Od paru dni mam takie dziwne uczucie, jak na okres, to nie jest bol, ale takie wrazenie w dole brzucha, promieniuje na uda (a tak wlasnie mam przy @):-( Dodatkowo wczoraj skoczylo mi cisnienie, moze nie duzo, bo mialam 130/75, ale ja z tych niskocisnieniowych...:-( Brzuch nisko... Nie chce panikowac, maz twierdzi, ze jeszcze duuuuuuzo czasu, a ja niestety taka spokojna nie jestem... Wzielam nospe i mam nadzieje, ze przejdzie...:---(
Tez tak miałam przedwczoraj. Cały dzień mńie trzymalo, nospa niewiele pomagała. W końcu zadzwoniłam do gina. Kazał mi sie położyć i podłożyć coś pod pupe np. koc. Miałam tak leżeć godzinę do dwóch. Powiedział ze powinno przejść a jeśli nie to mam przyjeżdżać. Spróbuj tego sposobu, mnie pomogło.