reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

A no wlasnie Ania taka nietomna ze oczywiscie nie zapytala czy mozna:/ i teraz sie zastanawiamy z moim ...

reklama
Witam i ja.
Co do spania to ja już drugą noc nie najlepiej śpię. Wczoraj to masakra jakaś była bo jak nie o 1 w nocy jakiś kundel szczekał przez pół nocy na ulicy (po jakimś czasie chciałam zejść i tego psa ukatrupić), to jakiś sąsiad o 6-7 rano stwierdził że sobie popiłuje drzewo. Noszz wczoraj to już myślałam całkiem poważnie o wyprowadzce do mamy. Dzisiaj było trochę lepiej, bo pies szczekał sobie przed 3 w nocy i tylko trochę, ale co mnie wybudził to wybudził. No a o 7 patologia stwierdziła że to dobry czas na puszczenie radia na całe osiedle co oczywiście zrobiła. No i od 7 nie śpię.
No i zapowiada się cieplejszy dzień od wczorajszego. Wieczorem w pokoju mieliśmy ponad 27 stopni. Ciekawe ile będzie dzisiaj.

gocha oby wizyta zakończyła się powrotem do domu?a czemu szpital?i czemu masz nas nie odwiedzać?kopka w doopkę?
anulka zapytaj lekarza .

Ochidea, Madzia-mam problem z łożyskiem, niewydolność i w związku z tym, że w poprzednich dwóch ciążach było tak samo, lekarz obawia się powtórki. Od miesiąca chodzę do niego co tydzień i co tydzień decyduje, czy mogę jeszcze zostać w domu. A teraz jeszcze mam jakieś dziwne bóle kręgosłupa na wysokości nerek. Nie mam pojęcia co to jest. :zawstydzona/y:
A do tego nie mam jeszcze zrobionego wszystkiego w domu. Wprawdzie córka i małż jakoś sobie poradzą (w najgirszym wypadku na schabowych i pizzie) ale mam jeszcze leżącą, bezzębną babcię, której muszę nagotować zmiksowanych zupek :tak:
A niestety mam złe przeczucia co do siebie.

Cześć Brzuchatki!

Ja już nie śpię, bo mnie szanowny małżonek obudził;) Dośpię w dzień;) Jaki upał, masakra!

Słonka, czy Wasze maleństwa też mają leniucha? Mi Dawidek się jakoś tak słabo rusza…

Gon1a, ja już bym była na ip;)

Veronique, 100 lat!

Sis:*, jak maluszki Was przyzwyczajają do wczesnego wstawania, to Dawidek będzie mnie oszczędzał, bo ja śpię jak aniołek, caaaaaaałą noc;)

Sestinka, MADZIA, Konwalianka, mnie nic nie sypie, jeszcze… ;]

Mailuj, nooo to dzielna jesteś z tym prasowaniem, ja zwaliłam to na mamę, właściwie, to ona sama mi to zaproponowała, jak zobaczyła mnie wyginającą się przy żelazku, hehe;)

Aniaa, faktycznie, pogoda to nam ,,dopisuje”, nie ma co;) W nocy też gorąco nas nie oszczędza. A miałam dzisiaj zamiar pójść na Stary na jakąś dobrą bezkofeinową kawkę i chyba sobie daruje w tym upale;) Z której części Poznania jesteś?

Anulka, mi jak się skracała, to był zakaz seksu, teraz jest zielone światło, ale wolimy i tak poczekać do 36 tc, żeby mały już był donoszony;)

Gocha, a z jakiego powodu masz wylądować w szpitalu?

Gocha to zaciskam mocnooooooo kciukiiiiiii &&&&&&&&&& ale daj nam znać jakoś co i jak z Tobą i maleństwem jak wrócisz od lekarza !!
Echh no to babcia jeszcze więc kolejny obowiązek masz dobrze,że piszesz,że jak coś to mąż z córką jakoś dadzą radę sobie jakaś pociecha zawsze ;)
Aneta heh no to ładnie masz czasem nic tylko wsp[ółczuć psów i towarzystwa radiowego ;-)
sis taaa ja będę miała pewnie z małą pobudki o 3eciej i o 5tej później ale oczy mam otwarte więc cuś kumam :-D:-D:-D no faktycznie rano wstałaś jak na Ciebie :-D a moja zaś dziś dokazuje od rana samego i to tak ,że się prostuję z bólu żeberek moich :-D:-D
I wstawiłam kolejne pranie małej :eek: dużooo tego jest :-D:-D:-D:-D też chcę byc taka mała i mieć takie ubranka :-D:-D:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
A masz moze link ??? Tylko ze ja kurde nie mam konta na allegro

koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia XXL (1623468247) - Aukcje internetowe Allegro
Ta akurat się zakończyła, ale podejrzewam że mają inne, rozpoczęte aukcje. No i na allegro jest możliwość kupowania rzeczy bez konta. Akurat ten sprzedawca zezwala na sprzedaż bez konta, więc możesz bez problemu kupić. Mi doszło szybko, w przeciągu niecałego tygodnia, a i jakość może być.

Do góry